واکنش بیرانوند به نامزدی عنوان بهترین بازیکن آسیا

دروازه‌بان ملی پوش تراکتور به قرار گرفتن نامش بین ۳ نامزد دریافت جایزه بهترین بازیکن حاضر در فوتبال آسیا واکنش نشان داد.

واکنش بیرانوند به نامزدی عنوان بهترین بازیکن آسیا

 

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم طایفه - علیرضا بیرانوند، دروازه بان ملی پوش تراکتور درباره نامزدی در بخش بهترین بازیکن مرد سال آسیا اظهار کرد: این اتفاق برای من ارزش زیادی دارد. آخرین بار در سال ۲۰۱۹ بود که به جمع ۳ نامزد نهایی این جایزه رسیدم و پس از آن، هیچ دروازه‌بانی دیگری از قاره آسیا تا امروز در این جمع قرار نگرفته بود.

او افزود: این‌که حالا دوباره این فرصت نصیب من شده، باعث خوشحالی و انگیزه بیشترم است. البته این اتفاق را فقط متعلق به خودم نمی‌دانم و امیدوارم بتوانم نماینده شایسته‌ای برای فوتبال ایران باشم.

دروازه‌بان تیم ملی و باشگاه تراکتور عنوان کرد: رسیدن به چنین جایگاهی بدون تلاش مستمر، حمایت هم‌تیمی‌ها و زحمات مجموعه فنی امکان‌پذیر نیست. دروازه‌بانی یک کار انفرادی به نظر می‌رسد، اما واقعیت این است که عملکرد خوب یک گلر به هماهنگی تمام تیم وابسته است.

 بیرانوند تصریح  کرد: من هم همیشه سعی کرده‌ام با تمرکز و مسئولیت‌پذیری، بهترین عملکردم را برای تیم ملی و باشگاهم ارائه کنم.

بیرانوند با اشاره به تجربه حضور در رقابت‌های بین‌المللی خاطر نشان کرد: نمایش در جام جهانی ۲۰۲۶ و همچنین مسابقات فصل گذشته لیگ نخبگان آسیا، تجربه‌های مهمی برای من بود. بازی در این سطح، فشار و حساسیت زیادی دارد و به بازیکن کمک می‌کند از نظر فنی و ذهنی پیشرفت کند. خوشحالم که عملکردم در این مسیر مورد توجه قرار گرفته و به نامزدی در چنین جایزه‌ای رسیده است.

او افزود: طبیعتاً وقتی نامزد یک جایزه بزرگ می‌شوید، به کسب آن هم فکر می‌کنید. من نیز امیدوارم این بار اتفاق خوبی رقم بخورد و بتوانم این افتخار را به مردم ایران و هوادارانی تقدیم کنم که همیشه پشتم بوده‌اند. با این حال، همین نامزدی هم مسئولیت مرا بیشتر می‌کند تا با انگیزه بالاتری به کارم ادامه بدهم و نماینده شایسته‌ای برای فوتبال کشورم باشم.

آگهینرم‌افزار تما‌سگو
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیشه‌گران، سرپرست فدراسیون پارادوومیدانی، در آستانه بازی‌های پاراآسیایی ۲۰۲۶ ناگویا با ملی‌پوشان ایران دیدار کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رحمانی و محمدنژاد در فینال،کرمپور به دیدار رده بندی راه یافت و خواری و افشار در شانس مجدد
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پیامی خطاب به ملی پوشان کشتی فرنگی نوشت: اهتزاز پرچم ایران در خاک آمریکا جلوه‌ای از ایمان و غیرت جوانان این سرزمین است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دروازه‌بان ملی پوش تراکتور به قرار گرفتن نامش بین ۳ نامزد دریافت جایزه بهترین بازیکن حاضر در فوتبال آسیا واکنش نشان داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» هافبک ملی پوش الوحده مدعی شد که مدیران باشگاه با تعیین مبلغی سنگین، مانع بازگشتش به ایران شدند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مدافع پرسپولیس می‌گوید: سهمیه سرخپوشان پر شده بود به خاطر همین چند سال پیش به استقلال رفته بودم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» وکیل باشگاه پرسپولیس می‌گوید که یاسر آسانی بازیکن غیر مجاز استقلال است و باید بازی‌های این تیم به خصوص دربی ۳ بر صفر اعلام شود.
ورزشی
«خبرگزاری فارس» مسابقات پرش با اسب قهرمانی کشور بزرگسالان روز جمعه ۲۴ مهر ماه ۱۴۰۵ در باشگاه سوارکاری آلفا برگزار شد. عکس: محمدمهدی دهقانی
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ورزش ایران و جهان در روز‌های اخیر با حواشی متعددی همراه بود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم ملی فوتبال گفت: ما تغییر نسل دادیم و هم جوانگرایی کردیم، اما برخی خود را به خواب زده‌اند و نمی‌خواهند ببینند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

تبلیغات متنی (ویژه)
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است