اقتصادی 11:55 - 09 فروردین 1399
تعطیلی بخشی از اصناف غیرضرور اعلام شده است و اگر رعایت نشود، با آن‌ها برخورد خواهد شد.

صراط:

قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اجرای طرح فاصله‌گذاری اجتماعی گفت: میادین میوه و تره‌بار، پمپ بنزین‌ها، داروخانه‌ها و فروشگاههای زنجیره‌ای شامل محدودیت های طرح نمی شوند و تعطیل نیستند.

به گزارش ایرنا «حسین مدرس خیابانی» اظهار داشت: محدودیت‌ها برای تردد غیرضرور مردم اعمال شده و شامل خدمات ضروری مانند مراکز میوه و تره بار، فروشگاه‌های زنجیره‌ای و داروخانه‌ها نمی‌شود.

وی با بیان اینکه طرح فاصله گذاری اجتماعی نباید به تولید کشور آسیب بزند، افزود: کارخانه‌هایی که کالای ضروری تولید می‌کنند، حتی باید شیفت‌های اضافی درنظر بگیرند.

قائم مقام وزیر صنعت گفت: برای برگشت به شرایط عادی، باید همه اصناف و مردم همکاری کنند تا این بیماری مهار شود.

به گفته مدرس خیابانی، تعطیلی بخشی از اصناف غیرضرور اعلام شده است و اگر رعایت نشود، با آن‌ها برخورد خواهد شد.

وی ادامه داد: فروشگاه‌های زنجیره‌ای، جایگاه پمپ بنزین، دارو و مواد غذایی در طرح فاصله اجتماعی فعالیت می‌کنند و تعطیل نمی شوند.

«سعید نمکی» وزیر بهداشت نیز در این باره گفت: سعی می‌کنیم همه خدمات و مراکز خرید و تامین ارزاق و خدمات عمومی که باید دایر شوند، فعالیت کرده و خللی در ارائه خدمات آنها ایجاد نشود. اما ناچاریم با برخی رفت و آمدها و تجمعات انقباضی تر برخورد کنیم.

«حسین ذوالفقاری» معاون وزیر کشور با اشاره به جدی بودن اجرای طرح «فاصله گذاری اجتماعی» گفت: این طرح شامل تشدید محدودیت‌های بیشتری در تردد و سفرها خواهد بود و برای آن دسته از مشاغلی که اعلام شده فعال باشند، کلمه باید را به کار برده‌ایم، از جمله پمپ بنزین‌ها. فروشگاه‌های زنجیره‌ای و مراکز غذای آماده بیرون‌بر و تعمیرگاه تاسیسات خودرو می‌توانند حتی به صورت ۲۴ ساعته فعالیت کنند.

کمیته اجتماعی انتظامی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا در اطلاعیه ای اعلام کرد: طرح تقویت فاصله گذاری اجتماعی با هدف کمک به قطع زنجیره انتقال بیماری با رویکرد کاهش تماس‌ها، بامداد جمعه هشتم فرودین ماه با اعمال محدودیت هایی برای تردد خودروها آغاز می شود.


10460100
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: ترافیک سنگین در تمامی محور‌های شمالی به ویژه محور چالوس را شاهد هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: فردا جمعه در نیمه غربی و مرکز کشور شاهد خیزش گردوخاک و کاهش کیفیت هوا خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی کارفرمایی تولیدکنندگان نوشت افزار کشور گفت:در حال حاضر برای تأمین نوشت افزار کشور مشکلی نداریم. زیرا تولیدکنندگان از قبل به این موضوع فکر کرده و تولیدات خود را انبار کرده‌اند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور اقتصادی و دارایی در گردهمایی سراسری مدیران کل امور اقتصادی و دارایی استان‌های این وزارتخانه، از تشکیل ستاد‌های توسعه منطقه‌ای به‌منظور حل سریع‌تر چالش‌های اقتصادی کشور خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر پالایشگاه دوم مجتمع گاز پارس جنوبی گفت: این پالایشگاه موفق شد امکان تبادل گاز با سایر پالایشگاه‌های سایت یک را فراهم کند و گامی مهم در جهت ارتقای پایداری تولید بردارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در پی بازرسی‌های فنی معاونت استاندارد پرواز سازمان هواپیمایی کشوری از یک شرکت هواپیمایی داخلی، مشخص شد برنامه‌ها و دستورالعمل‌های کارخانه سازنده در خصوص تعمیر و نگهداری فنی یکی از هواپیما‌های این شرکت، به طور کامل رعایت نشده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بنا به اعلام بانک مرکزی، سهمیه تسهیلات قرض‌الحسنه اشتغال‌زایی موضوع جزء (۲-۷) بند (ب) تبصره ۱۵ قانون بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور و توزیع نهادی آن با مبلغ کل ۶۰ همت به ۲۰ بانک عامل ابلاغ شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی مرکز مبادله گفت: از ابتدای سال تاکنون، ۲۸ جلسه حراج شمش طلا در مرکز مبادله ایران برگزار شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس آمار منتشر شده از سوی بانک مرکزی، نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به چهارشنبه ۲۶ شهریور ماه ثابت و در سطح ۲۳.۹۹ درصد باقیماند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رصد بازار نشان می‌دهد؛ برداشت برنج منجر به کاهش این محصول پرمصرف در بازار نشد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است