اجتماعی 10:18 - 02 خرداد 1401

گرما مهم ترین تهدید سلامت زائران اربعین ۱۴۰۱

به گزارش خبرنگار مهر، مجید میر احمدی در جمع خبرنگاران افزود: حسن پلارک رئیس کمیته مشارکت‌های مردمی، اسکان و تغذیه ستاد اربعین به عنوان مشاور ستاد اربعین انتخاب می‌شود و مسئولیت‌هایی برای به کارگیری و استفاده از ظرفیت‌های ملی را برعهده دارد.

وی ادامه داد: استانداران فرض را بر این بگذارند که تمام مسئولیت مدیریت اربعین به شخص استاندار برمی‌گردد و منتظر افراد دیگر نباشند چراکه استانداران فرماندهان عملیاتی این فریضه هستند.

معاون وزیر کشور افزود: اولویت بندی ها در انجام این سفر نباید فراموش شود، یکی از تهدیدات مهم گرما است و مدیریت این مسئله که چگونه در ایران زائران را مدیریت کنیم که از لحاظ گرمازدگی دچار مشکل نشوند، نیاز به برنامه ریزی دارد.

میراحمدی گفت: مدیریت جمعیت را باید انتظامی کل کشور مدیریت کند و سایر موارد با کمیته‌های مشخص شده است.

رئیس ستاد اربعین گفت: کمیته‌ها مسئول پشتیبانی کلی از استان‌ها را به عهده دارند و تصمیمات کلی مثل تعیین قیمت بلیت را در ستاد مطرح و به نتیجه می‌رسانند اما برخی تصمیمات که استانی است را باید با استانداران مطرح کنند.

وی ادامه داد: استان‌های معین صرفاً در موضوعات عمرانی و پروژه‌های زیرساختی مسئولیت دارند و بحث‌های دیگر را باید کمیته‌ها عهده دار شوند.

میراحمدی اظهار کرد: باید برنامه‌ای برای استفاده از ظرفیت‌های ملی مثل آستان قدس، شهرداری تهران و مشهد، بنیاد مستضعفان، ستاد اجرایی فرمان امام، اوقاف و… استفاده شود و برنامه ریزی و نحوه گرفتن کمک از این افراد هم بر عهده حسن پلارک قرار می‌گیرد.

معاون وزیر کشور تصریح کرد: خوزستان هیچ استان معینی ندارد و استاندار باید خودش برنامه ریزی کند و البته با مشورت از سایر اعضای ستاد از ظرفیت‌های کشور هم استفاده کند.

وی ادامه داد: فرمانده ستاد اربعین در عراق، سفیر ایران در عراق است و باید هرچه سریع‌تر ستاد خودش را تشکیل دهد و مشکلات را در عراق هرچه سریع‌تر حل و فصل کند.

میر احمدی بیان کرد: کمیته‌ها ظرف یک هفته تمامی مسائلی که باید سفیر در عراق پیگیری کند را اعلام کنند تا ما با سفیر صحبت کنیم و مشکلات را به مرور زمان حل و فصل کنیم.


11570316
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راه راهور فراجا با تشریح آخرین وضعیت ترافیکی و جوی محور‌های مواصلاتی کشور، از تردد روان در محور‌های شمالی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» براساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون (۵ دی ماه) در شرایط «ناسالم برای گروه‌های حساس» است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» - تفاهم‌نامه همکاری مشترک میان سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای کشور و بنیاد حیات کمیته امداد امام خمینی(ره) با هدف بهره‌گیری از ظرفیت‌های متقابل امضا شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران از مشاهده و ثبت تصویر یک قلاده پلنگ ایرانی در ارتفاعات پارک ملی لار خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز نوآوری و رشد جمعیت هلال احمر گفت: برای ارتقای سطح امداد و نجات، هلال احمر به تجهیزات بسیار پیشرفته‌تری نسبت به وضعیت فعلی نیازمند است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی پلیس از نجات جان ۱۶۰۰ تبعه افغانستان در سرما و یخبندان توسط مرزبانی تایباد خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حج و زیارت از تنوع بسته‌های سفر عتبات برای زائران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر از درگیر بودن ۱۹۹ شهرستان کشور با سامانه بارشی در روز‌های اخیر خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول قوه قضاییه اظهار کرد: تاکنون هیئت مقررات زدایی هیچ گونه گزارشی به کمیسیون حقوقی و قضایی درباره این بحث که قوه قضاییه در برخی موارد به درگاه متصل نشده، ارسال نکرده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون (۴ دی ماه) در شرایط قرمز و ناسالم برای همه است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است