فرهنگی‌هنری 19:52 - 24 مرداد 1403
مجموعه فرهنگی تاریخی نیاوران نمایشگاهی با عنوان «روز واقعه» به روایت هنرمندان نقاشی قهوه خانه‌ای برگزار می‌کند.

نمایشگاه «روز واقعه به روایت هنرمندان نقاشی قهوه خانه ای» در مجموعه نیاوران 

 نمایشگاه «روز واقعه» که عصر پنج شنبه ۲۵ مردادماه افتتاح می‌شود، ۱۶ اثر هنری شامل نقاشی‌های رنگ روغن و پرده‌های عاشورایی و درویشی از نقاشان پیشکسوت و هنرمندان جوان نقاشی قهوه خانه‌ای در معرض دید عموم قرار می‌گیرد.

علاقه‌مندان به هنر نقاشی قهوه خانه‌ای در این نمایشگاه می‌توانند آثار هنرمندانی، چون محمدرضا حسینی، منصور عباسی، وحید غلام آزاد و نرگس عشقی را به تماشا نشسته و از تازه‌ترین آثار خلق شده توسط سعید و سهیل مسیبی دیدن کنند.

همچنین تنها اثر پرده نقاشی عاشورایی مجموعه نیاوران با موضوع واقعه کربلا محفوظ در گنجینه کاخ موزه اختصاصی در معرض نمایش قرار می‌گیرد. این اثر در ابعاد ۱۸۰*۳۱۰ سانتی متر و با تکنیک رنگ روغن بر روی بوم کرباس خلق شده و با توجه به شواهد و مستندات و بر اساس نحوه ترسیم فیگوراتیو و شیوه رنگ گذاری، مربوط به اوایل دوره پهلوی است.

مجموعه نیاوران همزمان با آیین گشایش این نمایشگاه که از ساعت ۱۶ تا ۱۹ برگزار می‌شود، با ویژه برنامه پرده خوانی عاشورایی با اجرای مرشد ابوالفضل ورمزیار میزبان هنردوستان خواهد بود.

اجرای زنده پرده عاشورایی توسط سهیل مسیبی در روز‌های نمایشگاه و برگزاری نشست‌های پژوهشی پیرامون موضوع از برنامه‌های جانبی این رویداد فرهنگی است.

علاقه مندان می‌توانند تا چهارم شهریورماه مصادف با اربعین حسینی از ساعت ۱۰ تا ۱۸ از نمایشگاه «روز واقعه» در تالار آبی واقع در مجموعه فرهنگی تاریخی نیاوران بازدید نمایند.

منبع: روابط عمومی  مجموعه تاریخی نیاوران 


12082994
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» یهود بعد از جنگ خیبر به پس پرده رفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» خانواده‌های شهدا راه دیگری جز مقاومت را نمی‌شناسند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» محمدرضا خوشرو مدیر شبکه نسیم با هدف بررسی کیفیت تولید و گفت‌و‌گو با عوامل برنامه «پریزاد» به پشت صحنه این برنامه رفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان صداوسیما گفت: امیدواریم بتوانیم اواخر بهار یا اوایل تابستان سال آینده مجموعه پایتخت ۸ را جلوی دوربین ببریم.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در روز‌های پایانی این هفته با فیلم‌های سینمایی و تلویزیونی شبکه‌های سیما همراه باشید؛ «لوئیز ویوله»، «بانک دیو ۲» و «غریبه کوچک» فیلم‌های جدیدی هستند که این هفته از قاب شبکه‌های سیما تماشایی می‌شوند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فصل دوم برنامه رئال عروسکی «بابابام» به کارگردانی مجید غفاری از پنجشنبه ۷ اسفند روی آنتن شبکه پویا می‌رود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» استاد عبدالمجید ارفعی پژوهشگر زبان‌های باستانی، متخصص متون عیلامی، اکدی و نخستین مترجم ایرانی منشور کوروش، برنده جایزه سرو ایرانی در حوزه میراث‌فرهنگی و از مفاخر این حوزه، درگذشت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در چارچوب برگزاری هجدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر با شعار «سرزمین من/ ایران، تجسم آب»، بخش «انسجام ملی» با عنوان «انقلاب در آینه آزادی» جمعه ۸ اسفند در برج آزادی افتتاح می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» تالار‌های چهارسو، قشقایی، سایه و کارگاه نمایش مجموعه تئاتر شهر طی هفته جاری با میزبانی از شش اثر نمایشی پذیرای دوستداران و علاقه‌مندان عرصه تئاتر هستند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» بازیگر پیشکسوت سریال «پدر سالار» به جوانانی که قدم در راه هنر گذاشته‌اند توصیه کرد که در این راه فقط و فقط خودشان باشند و از کسی تبعیت نکنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است