فرهنگی‌هنری 14:22 - 15 اردیبهشت 1404
نخستین جلسه از سلسله نشست‌های معرفی کتاب و تقدیر از همکاران نویسنده سازمان صداوسیما، با حضور خالقان کتاب «آن‌ها چگونه تصمیم می‌گیرند؟» در سالن جلسات اداره کل روابط عمومی‌برگزار شد.

تقدیر از نویسندگان کتاب «آن‌ها چگونه تصمیم می‌گیرند»

باشگاه خبرنگاران جوان - به گزارش روابط عمومی رسانه ملی، در این جلسه که ظهر سه‌شنبه ۹ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ با حضور حسین قرایی (مدیرکل روابط عمومی سازمان صداوسیما)، نویسندگان و جمعی از اهالی رسانه ملی برگزار شد، ابراهیم شکوری و تهمینه بختیاری رنانی، دو نویسنده کتاب «آن‌ها چگونه تصمیم می‌گیرند؟» نکاتی را پیرامون ایده نگارش کتاب و مباحث اصلی مطرح شده در آن بیان کردند.

حجت‌الاسلام معتمدی، مدیر امور فرهنگی روابط عمومی سازمان صداوسیما در آغاز این جلسه ضمن خوش‌آمد گویی به مهمانان حدیثی را از امیرالمومنین (ع) در خصوص فکر، اندیشه و گفتار انسان بیان و بر تداوم بیشتر این جلسات تاکید کرد.

احسان ناظم‌بکایی، مجری و کارشناس این نشست گفت: میان همکاران سازمان صداوسیما ظرفیت‌های زیادی در حوزه فرهنگ و هنر و کتاب وجود دارد و ما تلاش می‌کنیم این ظرفیت را به همه مخاطبان معرفی کنیم.

در ادامه شکوری، خبرنگار سابق صداوسیما در نیویورک و نویسنده این اثر، با ذکر خاطراتی از فعالیت‌های رسانه‌ای خود در خارج از مرز‌ها و در پیوند با مباحث مطرح شده در این کتاب، به حادثه اخیر اسکله شهید رجایی اشاره کرد و از اهمیت در دست داشتن روایت اول در رسانه ملی گفت.

وی با اشاره به نقش موثر اندیشکده‌ها در سیاست‌گذاری‌های آمریکا گفت: در آمریکا این اندیشکده‌ها هستند که سیاست‌گذاری‌ها را تعیین می‌کنند و آنچه امروز ما از آمریکا می‌بینیم نتیجه اتاق فکر اندیشکده‌های آمریکایی است.

شکوری استفاده از مهندسی معکوس و بومی‌سازی روش‌های مطلوب غرب و شرق را با استفاده از فرهنگ ایرانی لازم دانست و بیان کرد: در کشور عزیزمان ایران هم نیازمند استفاده از اندیشکده‌ها برای برداشتن گامی موثر به سوی آینده‌ای درخشان هستیم.

وی نگارش این کتاب را برحسب وظیفه خبرنگاری و تجربه سال‌ها فعالیت و زیست خود در آمریکا دانست.

بختیاری، دیگر نویسنده کتاب نیز با بیان دغدغه‌های دیرین و مرتبط خود با موضوع فرآیند تصمیم‌گیری در آمریکا و نقش سیاست‌های آمریکا در ایجاد تفکر ایران هراسی و ایران ستیزی در جهان، تجارب زیستی شکوری در آمریکا را بر بومی‌سازی محتوای این کتاب موثر دانست.

وی همچنین با اشاره به درآمد بالای شرکت‌های تولید فکر در آمریکا افزود: دوره نفت و اسلحه تمام شده و افکار باعث می‌شود نفت و اسلحه فروش برود. در آمریکا، فکر خرید و فروش می‌شود و شرکت‌هایی که در صنعت فکر فعالیت دارند نسبت به سایر شرکت‌ها درآمد بالاتری دارند.

بختیاری با اشاره به وجود اندیشکده‌ها در غرب و نقش موثر آنها در تولید محتوا گفت: همه رؤسای جمهور منتخب به اندیشکده‌ها متکی هستند و تصمیم‌گیری در آمریکا از وسط جامعه با دو مبنای نیازسازی و نیازسنجی اتفاق می‌افتد.

در بخشی از این جلسه، قرایی، مدیرکل روابط عمومی رسانه ملی نیز با تاکید بر امتداد برگزاری چنین نشست‌هایی، هم‌افزایی و آشنایی فرهیختگان حاضر در صداوسیما را از عواید این‌گونه جلسات عنوان کرد. وی همچنین از لزوم شناسایی نیرو‌های توانمند حاضر در بخش‌های مختلف رسانه ملی گفت.

در پایان از دو نویسنده حاضر در جلسه با اهدای لوح سپاس قدردانی شد.

کتاب «آن‌ها چگونه تصمیم می‌گیرند؟» با موضوع نقش اتاق‌های فکر آمریکایی در تصممیم‌گیری و گفتمان‌سازی؛ نخستین بار در سال ۹۸ منتشر شد و همچنین به علت استقبال زیاد، در سال ۱۴۰۳ به چاپ دوم رسید.


12186520
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فصل دوم برنامه تخصصی «کافه مستند» از جمعه ۱۹ اردیبهشت، ساعت ۱۵:۰۰ با اجرای محسن یزدی و تهیه‌کنندگی مهدی انصاری روی آنتن شبکه افق می‌رود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» ۱۰ عنوان کتاب از مجموعه ۱۲ جلدی حکایت‌های مثنوی مولانا جلال‌الدین محمد رومی به بیست‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران می‌آید.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کتابخانه ملی درباره برخی شایعات پیرامون حذف منابع از آرشیو تاکید کرد: هیچ برگ کتاب یا سندی در این سازمان به‌صورت عمدی از بین نرفته است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» هجدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت از ۲۷ اردیبهشت ماه تا سوم خرداد در موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار خواهد شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نخستین جلسه از سلسله نشست‌های معرفی کتاب و تقدیر از همکاران نویسنده سازمان صداوسیما، با حضور خالقان کتاب «آن‌ها چگونه تصمیم می‌گیرند؟» در سالن جلسات اداره کل روابط عمومی‌برگزار شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» تهیه کننده مستند «لیلی من» گفت: «لیلی من» حاصل یک سال پژوهش و چهار سال پیگیری است و معتقدم عروسک‌ها در فرهنگ اقوام ایرانی نقش تربیتی دارند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شب گذشته و در میان استقبال پرشور مخاطبان، مراسم شب چراغ نمایش شب‌نشینی با مولیر برگزار و با افروختن شمع توسط هادی مرزبان اجرای عمومی این نمایش رسماً آغاز شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از بررسی اختصاص بن کتاب به معلمان در جلسه‌ای نهایی خبر داد و اعلام کرد که در حال حاضر، فقط معلمان مؤلف مشمول دریافت بن کتاب خواهند بود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رییس رسانه ملی گفت: مراسم جشنواره سوم صبح به مناسبت بزرگداشت شهیدان انسانیت و شهدای مقاومت، فرصتی برای یادآوری تلاش‌های بی‌وقفه نیرو‌های مستقل و ضدسلطه در حمایت از حقوق بشر و عدالت اجتماعی است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رییس رسانه ملی گفت: مراسم جشنواره سوم صبح به مناسبت بزرگداشت شهیدان انسانیت و شهدای مقاومت، فرصتی برای یادآوری تلاش‌های بی‌وقفه نیرو‌های مستقل و ضدسلطه در حمایت از حقوق بشر و عدالت اجتماعی است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است