چند رسانه‌ای 15:25 - 31 فروردین 1404
با استفاده از فناوری هسته‌ای کیفیت آرد و نان بهبود پیدا کرد.

بهبود کیفیت آرد و نان با فناوری هسته‌ای + فیلم

باشگاه خبرنگاران جوان - محققان پژوهشگاه علوم و فنون هسته‌ای ایران در کرج موفق به تولید بهبود دهنده آنزیم آرد گندم و نان با روش پرتودهی گاما شدند.

این بهبود دهنده در انواع آرد سفید و سبوس‌دار باعث بهبود کیفیت خمیر، بهبود بافت و حجیم شدن نان، تاخیر در بیات شدن و کیفیت رنگ می‌شود.

 


12180922
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار چند رسانه‌ای

چند رسانه‌ای
«باشگاه خبرنگاران» نماهنگ بچه‌های خلیج فارس، کاری از گروه سرود صدای انقلاب بوشهر را مشاهده می‌کنید.
چند رسانه‌ای
«باشگاه خبرنگاران» واکنش جالب فیروز کریمی به اظهارات نامربوط ترامپ درباره تغییر نام خلیج فارس را مشاهده می‌کنید.
چند رسانه‌ای
«باشگاه خبرنگاران» سناتور آمریکایی از نقش واشنگتن در بحران غزه انتقاد کرد.
چند رسانه‌ای
«باشگاه خبرنگاران» متخصصان کشورمان موفق به به‌روز‌رسانی سامانه کنترل و نظارت پتروشیمی‌ها شدند.
چند رسانه‌ای
«باشگاه خبرنگاران» پیام کودک یمنی در زمان حمله هوایی رژیم صهیونیستی به فرودگاه صنعا را مشاهده می‌کنید.
چند رسانه‌ای
«باشگاه خبرنگاران» گزیده‌ای از بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار جهادگران بسیج سازندگی را مشاهده می‌کنید.
چند رسانه‌ای
«باشگاه خبرنگاران» در میلاد باسعادت هشتمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت، امام علی ابن موسی الرضا (ع) ایران غرق در شادی و سرور شد.
چند رسانه‌ای
«باشگاه خبرنگاران» حقایقی درباره فاجعه‌ای که مردم غزه تجربه می‌کنند را مشاهده می‌کنید.
چند رسانه‌ای
«باشگاه خبرنگاران» ویدیویی از تعویض پرچم گنبد مطهر آستان رضوی، در سالروز ولادت امام رضا علیه‌السلام را مشاهده می‌کنید.
چند رسانه‌ای
«باشگاه خبرنگاران» بخشی از صحبت‌های مدیر عامل بنیاد کرامت رضوی در خصوص پذیرش زیارت‌اولی‌ها به حرم امام رضا (ع) را مشاهده می‌کنید.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است