اقتصادی 14:08 - 14 آذر 1400

زمان اعلام نتایج ثبت نام نهضت ملی مسکن مشخص شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت راه و شهرسازی، محمود محمودزاده گفت: بر اساس آئین‌نامه قانون ساماندهی و حمایت از تولید مسکن که ملاک‌عمل در تمامی طرح‌های حمایتی است، افرادی که واجد شرایط برای طرح نهضت ملی مسکن تلقی می‌شوند باید دارای ۴ شرط باشند که شامل عدم استفاده از امکانات دولتی در حوزه مسکن از اول انقلاب (فرم ج سبز)، عدم وجود مالکیت خصوصی از اول فرودین ۱۳۸۴، تأهل و سابقه حداقل ۵ سال سکونت در شهر مورد تقاضاست.

معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی در ادامه از تسهیل در شرایط ثبت‌نام خبر داد و اعلام کرد: بر اساس مصوباتی که به تازگی از دولت اخذ شد، دو شرط از این شروط تسهیل بیشتری پیدا کرد که شامل سابقه مالکیت خصوصی از بیش از ۱۶ سال به ۵ سال و همچنین کاهش سابقه سکونت در شهر موردتقاضاست. در خصوص سابقه سکونت تصمیم وزارت راه و شهرسازی بر این است که سابقه سکونت در کلانشهرها همان ۵ سال باقی بماند ولی در سایر شهرها این شرایط تسهیل شود و کاهش یابد.

محمودزاده ادامه داد: جدول و شرایط کاهش سابقه سکونت در شهرهای مورد تقاضا که توسط وزارت راه و شهرسازی بررسی و تعیین شده است به زودی اطلاع‌رسانی خواهد شد.

وی شرایط دریافت تسهیلات برای متقاضیانی تهرانی و مناطق دریافت تسهیلات برای متقاضیان تهرانی را نیز اعلام کرد و افزود: برای متقاضیانی که در شهر تهران متقاضی مسکن هستند در شرایط فعلی دو انتخاب وجود دارد. چنانچه متقاضیان تهرانی شرایط خودمالکی را انتخاب کنند از طریق گروهی و یا مشارکت با سازندگان تسهیلات ۴۵۰ میلیون تومانی به آنها پرداخت می‌شود که می‌توانند نسبت به ساخت هم در بافت فرسوده و هم در سایر شهرها، اقدام کنند.

محمودزاده ادامه داد: متقاضیان تهرانی که بخواهند از تسهیلات دولتی استفاده کنند در شهرهای جدید اعلام شده امکان ثبت‌نام را دارند و تسهیلات به آنها پرداخت خواهد شد.

ارائه تسهیلات ۴۵۰ میلیون تومانی به خودمالکان تهرانی

معاون وزیر راه و شهرسازی توضیح داد: هم‌اکنون برای تهرانی‌ها ثبت‌نام در سه شهر جدید در حال انجام است که بعد از پالایش و وارد شدن افراد، نتایج نهایی به آنها اعلام خواهد شد. برای این دسته از متقاضیان امکان استفاده از سقف ۴۵۰ میلیون تومان نیز به عنوان وام خودمالک مهیا است و می‌توانند با شرایط اعلامی از بانک‌های مختلفی تسهیلات را دریافت کنند.

محمودزاده میزان مشارکت بانک‌ها را برای ارائه تسهیلات طرح نهضت ملی مسکن مناسب ارزیابی کرد و گفت: هم‌اکنون اکثر بانک‌ها و مؤسسات اعتباری در این طرح مشارکت دارند و تسهیلات ارائه می‌دهند.

ثبت‌نام بیش از یک میلیون و ۹۰۰ هزار نفر در سامانه نهضت ملی مسکن

وی در خصوص میزان استقبال از این طرح و آماری از میزان مشارکت اعلام کرد: تا امروز بیش از یک میلیون و ۹۰۰ خانوار در این طرح ثبت‌نام کردند که در این مرحله در حال پالایش اطلاعات آنها هستیم. تلاش خواهیم کرد تا اوایل ماه آتی نتایج پالایش به متقاضیان واجد شرایط اعلام شود تا مراحل بعدی ثبت‌نام را طی کنند.

معاون وزیر راه و شهرسازی درباره تحویل واحدهای نهضت ملی مسکن گفت: از آنجایی که این واحدها توسط بخش خصوصی احداث می‌شود و دولت سازنده نیست چنانچه آورده متقاضیان و منابع ساخت که شامل تسهیلات بانکی و آورده متقاضی است در موعد معین واریز شود حتماً این پروژه‌ها می‌تواند در زمان کوتاه‌تری تحویل بشود.

محمودزاده تصریح کرد: پیش‌بینی وزارت راه و شهرسازی برای تحویل واحدها حداقل یک سال و نیم تا دو سال است.


11351299
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: در نیمه شرقی کشور و نواحی زاگرس شاهد کاهش محسوس دمای هوا خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: ترافیک سنگین در آزادراه تهران – کرج – قزوین حدفاصل گرمدره تا پل کلاک گزارش شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مصوبه اخیر ستاد تنظیم بازار، قیمت شیر خام را به ۲۹،۵۰۰ تومان کاهش داد تا لبنیات ارزان شود. در همین خصوص رئیس اتحادیه لبنی معتقد است صنایع آماده کاهش ۱۰-۱۷ هزار تومانی قیمت‌ها هستند، اما دامداران همکاری نمی‌کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: هشدار هواشناسی قرمز برای ۱۵ استان کشور صادر شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری اعلام کرد: در پی شرایط نامساعد جوی، اطلاعیه هشدار رسمی سازمان هواپیمایی کشوری برای تمامی فرودگاه‌ها، شرکت‌های هواپیمایی و واحدهای عملیاتی صادر شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز پنج‌شنبه ۲۷ آذر ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» روابط عمومی شرکت شیر و لبنیات بیستون اعلام کرد: این شرکت با سرمایه گذاری‌ها و حمایت‌های مهندس هادی درویشوند سهامدار عمده این شرکت، توانست با راه‌اندازی خط تولید پیشرفته پنیر بدون تولید پساب آب پنیر و آلودگی زیست محیطی برای نخستین بار در است...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بانک مرکزی در ابلاغیه‌ای رسمی، بر لزوم عدم ایجاد اختلال در استفاده صادرکنندگان از روش واردات کالا در مقابل صادرات خود تأکید و اعلام کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ملی گاز گفت: دیروز ۶۲۵ میلیون مترمکعب از سبد ۸۵۰ میلیونی گاز طبیعی در بخش خانگی و تجاری و صنایع جزء مصرف شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» اداره کل هواشناسی استان تهران از ماندگاری هوای سرد تا اواسط هفته آینده خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است