اقتصادی 14:08 - 14 آذر 1400

زمان اعلام نتایج ثبت نام نهضت ملی مسکن مشخص شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت راه و شهرسازی، محمود محمودزاده گفت: بر اساس آئین‌نامه قانون ساماندهی و حمایت از تولید مسکن که ملاک‌عمل در تمامی طرح‌های حمایتی است، افرادی که واجد شرایط برای طرح نهضت ملی مسکن تلقی می‌شوند باید دارای ۴ شرط باشند که شامل عدم استفاده از امکانات دولتی در حوزه مسکن از اول انقلاب (فرم ج سبز)، عدم وجود مالکیت خصوصی از اول فرودین ۱۳۸۴، تأهل و سابقه حداقل ۵ سال سکونت در شهر مورد تقاضاست.

معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی در ادامه از تسهیل در شرایط ثبت‌نام خبر داد و اعلام کرد: بر اساس مصوباتی که به تازگی از دولت اخذ شد، دو شرط از این شروط تسهیل بیشتری پیدا کرد که شامل سابقه مالکیت خصوصی از بیش از ۱۶ سال به ۵ سال و همچنین کاهش سابقه سکونت در شهر موردتقاضاست. در خصوص سابقه سکونت تصمیم وزارت راه و شهرسازی بر این است که سابقه سکونت در کلانشهرها همان ۵ سال باقی بماند ولی در سایر شهرها این شرایط تسهیل شود و کاهش یابد.

محمودزاده ادامه داد: جدول و شرایط کاهش سابقه سکونت در شهرهای مورد تقاضا که توسط وزارت راه و شهرسازی بررسی و تعیین شده است به زودی اطلاع‌رسانی خواهد شد.

وی شرایط دریافت تسهیلات برای متقاضیانی تهرانی و مناطق دریافت تسهیلات برای متقاضیان تهرانی را نیز اعلام کرد و افزود: برای متقاضیانی که در شهر تهران متقاضی مسکن هستند در شرایط فعلی دو انتخاب وجود دارد. چنانچه متقاضیان تهرانی شرایط خودمالکی را انتخاب کنند از طریق گروهی و یا مشارکت با سازندگان تسهیلات ۴۵۰ میلیون تومانی به آنها پرداخت می‌شود که می‌توانند نسبت به ساخت هم در بافت فرسوده و هم در سایر شهرها، اقدام کنند.

محمودزاده ادامه داد: متقاضیان تهرانی که بخواهند از تسهیلات دولتی استفاده کنند در شهرهای جدید اعلام شده امکان ثبت‌نام را دارند و تسهیلات به آنها پرداخت خواهد شد.

ارائه تسهیلات ۴۵۰ میلیون تومانی به خودمالکان تهرانی

معاون وزیر راه و شهرسازی توضیح داد: هم‌اکنون برای تهرانی‌ها ثبت‌نام در سه شهر جدید در حال انجام است که بعد از پالایش و وارد شدن افراد، نتایج نهایی به آنها اعلام خواهد شد. برای این دسته از متقاضیان امکان استفاده از سقف ۴۵۰ میلیون تومان نیز به عنوان وام خودمالک مهیا است و می‌توانند با شرایط اعلامی از بانک‌های مختلفی تسهیلات را دریافت کنند.

محمودزاده میزان مشارکت بانک‌ها را برای ارائه تسهیلات طرح نهضت ملی مسکن مناسب ارزیابی کرد و گفت: هم‌اکنون اکثر بانک‌ها و مؤسسات اعتباری در این طرح مشارکت دارند و تسهیلات ارائه می‌دهند.

ثبت‌نام بیش از یک میلیون و ۹۰۰ هزار نفر در سامانه نهضت ملی مسکن

وی در خصوص میزان استقبال از این طرح و آماری از میزان مشارکت اعلام کرد: تا امروز بیش از یک میلیون و ۹۰۰ خانوار در این طرح ثبت‌نام کردند که در این مرحله در حال پالایش اطلاعات آنها هستیم. تلاش خواهیم کرد تا اوایل ماه آتی نتایج پالایش به متقاضیان واجد شرایط اعلام شود تا مراحل بعدی ثبت‌نام را طی کنند.

معاون وزیر راه و شهرسازی درباره تحویل واحدهای نهضت ملی مسکن گفت: از آنجایی که این واحدها توسط بخش خصوصی احداث می‌شود و دولت سازنده نیست چنانچه آورده متقاضیان و منابع ساخت که شامل تسهیلات بانکی و آورده متقاضی است در موعد معین واریز شود حتماً این پروژه‌ها می‌تواند در زمان کوتاه‌تری تحویل بشود.

محمودزاده تصریح کرد: پیش‌بینی وزارت راه و شهرسازی برای تحویل واحدها حداقل یک سال و نیم تا دو سال است.


11351299
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیئت مدیره اتحادیه واردکنندگان نهاده دام و طیور از روند فعلی ثبت سفارش واردات نهاده‌های دامی انتقاد کرد و در این خصوص توضیحاتی داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وقتی بازسازی خانه شروع می‌شود، فضای زندگی به‌سرعت تغییر می‌کند. اتاق‌ها از دسترس خارج می‌شوند، گرد و غبار در همه‌جا پخش می‌شود و صدای مداوم ابزار‌های کارگاهی اجازه استراحت نمی‌دهد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیئت رئیسه اتاق بازرگانی ایران و روسیه اعلام کرد با وجود تلاش‌های گسترده سازمان توسعه تجارت و امضای موافقت‌نامه آزاد با اتحادیه اوراسیا، بین نهاد‌های داخلی هماهنگی برای این فرصت اقتصادی وجود ندارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در هنگام بررسی مکمل‌های ورزشی، یکی از دغدغه‌های رایج در میان ورزشکاران، موضوع عوارض جانبی احتمالی آنهاست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» استعفای معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی تکذیب شد
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروز دوشنبه ۱۰ آذرماه ۱۴۰۴ هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران با قیمت ۱۲۶ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نایب رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون گفت: با ایجاد زنجیره تولید تا توزیع، قیمت گوشت قرمز با حذف واسطه‌ها ۳۰ درصد کاهش می‌یابد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شورای‌هماهنگی‌بانک‌ها اعلام کرد: حسب اطلاعیه استانداری تهران مبنی بر تصمیم کارگروه اضطرار آلودگی هوا، بانک‌های عضو این شورا در استان تهران، به صورت کشیک فعالیت خواهند داشت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سازمان ساتبا گفت: امروز ۴۴۵ مگاوات نیروگاه افتتاح خواهد شد و که باتوجه به این افتتاح، ظرفیت نیروگاه‌های انشعابی کشور به ۴۳۰ مگاوات می‌رسد.  
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون بهره‌برداری و توسعه آب شرکت آب و فاضلاب استان تهران، میزان هدررفت واقعی آب در این استان را زیر ۱۰ درصد اعلام کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است