اقتصادی 14:46 - 23 شهریور 1405
رئیس کل بانک مرکزی گفت: امروز صبح با روسای بانک‌های مرکزی کشور‌های مختلف، از جمله ترکیه و تونس، که روابط و همکاری‌های خوبی با آنها داریم، دیدار و گفت‌و‌گو کردیم.

توسعه روابط پولی و بانکی با کشورهای اسلامی را دنبال می‌کنیم

باشگاه خبرنگاران جوان؛ کیمیا قلی‌پور  - همتی رئیس کل بانک مرکزی در رسانه ملی گفت: امروز صبح با روسای بانک‌های مرکزی کشور‌های مختلف، از جمله ترکیه و تونس، که روابط و همکاری‌های خوبی با آنها داریم، دیدار و گفت‌و‌گو کردیم.

او با اشاره به محور‌های این دیدار‌ها اظهار کرد: در این نشست‌ها درباره مسائل مختلف و نقش بانک‌های مرکزی در کنترل نوسانات اقتصادی بحث و تبادل نظر شد. این دیدار‌ها فرصت مناسبی است تا با همکاران خود در کشور‌های اسلامی ملاقات داشته باشیم و درباره توسعه روابط پولی و بانکی و استفاده از ظرفیت‌های موجود برای گسترش این همکاری‌ها گفت‌و‌گو کنیم.

رئیس کل بانک مرکزی با بیان اینکه مذاکرات انجام‌شده تاکنون مثبت بوده است، گفت: بحث‌های خوبی در این دیدار‌ها داشتیم و ان‌شاءالله این گفت‌و‌گو‌ها بعدازظهر نیز ادامه خواهد داشت.


12306290
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌کل بانک مرکزی «انضباط پولی» را نخستین خط دفاعی در مدیریت نوسانات اعلام کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کل بانک مرکزی گفت: امروز صبح با روسای بانک‌های مرکزی کشور‌های مختلف، از جمله ترکیه و تونس، که روابط و همکاری‌های خوبی با آنها داریم، دیدار و گفت‌و‌گو کردیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سیاست‌گذاری اقتصادی وزیر اقتصاد با اشاره به افزایش آمار واردات خودرو در ماه‌های ابتدایی جنگ، گفت: بخشی از این افزایش ناشی از ترخیص سریع کالاهایی است که پیش از این در گمرکات کشور موجود بوده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حکمرانی الکترونیک و هوشمندسازی دولت سازمان اداری و استخدامی کشور گفت: واریز یک میلیون تومان به کیف پول کارکنان دولت منوط به رضایت کارمند است و سقفی برای میزان انتقال حقوق به کیف پول تعیین نشده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سرمایه گفت: به هر حال بازار سرمایه در یک روند صعودی قرار دارد و وقوع اصلاحات در چنین روندی موضوعی عادی محسوب می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وی یکی از مشکلات مهم معادن را کمبود مواد ناریه دانست و گفت: این موضوع در برخی معادن باعث کاهش تولید شده و در مواردی که من می شناسم، میزان تولید تا حدود ۳۰ درصد افت کرده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سازمان توسعه تجارت ایران با اشاره به (افکس ۲۰۲۶) گفت: ظرفیت‌های مرتبط با توافقنامه‌های بین المللی، اتحادیه اقتصادی اوراسیا، پیمان شانگهای و همچنین کشور‌های عضو بریکس را در نظر گرفته‌ایم و در حال برنامه ریزی هستیم تا بتوانیم فعالان حو...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در جریان معاملات امروز ۲۳ شهریور شاخص کل بورس با کاهش ۳۸ هزار و ۱۷۸ واحد در سطح ۷ میلیون و ۳۹۳ واحدی قرار گرفت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت شهرک‌های کشاورزی از تصویب مجوز «شهرک زنجیره ارزش تولیدات کشاورزی» برای تکمیل زنجیره تولید تا بازار محصولات کشاورزی در هیئت مقررات‌زدایی و بهبود محیط کسب‌وکار خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی گفت: با تدابیر جدید برای تأمین مالی پروژه‌ها، در بازدیدهای اخیر از استان‌ها پروژه متوقفی در طرح‌های نهضت ملی مسکن

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است