فرهنگی‌هنری 17:28 - 01 اردیبهشت 1400
مدیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان فارس با حکم علی‌اصغر مونسان، رییس پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری شد.

کلید پژوهشگاه میراث به مدیر فارس رسید

به گزارش ایسنا، مصیب امیری که از سال ۱۳۹۲ مدیریت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان فارس را به عهده داشت و پیش از آن، در معاونت حفاظت فنی این سازمان مشغول به کار بود، اینک با حکم وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، رییس پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری شده است.  

پیش از امیری، این مسؤولیت به عهده بهروز عمرانی بود که امروز (چهارشنبه، اول اردیبهشت ماه ۱۴۰۰) تودیع شد. در این مراسم که محمدحسن طالبیان، معاون میراث فرهنگی نیز حضور داشت، گفته شد عمرانی از امروز بازنشسته شده است.

علی‌اصغر مونسان ـ وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ـ هم گفت: آقای عمرانی با صحت، سلامت و صداقت به افتخار بازنشستگی نائل آمده که در حقیقت عاقبت بخیری برای او بعد از ۳۰ سال تلاش است.

او اظهار کرد: در دولت دوازدهم در سخت‌ترین شرایط اقتصادی قرار داشتیم. در این دوران بیشترین بودجه دولت معطوف به معیشت مردم بود و حوزه فرهنگ تقریبا غریب واقع شده بود، با این حال اقدامات خوبی در این وزارتخانه و در پژوهشگاه انجام شد. زمانی که آقای بهشتی ـ رییس اسبق پژوهشگاه ـ قرار بود بازنشسته شود، افراد مختلفی برای تصدی ریاست پژوهشگاه معرفی شدند اما تأکید من از ابتدا بر این بود که از بدنه وزارتخانه فردی را به‌عنوان رییس پژوهشگاه انتخاب کنیم که در نهایت آقای عمرانی به‌عنوان رییس پژوهشگاه میراث‌فرهنگی و گردشگری انتخاب شد که خوشبختانه انتخاب خوبی بود. عمرانی فردی بادانش، علاقه‌مند و پرتحرک است که صداقت در کار دارد و در دوران مسؤولیت خود در پژوهشگاه کارهای مهمی را انجام داده است.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ادامه داد: اکنون برای انتخاب رییس جدید پژوهشگاه میراث‌فرهنگی و گردشگری دوباره نگاه و تمرکز ما به ظرفیت‌های درون وزارتخانه است و آقای امیری را که سال‌ها در استان فارس که یکی از استان‌های مهم درحوزه میراث‌فرهنگی و گردشگری است، به‌عنوان مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی فعالیت داشته، به عنوان رییس جدید این پژوهشگاه انتخاب کرده‌ایم.

مونسان بعد به انتظاراتش اشاره کرد و گفت: انتظارم این است که پژوهش‌های کاربردی بخش مهمی از پژوهش‌های این پژوهشگاه باشد. ضمن این‌که این مجموعه به‌عنوان بازوی علمی و تولید دانش می‌تواند به وزارتخانه کمک کند. انتظار دارم پژوهشگاه به ما راه نشان بدهد و طرح و برنامه ارائه کند. در کنار این مشکل‌یابی یکی دیگر از موضوعاتی است که این مجموعه باید به آن توجه داشته باشد، چرا که پژوهشگاه میراث‌فرهنگی و گردشگری را مرکز فکر و تولید دانش وزارتخانه می‌دانم.

او اضافه کرد: ارتقای هیأت علمی، تکمیل اطلس باستان‌شناسی، تهیه کتاب معرفی آثار ثبت جهانی و ثبت ملی، استفاده از ظرفیت‌های علمی کشور و توجه به نیروی انسانی از مهم‌ترین موضوعاتی است که پژوهشگاه میراث‌فرهنگی و گردشگری باید به آن توجه داشته باشد.

بهروز عمرانی ـ رییس پیشین پژوهشگاه میراث‌فرهنگی و گردشگری ـ نیز گفت: در دوران مسؤولیتم در پژوهشگاه سعی کردم اقدامات مهمی را انجام بدهم که از جمله آن‌ها رشد ۴۰ درصدی درآمدزایی در سال ۹۹ و ارتقای هیأت‌علمی پژوهشگاه است.

انتهای پیام


11035895
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» استاد امیرهوشنگ جزی‌زاده، پیشکسوت نگارگری، طراح فرش و مینیاتوریست برجسته کشور صبح امروز پنجشنبه ۱۸ دی درگذشت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» معاون فرهنگی و امور استان‌های سازمان تبلیغات اسلامی از حضور بیش از یک میلیون و ۳۳۱ هزار نفر در آیین اعتکاف سال ۱۴۰۴ در سراسر کشور خبر داد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» پیکر هنرمند فقید سعید پیردوست امروز پنجشنبه ۱۸ دی ماه با حضور جمعی از مردم و هنرمندان در قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) تهران به خاک سپرده شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» برگزیدگان «هجدهمین جایزه ادبی جلال آل احمد» با حضور جمعی از نویسندگان و مسئولان فرهنگی در تالار قلم کتابخانه ملی معرفی شدند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تأثیر تک‌نرخی شدن ارز بر مسئله کاغذ را شرایط سخت برای ناشران و اهل قلم خواند و گفت: مصیبتی است که مقداری عمومی‌تر شده لذا قابل تحمل‌تر است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در انیمیشن افسانه سپهر، جهان پیش از قهرمان متولد می‌شود و تصویر، پیش از روایت، اعتماد مخاطب را به دست می‌آورد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم سینمایی «احمد»، به کارگردانی امیرعباس ربیعی به مناسبت سالروز شهادت احمد کاظمی، جمعه ۱۹ دی به صورت نیم‌بها در سینما‌ها نمایش داده می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر میراث فرهنگی با اعلام صدور مجوز رسمی موزه افتخارات کشتی ایران گفت: تمام آثار این موزه به‌عنوان اموال ملی ثبت خواهد شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه نمایش در ادامه پخش آثار شاخص ژانر وحشت، فیلم سینمایی «حلقه» ساخته گور وربینسکی را در چهارشنبه‌شب‌های وحشت روی آنتن می‌برد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» «وقتی که بزرگ شدی»، «۴۲»، «کما ۱ و ۲» و «وینی» فیلم‌های جدیدی هستند که این هفته از قاب شبکه‌های سیما تماشایی می‌شوند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است