ورزشی 09:07 - 11 تیر 1404
رئیس فدراسیون والیبال گفت: پیاتزا با تمام وجود برای تیم ملی والییال ایران کار می‌کند. او را به عنوان یک مربی خارجی نمی‌بینم، بلکه امروز عضوی از تیم ملی است.

تقوی: پیاتزا با ایران فسخ نمی‌کند/ در کار سرمربی دخالت نکنیم

باشگاه خبرنگاران جوان - تیم ملی والیبال ایران در هفته دوم لیگ ملت‌ها چهار بازی انجام داد که برابر صربستان، آرژانتین و هلند به برتری رسید و نتیجه را به آلمان واگذار کرد.

میلاد تقوی رئیس فدراسیون والیبال در مورد عملکرد تیم ملی در این رقابت‌ها گفت: بازی به بازی پیشرفت کردیم. بار‌ها اعلام کردم نگاه ما این نیست که در سال اول به همه اهدافمان در تیم ملی برسیم بلکه باید روند نزولی سال‌های اخیر که از رتبه هشتم به ۱۵ و ۱۶ جهان ختم شد را به رتبه ۱۰ تا ۱۲ جهان برگردانیم.

او ادامه داد: به نظرم به اهدافمان در مرحله اول رسیدیم. البته هفته سوم بسیار سخت است و شاید نتایجی که در هفته دوم حاصل شد در هفته سوم اتفاق نیفتد. هرچند امیدوارم تکرار شود، اما باید واقع‌بین باشیم. بچه‌های ما هنوز نیاز به هماهنگی بیشتری دارند. البته هماهنگ کرده‌ایم که اردوی خوبی در صربستان و لهستان داشته باشند. امیدوارم دیدار‌های دوستانه‌ای که فراهم می‌کنیم، در روند آماده‌سازی آنها تاثیر مثبتی داشته باشد و با هم هماهنگ‌تر شوند.

تقوی در واکنش به اینکه با وجود شایعه فسخ قرارداد پیاتزا به دلیل تعرض رژیم صهیونیستی به خاک ایران، آیا احتمال فسخ قرارداد از سمت پیاتزا وجود دارد، گفت: اصلا در این مود صحبتی نشده و آقای پیاتزا حتی اشاره‌ای هم به این موضوع نکرده است. واقعا با تمام وجود برای تیم ملی والییال ایران کار می‌کند. آقای پیاتزا را به عنوان یک مربی خارجی نمی‌بینم، بلکه امروز عضوی از تیم ملی است و هیچ صحبتی در این مورد نداشته است. 

او در مورد انتقاد برخی از مربیان والیبال پس از باخت‌های تیم ملی گفت: به نظرم وقتی یک مربی تراز اول دنیا را می‌آوریم، نباید در کارش دخالت کنیم. اجازه بدهیم تصمیم خود را بگیرد و مسئولیت با آقای پیاتزا است. کسی هم اگر انتقادی دارد باید آن را به فدراسیون منتقل کند. کسی که فدراسیون را محرم نمی‌داند و انتقاد خود را در فضای دیگری مطرح می‌کند، شاید تمام هدفش والیبال نباشد.

رئیس فدراسیون والیبال ادامه داد: قطعا همه دلسوز والیبال هستند، اما وقتش رسیده حرفه‌ای عمل کنیم و قدر فرصت‌هایمان را بدانیم. وقتی مسیری شروع شده و مردم از آن راضی هستند اگر ایرادی هم وجود داشته باشد باید سعی کنیم از کانال‌های درست آن را به گوش مربی تیم برسانیم وگرنه اگر نظرات خودمان را بر خلاف نظرات مردم مطرح کنیم، ممکن است کام آنها را تلخ کنیم. خانواده والیبال امروز باید یکدست باشد. تکلیف این خانواده روشن است و همه دوست دارند والیبال ببرد، حتی کسانی هم که انتقاد دارند، اما امیدوارم از روش درست این انتقاد را منتقل کنند.

او در مورد برنامه تیم ملی بعد از لیگ ملت‌ها بیان کرد: کمتر از دو ماه دیگر قهرمانی جهان را داریم و از الان برنامه‌ریزی باید برای آن مسابقات باشد. در حال رایزنی با چند کشور هستیم تا در یکی از آنها تورنمنتی چندجانبه برگزار شود و تیم ما در آن شرکت کند.

تقوی در پاسخ به این سوال که با توجه به شرایط کشور آیا تیم ملی بعد از لیگ ملت‌ها به ایران برمی‌گردد و اردو برگزار می‌کند، گفت: باید برگردد. اعضای تیم دلشان برای خانواده‌هایشان تنگ شده است. بعد از اینکه خانواده خود را دیدند، به روند عادی اردو‌ها برمی‌گردیم. علاوه بر اردوی داخلی، همانطور که گفتم اردوی خارجی هم در نظر داریم. برنامه آقای پیاتزا این است، اما هنوز قطعیت ندارد، چون باید به وضعیت عادی شرایط منطقه‌ای برگردیم و در مورد آن اظهارنظر کنیم.


12203717
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مربی اهل یوگسلاوی به عنوان مربی دروازه‌بان‌ها به کادر فنی سپاهان اضافه شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مرحله جدید اردوی آماده سازی تیم ملی اسکیت سرعت از روز سه شنبه ۲۴ تیر آغاز می‌شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» هافبک فصل گذشته تیم فوتبال سپاهان به احتمال زیاد راهی سوپرلیگ ترکیه خواهد شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پیشکسوت پرسپولیس می‌گوید که استعفای حمید استیلی به سرخپوشان لطمه می‌زند  و افراد  بزرگی مثل حمید باید در اطراف تیم باشند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پیشکسوت پرسپولیس می‌گوید که استعفای حمید استیلی به سرخپوشان لطمه می‌زند و افراد بزرگی مثل حمید باید در اطراف تیم باشند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» قهرمان اسکیت اینلاین فری استایل می‌گوید که تجهیزات می‌خواهیم تا بتوانیم مدال بیاوریم و بدون تجهیزات نمی‌توانم مسابقه بدهم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پریا قاسمی می گوید که قصد داریم در مسابقات اسکیت قهرمانی آسیا مدال های خوشرنگی را به دست آوریم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پریا قاسمی می‌گوید که قصد داریم در مسابقات اسکیت قهرمانی آسیا مدال‌های خوشرنگی را به دست آوریم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه پرسپولیس برای تقویت خط میانی خود به دنبال جذب گئورگی آبورجونیا هافبک گرجستانی است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور آمریکا، بر خلاف پروتکل بعد از اهدای ‏مدالها سکوی اهدای جام را ترک نکرد و در کنار بازیکنان چلسی شاهد ‏بالای سر بردن جام توسط ریس جیمز بود. ‏

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است