ورزشی 11:27 - 05 مهر 1401

فرصت طلایی برای امیر عابدزاده در تقابل با شیرهای آفریقا

به گزارش خبرنگار مهر، تیم ملی فوتبال ایران در حالی تمرینات خود را برای دیدار با سنگال پشت سر گذاشت که دومین بازی تدارکاتی در اردوی اتریش می‌تواند تکلیف خیلی از پست‌ها را برای کارلوس کی روش روشن کند.

بازگشت پیرمرد پرتغالی به رأس کادر فنی تیم ملی ایران باعث شد تا علیرضا بیرانوند بار دیگر گلر اول این تیم شود. او نمایش درخشانی در جریان پیروزی یک بر صفر این تیم مقابل اروگوئه داشت اما مصدومیت از ناحیه کمر باعث شد تا در دقیقه ۶۳ جای خود را به امیر عابدزاده بدهد.

عابدزاده که در دوران مربیگری دراگان اسکوچیچ به گلر شماره یک تبدیل شده بود در همان ۲۷ دقیقه توانست دو بار دروازه ایران را از گل خوردن نجات دهد تا نشان دهد همچنان هیجان ماندن در کنار تور دروازه ایران را دارد.

حالا عابدزاده در رقابتی نفس‌گیر با رقیبانی همچون سید حسین حسینی و پیام نیازمند قرار دارد تا شاید بتواند در غیاب بیرانوند مقابل سنگال در دروازه بایستد.

فرصت طلایی برای امیر عابدزاده در تقابل با شیرهای آفریقا

دیدار با شیرهای ترانگا که در قاره آفریقا بهترین مهاجمان را همچون «سادیو مانه» دارند می‌تواند چالش بزرگ برای عابدزاده باشد. فرصتی طلایی برای پسری که شاید دنبال تکرار رؤیای پدر از جام جهانی ۱۹۹۸ فرانسه باشد.

امیر که دیگر از زیر سایه احمدرضا عابدزاده خارج شده است حالا بهترین زمان را برای اثبات خود به کی روش در اختیار دارد تا شاید این بار شماره یک تیم ملی را در جدال با انگلیس، آمریکا و ولز بر تن کند.

تیم ملی فوتبال ایران ساعت ۱۸ امروز سه شنبه با سنگال بازی می‌کند تا آخرین دیدار در اردوی اروپایی ملی پوشان باشد.


11697622
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کمیته انضباطی آرای خود را درباره تخلفات رخ داده در ۴ دیدار از رقابت‌های جام حذفی اعلام کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر ورزش گفت: جامعه ورزش همواره در تمامی صحنه‌ها و بحران‌ها، در طول تاریخ نظام مقدس جمهوری اسلامی، حضوری پرفروغ، مؤثر و مقتدرانه داشته است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» هافبک ملی پوش کشورمان باز هم به دلایل خاص حضور در پرسپولیس را به تعویق انداخت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز پزشکی فوتبال ایران پاسخ تست‌های مهاجم ازبک پرسپولیس را به این باشگاه ارسال خواهد کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال درآمد ۸۳ میلیاردی در نیم فصل اول لیگ برتر فوتبال به دست آورده است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه پرسپولیس قصد دارد مراسم رونمایی از سرگیف مهاجم تیم ملی ازبکستان را امروز در ویژه برنامه تلویزیون سرخپوشان برگزار کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه سپاهان طی نامه‌ای به باشگاه آستانا خواستار جذب نظمی گریپشی هافبک تهاجمی تیم ملی آلبانی شده است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه پرسپولیس به علت رقم قرارداد بالا از خرید علیجانوف مدافع ازبکستانی انصراف داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال پرسپولیس در اولین بازی تدارکاتی خود در اردوی قطر به مصاف تیم الوداد مراکش می‌رود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی سابق تیم ملی دانشجویان می‌گوید که باشگاه‌ها به جای اینکه بازیکنان گرانقیمت بخرند بهتر است که ورزشگاه برای خودشان بسازند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است