ورزشی 12:35 - 30 بهمن 1403
رئیس فدراسیون قایقرانی ایران و نایب‌رئیس کنفدراسیون کانوئینگ آسیا در سی و پنجمین دوره مسابقات قهرمانی این کشور حضور یافت.

امضای تفاهم‌نامه همکاری بین فدراسیون‌های قایقرانی ایران و هند

علیرضا سهرابیان، رئیس فدراسیون قایقرانی ایران و نایب‌رئیس کنفدراسیون کانوئینگ آسیا به دعوت رسمی فدراسیون قایقرانی هند در سی و پنجمین دوره مسابقات قهرمانی این کشور حضور یافت.

به گزارش پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، این رویداد که با شرکت برترین قایقرانان هندی برگزار شد، فرصتی برای گسترش همکاری‌های بین‌المللی و تعاملات ورزشی میان دو کشور فراهم کرد.

 همزمان با این مسابقات، تفاهم‌نامه‌ای میان فدراسیون‌های قایقرانی ایران و هند امضا شد که هدف آن برگزاری اردو‌های مشترک برای تقویت تیم‌های ملی دو کشور است.

بر اساس این تفاهم‌نامه، تیم‌های ملی قایقرانی ایران و هند در دو مرحله، هر بار به مدت ۳۰ روز، در اردو‌هایی که به میزبانی تهران و دهلی برگزار می‌شود، شرکت خواهند کرد.


12157242
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» فدراسیون اسکی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که ملی پوشان کشورمان در حادثه سقوط بهمن در اتریش حضور نداشته و همه اعضای تیم در سلامت کامل هستند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال پرسپولیس در غیاب ۲ بازیکن خود به مصاف تیم فوتبال شمس آذر قزوین در هفته یازدهم لیگ برتر فوتبال می‌رود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی بسکتبال ایران با نتیجه ۹۴ - ۶۸ عراق را در پنجره اول رقابت‌های انتخابی جام جهانی ۲۰۲۷ شکست داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس فدراسیون فوتبال می‌گوید که ماجرای صدور ویزای آمریکا سیاسی شده است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس می‌گوید که قصد داریم با نتیجه خوب برابر تیم شمس آذر به هواداران هدیه خوبی بدهیم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سایپا با پیروزی مقابل آریو اسلامشهر به رده دوم لیگ دسته یک صعود کرد و پالایش نفت بندرعباس با پیروزی مقابل نود ارومیه به رده ششم رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» حافظ قشقایی نماینده دسته ۶۵ کیلوگرم کشورمان در پیکار‌های وزنه‌برداری جام فجر با ثبت مجموع ۲۸۲ کیلوگرم قهرمان شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر ورزش و جوانان گفت: مجمع فدراسیون ژیمناستیک به صورت کاملاً آزاد و به صورت شفاف برگزار شد و اعضای مجمع نیز رای خود را اعلام کردند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مجمع فوق العاده فدراسیون ژیمناستیک به ریاست معاون وزیر ورزش برگزار شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» با دستور وزیر ورزش و جوانان، زمینی به مساحت ۲۰۰۰ متر مربع در مجموعه ورزشی آزادی به فدراسیون جودو جمهوری اسلامی ایران واگذار خواهد شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است