ورزشی 12:35 - 30 بهمن 1403
رئیس فدراسیون قایقرانی ایران و نایب‌رئیس کنفدراسیون کانوئینگ آسیا در سی و پنجمین دوره مسابقات قهرمانی این کشور حضور یافت.

امضای تفاهم‌نامه همکاری بین فدراسیون‌های قایقرانی ایران و هند

علیرضا سهرابیان، رئیس فدراسیون قایقرانی ایران و نایب‌رئیس کنفدراسیون کانوئینگ آسیا به دعوت رسمی فدراسیون قایقرانی هند در سی و پنجمین دوره مسابقات قهرمانی این کشور حضور یافت.

به گزارش پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، این رویداد که با شرکت برترین قایقرانان هندی برگزار شد، فرصتی برای گسترش همکاری‌های بین‌المللی و تعاملات ورزشی میان دو کشور فراهم کرد.

 همزمان با این مسابقات، تفاهم‌نامه‌ای میان فدراسیون‌های قایقرانی ایران و هند امضا شد که هدف آن برگزاری اردو‌های مشترک برای تقویت تیم‌های ملی دو کشور است.

بر اساس این تفاهم‌نامه، تیم‌های ملی قایقرانی ایران و هند در دو مرحله، هر بار به مدت ۳۰ روز، در اردو‌هایی که به میزبانی تهران و دهلی برگزار می‌شود، شرکت خواهند کرد.


12157242
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ۵ بازی مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی فوتبال امروز در شهر‌های مختلف برگزار می‌شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس می گوید که ادا و اطوارهای شجاع خلیل زاده در شان یک بازیکن تیم ملی نبود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پیشکسوت تیم فوتبال تراکتور می‌گوید که برد پرسپولیس در جام حذفی را مدیون ضربات پنالتی خوب بازیکنان و علیرضا بیرانوند هستیم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار اینتر و بولونیا نیمه نهایی در سوپرجام ایتالیا، در وقت قانونی ۱ - ۱ تمام شد و در ضربات پنالتی بولونیا موفق شد ۳ - ۲ پیروز شده و فینالیست شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه پرسپولیس با انتشار بیانیه‌ای به اتفاقات رخ داده در بازی با تراکتور واکنش نشان داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم پیکان بندر دیر به عنوان قهرمان هفته سوم لیگ برتر والیبال ساحلی در گروه دوم معرفی شد تا هت‌تریک قهرمانی این تیم نیز ثبت شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» در ادامه رقابت‌های چلنج بین‌المللی بدمینتون قزاقستان علی حیاتی با عبور از بازیکن مالزیایی رنک ۱۱۳ جهان به مرحله یک هشتم نهایی رسید
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» در پایان رای گیری سومین دوره انتخابات کمیسیون ورزشکاران کمیته ملی المپیک ۱۵ عضو منتخب ورزشکاران حائز شرایط مشخص شدند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال پرسپولیس، بیست‌وچهار ساعت پس از شکست برابر تراکتور در جام حذفی، در دیداری تدارکاتی مقابل تیم عقاب به میدان رفت و به برتری چهار بر صفر دست یافت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال برای دیدار تراکتور و پرسپولیس دستور موقت صادر کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است