اقتصادی 18:41 - 13 آبان 1404
رئیس مرکز تحقیقات راه و شهرسازی، استفاده از فناوری‌های نوین در تولید قیر و آسفالت را برای انطباق با اقلیم‌های گوناگون کشور، بسیار ضروری است.

بومی‌سازی فناوری تولید قیر و آسفالت آغاز شد

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبه کباری- غزال راهب رئیس مرکز تحقیقات راه مسکن وشهرسازی با اشاره به اینکه راه‌ها سرمایه ملی، معنوی و ژئوپلیتیک و ابزار توسعه عدالت و تجارت در کشور هستند گفت: راه‌ها در توسعه و گسترش روابط بین‌الملل، توسعه گردشگری و شناساندن فرهنگ ایرانی، بسیار مهم و تاثیرگذار هستند.

رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی با اشاره به اینکه در این میان قیر، کالایی بومی و استراتژیک و محصول بهره‌وری در پسماندهای پالایشگاهی است گفت:مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی با وظایف حاکمیتی که در این حوزه دارد، تمرکز خود را بر افزایش کیفیت روسازی راه‌ها متمرکز کرده است.

راهب بیان کرد: در این راستا کنترل کیفیت قیر، کنترل کیفیت تولید آسفالت، کنترل کیفیت تجهیزات و ابزارهایی که در این فرایند مورد استفاده قرار می‌گیرد، همچنین کنترل کیفیت وسایل حمل آسفالت در دستور کار است و علاوه بر آن صلاحیت حرفه‌ای تولیدکنندگان آسفالت نیز باید مورد تایید قرار بگیرد که بر اساس مصوبه هیات دولت الزامی شده است.

وی با تاکید بر لزوم استفاده از فناوری جدید در تولید قیر و آسفالت، اضافه کرد: اینکه بتوانیم در اقلیم‌ها و پهنه‌های مختلف کشور از قیرهای تولیدی مختلف استفاده کنیم، بسیار مهم است.

رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی اظهار داشت: استفاده از قیرهای طبیعی اصلاح شده و فناوری‌های جدید در دستور کار این مرکز است.

وی همچنین به قانون سهمی ۱۰ درصد غیر اصلاح شده اشاره کرد و گفت: در تلاشیم تا حداکثر استفاده از ظرفیت این قانون انجام دهیم که می‌تواند تحولات مناسبی در حوزه فناوری‌های تولید قیر و آسفالت به دنبال داشته باشد.

راهب تاکید کرد: همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور برای ما بسیار مغتنم است و باید گفت نقطه قوت این صنعت حضور تولیدکنندگان مجهز به علم و تجربه مناسب و مبتنی بر دانش بومی است.

وی تصریح کرد: تصمیم گیری‌های ما باید با توجه به مسائل روز کشور باشد و به دلیل مواجهه با تحریم‌ها باید به دنبال راهکارهایی واقع‌بینانه برای حل آنها باشیم.


12239994
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت گفت:تصمیم‌گیری درباره قیمت و سیاست بنزین محدود به وزارت نفت نیست و در کارگروهی متشکل از نهاد‌های اقتصادی، امنیتی و اجتماعی انجام می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سایت میلی یک بستر آنلاین برای خرید طلای آب شده است که هدف اصلی آن ساده‌تر کردن راه ورود افراد مختلف با هر سطح درآمد و اندوخته‌ای به بازار طلا است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سابق سازمان برنامه وبودجه گفت:پله سوم تعرفه بنزین باید بازدارنده باشد و قیمت آن به اندازه‌ای باشد که مصرف غیرضروری را کاهش دهد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سابق سازمان برنامه وبودجه گفت:پله سوم تعرفه بنزین باید بازدارنده باشد و قیمت آن به اندازه‌ای باشد که مصرف غیرضروری را کاهش دهد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی یکی از زمینه‌های مهم همکاری بین دو کشور در بخش مسکن را مشارکت در ساخت مسکن اجتماعی و مسکن استیجاری عنوان کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» منظور گفت:در حال حاضر، ناترازی به عنوان یکی از کلیدواژه‌های اصلی مطرح شده و همه به دنبال تحقق توازن هستند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» منظور گفت:در حال حاضر، ناترازی به عنوان یکی از کلیدواژه‌های اصلی مطرح شده و همه به دنبال تحقق توازن هستند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» آنتالیا را با سواحل نیلگون و هتل‌های مجلل می‌شناسید، اما آیا تا به حال به این فکر کرده‌اید که در پس این تصاویر کارت‌پستالی، چه گنجینه‌هایی پنهان شده است؟
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» صنعت لبنیات بر اساس قانون انتزاع مصوب مجلس شورای اسلامی سال ۸۹ تابع دستورالعمل ها و مصوبات قانونی وزارت جهاد کشاورزی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر طرح ریزی شهری و طرح‌های توسعه عمران وزارت راه و شهرسازی گفت: از ابتدای سال بین ۱۶ تا ۲۰ هزار هکتار اراضی برای پروژه‌های مسکونی تأمین شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است