نمازظهر عاشورا در استان تهران به جماعت برگزار شد

امسال همزمان با سالروز شهادت حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و یاران باوفایش در دهم محرم الحرام، نماز جماعت ظهر عاشورا در2980بقعه و امامزاده در سراسر کشور و بیش از دو هزار مسجد، امامزاده، بقعه متبرکه ، تکیه و خیابانهای تهران برگزار شد.
به گزارش خبرنگاران ایرنا از شهرستانهای استان تهران، مردم عزادار شهرهای تهران، قدس، شهریار، ورامین، پیشوا، دماوند، فیروزکوه، شمیرانات، لواسانات، اسلامشهر، گلستان، رباط کریم و توابع این شهرستانها پس از سینه زنی، زنجیرزنی و قرائت زیارت عاشورا، مقتل خوانی، ذکر مصیبت امام حسین (ع) و یاران با وفایش، نمازظهر عاشورا را به تاسی از آن حضرت به جماعت اقامه کردند.
اقامه نماز جماعت ظهر عاشورا یکی از فرهنگهای مهم قیام امام حسین (ع) مد نظر عزاداران است و بسیاری از آنان در گفتگو با خبرنگاران ایرنا، ترویج و برگزاری نماز جماعت ظهر عاشورا را یکی از مهمترین ارزشهای اسلامی و وظایف مسلمانان عزادار خواندند.
عزاداران حضرت اباعبدالله الحسین(ع) در راستای اجرای نیات واقفان به عنوان یکی از برنامه های سوگواره بصیرت عاشورایی برسر سفره آن حضرت اطعام شدند.
برپایی ایستگاههای صلواتی و پذیرایی از دسته جات عزاداران حسینی با شربت، شیر، شیرکاکائو، انواع شیرینی، بیسکویت، کیک و غذاهای نذری و اهدای انواع پرچم عزا و سربند و همچنین ذبح قربانی در مقابل دسته جات عزاداری از دیگر برنامه های عاشقان امام حسین (ع) و یاران باوفای آن حضرت درسطح تهران و شهرستانهای استان تهران بود.
براساس گزارش رسیده یکی از هیات های مذهبی در خیابان شهید بهشتی اول خیابان پاکستان با مشارکت اقلیتهای مذهبی ازجمله هموطنان مسیحی اقدام به توزیع غذای نذری بین عزاداران کردند.
تهرام 1565
2133135
مهمترین اخبار فرهنگیهنری











