ورزشی 13:10 - 04 شهریور 1405
قرارداد سرمربی تیم ملی فوتبال ایران تا پایان جام ملت‌های آسیا تمدید شد.

به وقت ایثارگری؛ لطفا رقم قرارداد قلعه نویی را اعلام کنید

باشگاه حبرنگاران جوان-  امیر قلعه نویی سرمربی تیم ملی فوتبال در جام جهانی قرارداد خود را تا سال ۲۰۲۷ و تا پایان جام ملت‌های آسیا تمدید کرد.



سرمربی تیم ملی فوتبال که پس از جام جهانی در مورد دریافت پاداش و رقم قراردادش چالش زیادی در فضای رسانه‌ای بوجود آورده بود و به نوعی مدعی بود که ایثار کرده است و قرارداد پایین با فدراسیون فوتبال بسته، اینبار برای یکسال دیگر به احتمال زیاد ایثار کرده است تا تیم ملی از وجود این سرمربی و توانایی‌های او بهره ببرد.



قلعه نویی پس از ناکامی در جام ملت‌های قبلی و جام جهانی گذشته قرار است تیم ملی را به قهرمانی برساند. اعضای هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال مدعی بودند نظر جمعی در مورد تمدید قرارداد این سرمربی تعیین کننده است در حالی که پیش از آن فدراسیون تلویحا سرمربیگری قلعه نویی در جام ملت‌ها را اعلام کرده بود.



در جنگ زرگری قبل از اعلام سرمربی تیم ملی فوتبال برخی از اعضای هیئت رئیسه شروطی را برای قلعه نویی تعیین کردند از جمله قول قهرمانی. تغییر در کادر فنی و دستیاران و ... البته جوانگرایی هم از شروط بود، اما ژنرال فوتبال ایران روی قولش نماند و بعید می‌دانیم در جام ملت‌های آسیا هم روی قولش بماند.



از فدراسیون فوتبال می‌خواهیم برای یکبار هم که شده میزان پاداش و رقم قرارداد ایثارگونه قلعه نویی را فاش کند تا پس از جام ملت‌ها به کادر فنی تیم بدهکار نباشیم.


12302395
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» قرارداد سرمربی تیم ملی فوتبال ایران تا پایان جام ملت‌های آسیا تمدید شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» قرارداد سرمربی تیم ملی فوتبال ایران تا سال ۲۰۲۷ تمدید شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کاروان «رهبر شهید» ایران با ۱۳۰ نفر و حضور در ۲۳ رشته، ششمین دوره بازی‌های جهانی عشایر ۲۰۲۶ قرقیزستان را پیش رو دارد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» اردوی تیم ملی تکواندو مردان با حضور ۱۰ هوگوپوش از امروز برای شرکت در رقابت‌های گرندپری موجو استارت خواهد خورد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» افزایش ۱۳ درصدی شرکت‌کنندگان در بازی‌های آسیایی آیچی ناگویا، بحران اسکان را برای میزبان به وجود آورد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» انتخاب مدیرعامل جدید استقلال به پس از دربی ۱۱ شهریور موکول شد؛ حمید سجادی و مصطفی متدین گزینه‌های اصلی باشگاه هستند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» اورونوف با انتشار یک استوری خبر مصدومیتش را تکذیب کرد و گفت سالم است و آماده بازی برای پرسپولیس خواهد بود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رقابت‌های اسکیت سرعت کشور در رده‌های خردسالان تا نوجوانان، از پنجشنبه در دو بخش دختران و پسران پیگیری خواهد شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» داوران بازی‌های هفته چهارم فصل جاری لیگ برتر اعلام شدند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه پرسپولیس در صورت استفاده مجدد تارتار از فرمول خود دوباره دچار مشکل می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است