اقتصادی 07:00 - 31 فروردین 1404
جوان سازی و نوسازی ناوگان هوایی از طریق خرید و همچنین اورهال یکی از اقدامات و گام های است که می تواند زمینه ساز تقویت این بخش شود.

جوان سازی ناوگان هوایی کشور با ورود ۴ فروند هواپیما کلید خورد

 باشگاه خبرنگاران جوان ؛ محبوبه کباری - نوسازی صنعت هوایی کشور و افزایش تعداد ناوگان هواپیمایی کشور یکی از مهم‌ترین اقدامات و گام‌ها درجهت تقویت صنعت هوایی کشور به شمار می‌رود که می‌تواند زمینه ساز توسعه بخش هوایی و افزایش امنیت در این حوزه  را در پی دارد. این در حالیست که پیش از این به دلیل بالا بودن سن ناوگان هوایی و همچنین به دلیل زمین گیر بودن ناوگان هوایی در این بخش با مشکلات بسیاری رو‌به‌رو بودیم که خود باعث شده بود برخی از مسافران سفر‌های زمینی و ریلی را به سفر‌های هوایی ترجیح دهند.

افزایش تاخیرات در پرواز‌های داخلی و خارجی و همچنین عدم هماهنگی بین عرضه و تقاضا  در حوزه هوایی از مهم‌ترین مشکلات در این حوزه به شمار می‌رود که می‌توان از طریق نوسازی ناوگان هوایی و همچنین از طریق اورهال کردن هواپیما‌های زمین گیر شاهد بهبود و تقویت این بخش باشیم.

با توجه به آنکه طبق برنامه هفتم نوسازی و جوان سازی ناوگان هوایی باید در دستور کار قرار گیرد و این اقدامات باید از سوی شرکت‌های هواپیمایی اجرایی و عملیاتی شود که در همین رابطه مسئولان بخش هوایی خبر‌های خوبی در حوزه صنعت هوایی کشور داده بودند.

خبرهای خوش هوایی در راه است

به طوری که فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی اظهار داشت: خبر‌های خوش هوایی در راه است و ما گام‌های بسیار خوبی برای نوسازی ناوگان هوایی کشور برداشته‌ایم که به زودی به ثمر می‌رسد و کار‌های خود را به گفته مقام معظم رهبری به برجام گره نزده‌ایم.

گفتنی است با توجه به آنکه بیش از چندین ناوگان هوایی‌ای تی ار زمین گیر شده‌اند  صادق گفته بود که در خصوص‌ای تی آر‌ها اقداماتی انجام شده و به زودی اطلاع رسانی خواهد شد.  می‌توانم بگویم که در صنعت حمل و نقل هوایی اخبار خوبی در راه است.

ورود دو فروند هواپیمایی ایرباس 

در همین راستا هم در هفته گذشته چندین گام بزرگ در جهت نوسازی و تقویت ناوگان هوایی کشور برداشته شده بود به طوری که دو فروند هواپیمای ایرباس با میانگین سن ۱۳ سال وارد کشور شده و به ناوگان شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران اضافه شده و همچنین یک فروند هواپیمای ایرباس برای شرکت هواپیمایی قشم اورهال سنگین شد همچنین یک فروند هواپیمای MD برای شرکت هواپیمایی کاسیپین اورهال و به ناوگان این بخش اضافه شد.

براساس این گزارش دو فروند ایرباس پهن پیکر ۳۳۰  برای هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران در فرودگاه مهرآباد تهران فرود آمد، این دو فروند هواپیما با رجیستر‌های EP-IJC و EP-IJD از مبدأ مسقط به ایران منتقل شدند.

گفتنی است ایرباس A ۳۳۰-۲۰۰ به موتور Rolls-Royce Trent ۷۰۰ مجهز است و ظرفیت آن بستگی به پیکربندی شرکت هواپیمایی دارد، ولی به طور معمول در پیکربندی دوکلاسه (بیزنس + اکونومی) حدود ۲۵۰ تا ۲۸۰ نفر و در پیکربندی تک‌کلاسه (فقط اکونومی) حداکثر تا ۴۰۶ نفر ظرفیت دارد.

براساس این گزارش طی هفته گذشته  یک فروند هواپیمای ایرباس پهن پیکر  را به همت مهندسان ایرانی اورهال کرد و امروز هم  به همت مهندسان ایرانی یک فروند هواپیمای مک‌دانل داگلاس MD-۸۳ با شماره ثبت EP-CPU پس از طی فرآیند کامل نوسازی و بازسازی، به عنوان نهمین فروند هواپیمای فعال هواپیمایی  به ناوگان عملیاتی این شرکت پیوست. این هواپیما با ظرفیت ۱۴۵ صندلی، شامل ۱۶ صندلی در کلاس بیزینس و صندلی‌های کاملاً جدید در کلاس اکونومی، آماده خدمت‌رسانی به مسافران شده است.

 تجهیزات داخلی این هواپیما به‌طور کامل به‌روزرسانی شده و با رنگ‌آمیزی جدید، جلوه‌ای تازه یافته است. این اقدامات در راستای ارتقای تجربه سفر و افزایش کیفیت خدمات‌رسانی شایسته به مسافران انجام شده است.

ورود نهمین فروند هواپیمای فعال  به کشور به همت اورهال

براساس این گزارش همزمان با ورود نهمین فروند هواپیمای فعال کاسپین،   عادل نورعلی، مدیرعامل و نایب‌رئیس هیئت‌مدیره این شرکت، در این‌باره گفت: ورود هواپیمای نوسازی‌شده EP-CPU با نام تنب بزرگ به ناوگان عملیاتی، نشان‌دهنده استمرار برنامه نوسازی و توسعه ناوگان شرکت است؛ برنامه‌ای که، با هدف پاسخگویی بهتر به نیاز مسافران و بهبود بهره‌وری عملیاتی، دنبال می‌شود.

همچنین یک فروند هواپیمای پهن‌پیکر ایرباس A۳۰۰-۶۰۰ پس از انجام تعمیرات اساسی و انجام بیش از ۱۱۰۰ فعالیت مهندسی، مجدداً به چرخه عملیاتی شرکت هواپیمایی قشم بازگشت. پرواز آزمایشی هواپیمای ایرباس A۳۰۰-۶۰۰ به رجیستر EP-FQK پس از بازدید مدیر عامل شرکت هواپیمایی  سیامند عبداله‌زاده و تعدادی از مدیران قاز فرودگاه مهرآباد با موفقیت انجام شد.

 این هواپیما که قابلیت جابه‌جایی ۲۹۲ مسافر را دارد، پس از ۳ سال زمین‌گیری، با تلاش بی‌وقفه متخصصان داخلی و واحد تداوم صلاحیت پروازی (CAMO) و واحد فنی مهندسی  قشم، موفق به دریافت مجوز پروازی شده و پس از انجام پرواز آزمایشی آماده ارائه خدمات هوایی به مسافران است.

براساس این گزارش هاشم زاده کارشناس صنعت هوایی کشور در گفت‌و‌گو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه صنعت هوایی کشور یکی از مهم‌ترین شقوق در بخش حمل ونقل به شمار می‌رود که می‌تواند زمینه ساز بهبود بخش هوایی در کشور شود گفت: نوسازی ناوگان هوایی در کشور و بهبود این صنعت خود نقش بسیار موثری در حوزه حمل نقل دارد و می‌توان با اجرای  این طرح شاهد رونق در صنعت هوایی و بهبود تقویت این حوزه باشیم.

وی ادامه داد: طبق برنامه هفتم باید دولت اقدامات لازم را در جهت جوان سازی ونوسازی ناوگان هوایی برد که بخشی از این اقدام از طریق آزاد سازی نرخ بلیت هواپیما و حذف دلالان و سوداگران صورت می‌گیرد.

تعداد هواپیما‌های فعال ۱۸۲ فروند رسید

در همین راستا هم پیش از این حسبن پور فرزانه رئیس سازمان هواپیمایی کشور اعلام کرده بود که  تعداد کل ناوگان مسافری کشوری ۳۳۵ فروند، تعداد هواپیما‌های فعال ۱۸۲ فروند و تعداد هواپیما‌های سرخط ۱۳۹ فروند است.

در همین راستا پیش از این هم اعلام شده بود که عزم شرکت‌های هواپیمایی برای خرید ناوگان هوایی کشور جزم شده و در تلاش برای خرید ناوگان هوایی هستند به طوری که رئیس سازمان هواپیمایی کشوری اعلام کرده بود خبر‌های خوب هوایی در راه است از ابتدای سال برای نوسازی ناوگان هوایی کشور گام‌های موثری برداشته‌ایم و تعدادی هواپیما وارد کرده‌ایم.

 حال امیدواریم با اجرای این اقدامات گام‌های خوبی برای صنعت هوایی کشور برداشته شود و شاهد نوسازی این بخش باشیم و در روز‌های پیک سفر و هچنین در انجام عملیات حج شاهد کاهش تاخیرات پرواز‌ها باشیم.


12180608
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران گفت: صادرات نفت را به مذاکرات گره نمیزنیم میدان گازی آرش را وزارت امور خارجه دنبال می‌کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران گفت: در سال گذشته خوشبختانه با ۱۴ بار رکورد تولید گاز را شکستیم و به تولید یک میلیارد و۱۱۶ میلیون متر مکعب رسیدیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران گفت: در سال گذشته خوشبختانه با ۱۴ بار رکورد تولید گاز را شکستیم و به تولید یک میلیارد و۱۱۶ میلیون متر مکعب رسیدیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران گفت: در سال گذشته خوشبختانه با ۱۴ بار رکورد تولید گاز را شکستیم و به تولید یک میلیارد و۱۱۶ میلیون متر مکعب رسیدیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل روابط عمومی شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران گفت:از آغاز عملیات تا شامگاه ۱۸ اردیبهشت‌ماه، ۳۵ پرواز از ایستگاه‌های تهران، ساری و رشت به مقصد مدینه منوره انجام شده و طی آن، ۸۵۸۸ زائر راهی سرزمین وحی شده‌اند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بنابر گفته مسئولان، طراحی ابزار‌های نوین مالی در بورس کالا، با هدف سوق دادن نقدینگی به سمت تولید و تحقق سرمایه‌گذاری مولد انجام می‌شود و گواهی سپرده خودرو نیز در همین مسیر تعریف شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس سیاست گذاری مسکن گفت:همزمان با برنامه ریزی صورت گرفته و فرهنگ سازی میزان خود اظهاری در سامانه دوبرابر شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر انجمن کشتارگاه‌ها و صنایع بسته بندی طیور از توزیع روزانه ۱۶۰۰ تا ۱۷۰۰ تن مرغ در استان تهران خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: ترافیک سنگین در تمامی محور‌های خروجی ته آن به ویژه کرج _ قزوین گزارش شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ملی گاز گفت: همکاری‌های گازی ایران و ترکمنستان مقدمه تجارت منطقه‌ای گاز خواهد بود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است