اقتصادی 16:48 - 06 آذر 1402
بانک مرکزی رژیم صهیونیستی اعلام کرد که به دلیل جنگ غزه معوقات وام‌ ساکنان سرزمین‌های اشغالی بیشتر شده و بدهی بانک‌ها را به 13 میلیارد دلار رسانده است.

بانک مرکزی رژیم صهیونیستی:جنگ غزه بدهی بانک‌ها را به 13 میلیارد دلار رساند

به گزارش گروه  اقتصاد بین الملل خبرگزاری فارس، بر اساس داده‌های رسمی منتشر شده توسط بانک مرکزی رژیم صهیونیستی بانک‌های این رژیم از سنگینی معوقات وام‌هایی رنج می‌برند که از زمان عملیات طوفان الاقصی توسط صاحبانشان پرداخت نشده است و در ماه اکتبر به ۳۶ میلیارد شکل رسیده است.

عملیات طوفان الاقصی و متعاقب آن تجاوز وحشیانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه، بخش بانکداری صهیونیست‌ها را تکان داد در حالی که این بخش از کاهش قابل توجه نرخ ارزش شکل و فقدان عملیات‌های بانکی برای جذب پول رنج می‌برد.

اداره نظارت بر بانکداری بانک مرکزی رژیم صهیونیستی شامگاه شنبه پس از تجزیه و تحلیل داده‌های دریافتی از بانک‌ها متعلق به اکتبر گذشته داده‌های مربوط به میزان تعویق پرداخت‌ها در سه هفته اول جنگ در نوار غزه را منتشر کرد.

این اداره بر اساس داده های خود اعلام کرد، حدود ۱۱ هزار و ۷۰۰ وام در سیستم بانکی اسرائیل به تعویق افتاده که بیشتر آنها توسط خانواده‌ها و بیشترش مربوط به وام مسکن، اعتبار مصرف کننده و وام های کارت اعتباری است.

بر اساس داده های سازمان نظارت، مانده وام های معوق بالغ بر ۳۶ میلیارد شکل معادل ۱۳.۳ میلیارد دلار است.

داده‌های اولیه جمع‌آوری‌شده توسط بانک مرکزی رژیم صهیونیستی در ماه نوامبر نشان می‌دهد که حدود یک سوم وام‌های معوقه متعلق به مشتریانی است که مستقیماً تحت تأثیر جنگ غزه قرار گرفته‌اند و بیشتر آنها مشتریان دارای رتبه (A هستند و شامل وام املاک و مستغلات یا اعتبار مصرفی می شوند.

از زمان آغاز تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به غزه، بانک‌ها و شرکت‌های کارت اعتباری در اسرائیل اقداماتی را برای به تعویق انداختن بازپرداخت وام‌ها اتخاذ کردند زیرا ترس آنها از فروپاشی بخش بانکی و وحشت مشتریان است که منجر به برداشت‌های هنگفت آنها از حساب‌های بانکی و سپرده‌ها می‌شود.

پایان پیام/


12010883
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل بازاریابی و فروش اموال غیرمنقول سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی گفت: در مزایده ۱۱۶۲ این سازمان، بیش از ۱۱ هزار میلیارد ریال املاک و مستغلات عرضه شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دولت با تصویب برنامه‌ای جامع در سال ۱۴۰۴، موتور تولید ملی را با تزریق منابع مالی، مشوق‌های صادراتی و حمایت ویژه از شرکت‌های دانش‌بنیان به حرکت درمی‌آورد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو شورای ملی زعفران توسعه صادرات زعفران را مستلزم بازاریابی و شناسایی کیفیت محصول ایرانی دانست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروز یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران ۷۶ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان معامله می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در راستای تقویت استاندارد‌های صادراتی پسته ایران، سازمان فائو یک هیئت فنی به استان کرمان اعزام کرد تا روند نمونه‌برداری و آزمایش‌های تشخیص آلاینده‌ها در محصول پسته را بررسی کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر صمت از صدور مجوز جدید برای نوسازی و بازسازی در بخش صنعت خبر داد و افزود: برای نخستین‌بار، مجوزی مستقل در این حوزه در وزارت صنعت صادر شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: در حال حاضر هرکیلو شکر بدون فاکتور درب کارخانه ۵۲ هزارتومان عرضه می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دستیار رئیس سازمان بورس در سهام عدالت گفت: باید تاکید کرد در حال حاضر هیچ خبری مبنی بر توزیع مرحله دوم سود سهام عدالت نیست بنابراین سهامداران عدالت به این نکته توجه کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دستیار رئیس سازمان بورس در سهام عدالت گفت: باید تاکید کرد در حال حاضر هیچ خبری مبنی بر توزیع مرحله دوم سود سهام عدالت نیست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دستیار رئیس سازمان بورس در سهام عدالت گفت: باید تاکید کرد در حال حاضر هیچ خبری مبنی بر توزیع مرحله دوم سود سهام عدالت نیست بنابراین سهامداران عدالت به این نکته توجه کنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است