اقتصادی 11:04 - 26 آبان 1404
وزیر راه و شهرسازی گفت:ایران می‌تواند دروازه ورود به اروپا محسوب شود و در زمینه انتقال بار از چین ظرفیت قابل‌توجهی دارد.

ایران می‌تواند دروازه اتصال ورود به اروپا شود+ فیلم

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبه کباری- فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی در گفت‌وگو با تلویزیون اظهار داشت:هدف اصلی شرکت در رویداد و فروم ریلی، اتصال چین به اروپا است. جمهوری اسلامی ایران به دلیل جایگاه ژئوپولیتیک و استراتژیکی که در منطقه دارد، قطعاً در این فروم تأثیرگذار خواهد بود. 

وی ادامه داد: ایران می‌تواند به عنوان دروازه ورود به اروپا عمل کند و در این راستا، بحث‌ها و دیدارهایی که در این فروم انجام می‌شود، از اهمیت زیادی برخوردار است. 

او بیان کرد: همچنین، چشمه باری که در چین وجود دارد، نشان‌دهنده پتانسیل‌های موجود برای همکاری‌های ریلی است. صحبت‌های اولیه در این زمینه انجام شده و امید است که با همکاری‌های مشترک، خط ریلی از چین به ثریا، به ویژه با استفاده از قطارهای برقی، به واقعیت تبدیل شود.

وی افزود: شرکت در این رویداد فرصتی برای ایران است تا نقش خود را در اتصال چین به اروپا تقویت کند و از مزایای ژئوپولیتیکی خود بهره‌برداری کند.


12243072
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر کل بازرگانی خارجی راه آهن از رشد ۴۰ درصدی صادرات ریلی از ابتدای امسال تا پایان آبان‌ماه در هم‌سنجی با مدت مشابه پارسال خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروز یکشنبه ۲۶ آبان‌ماه ۱۴۰۴ هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران با قیمت ۱۱۶ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره تسویه معاملات ابزار‌های نوین مالی بورس کالا گفت: امکان تحویل فیزیکی کالا در تمام نماد‌های گواهی سپرده کالایی وجود دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی گفت:ایران می‌تواند دروازه ورود به اروپا محسوب شود و در زمینه انتقال بار از چین ظرفیت قابل‌توجهی دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس قانون برنامه هفتم، نسبت کفایت سرمایه بانک‌ها باید حداقل ۸ درصد باشد این در حالی است که بنابر آمار اعلامی از سوی بانک مرکزی نسبت کفایت سرمایه موسسه اعتباری ملل منفی ۴۱ درصد است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر صمت گفت: مرکز آزمون تصادف در کشور تا یک ماه آینده راه اندازی شده و تمامی محصولات خطوط تولید داخل باید تاییده های لازم را از این مرکز دریافت کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل اتحادیه دام سبک گفت: براساس آخرین آمار در ابتدای پاییز جمعیت دام سبک ۴۹ میلیون و ۶۰۰ هزار راس است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل گمرک ایران گفت: تسهیلات گمرکی در راستای حمایت از تولید، تسهیل ترخیص کالا و کاهش هزینه‌های تجاری به‌زودی به گمرکات سراسر کشور ابلاغ می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل گمرک ایران گفت: تسهیلات گمرکی در راستای حمایت از تولید، تسهیل ترخیص کالا و کاهش هزینه‌های تجاری به‌زودی به گمرکات سراسر کشور ابلاغ می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی گفت: برای سال زراعی ۱۴۰۵-۱۴۰۴، که از اول مهر آغاز شد، وزارت نیرو میزان تخصیص آب را به حدود ۵۱ میلیارد متر مکعب اعلام کرده است، که نشان‌دهنده کاهش ۴۰ درصدی نسبت به سال‌های گذشته است.  

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است