استانی 21:00 - 04 مرداد 1393
اراک/
مدیر امور منابع آب ساوه گفت: 95 درصد سفره های آب زیرزمینی این شهرستان در بخش کشاورزی و باغداری مصرف می شود.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک، بهجت افزود: با توجه به کمبود آب در ساوه، بهینه سازی مصرف آن در بخش کشاورزی می تواند نقش موثری در حفظ منابع آب این شهرستان ایفا کند.



وی بیان کرد: با افزایش راندمان آب در بخش کشاورزی از طریق افزایش بهره وری مانند بهبود سامانه های آبیاری

و تکمیل شبکه های آبیاری و زهکشی، مقدار آب صرفه جویی شده معادل با نیاز سایر بخش ها خواهد بود.

بهجت ادامه داد: ساوه هم اکنون به دلیل قرار گرفتن در منطقه خشک و نیمه خشک و با متوسط سالانه 70 میلیون متر مکعب اضافه برداشت از منابع زیرزمینی قرار دارد.



وی با بیان این که کشاورزی سنتی بیشترین میزان هدر رفت منابع آب این شهرستان را به خود اختصاص داده است، گفت: جلوگیری از حفر چاه های جدید، برداشت از چاه های کشاورزی بر اساس پروانه قانونی و تغییر الگوی کشت را برخی از راهکارهای مقابله با کمبود آب در ساوه عنوان کرد.



وی اظهار کرد: مصرف بیش از حد آب در بخش های مختلف، کاهش نزولات جوی و بهره برداری بی رویه از سفره های زیرزمینی از عوامل اصلی بروز بحران منابع آب در ساوه است.



مدیر امور منابع آب ساوه اضافه کرد: مقابله با کمبود آب نیازمند عزم جدی است و هم اکنون یکی از مهم ترین راه های مقابله با آن، استفاده بهینه از آب است.

4333860
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است