گوناگون 10:22 - 11 مرداد 1394
پودر ژلاتین را همراه 10 قاشق سوپخوری آب سرد مخلوط کنید و روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا ژلاتین شفاف شود.



مجله زندگی ایده آل - مهشید امیری:



کرم مانگو یوگورت:



مواد لازم:



  •    کمپوت انبه خرد شده 1 پیمانه برای تزیین
  •     میوه انبه 1 عدد
  •     ماست پرچرب 1 پیمانه
  •     آب کمپوت انبه 2 پیمانه
  •     پودر ژلاتین 5 قاشق چایخوری
  •     آب سرد به میزان لازم


طرز تهیه:



1. پودر ژلاتین را همراه 10 قاشق سوپخوری آب سرد مخلوط کنید و روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا ژلاتین شفاف شود.



2. آب کمپوت انبه، میوه انبه و ماست پرچرب را درون مخلوط‌کن یا غذاساز بریزید و مخلوط کنید سپس ژلاتین را به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا یکدست شود؛ سپس درون قالب مورد نظر بریزید و در یخچال شش ساعت بگذارید تا بسته شود؛ حال به ظرف مورد نظر برگردانید.



3. شما می‌توانید برای اینکه دسر راحت‌تر برگردانده شود، قالب را درون آب گرم چند ثانیه فرو کنید و دسر را برگردانید سپس به سلیقه خودتان با میوه و کمپوت خرد شده تزیین کنید.


6844631
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است