استانی 04:30 - 07 مرداد 1393
بریز/
کارشناس مسئول سایر ماکیان سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: کالری، کلسترول و چربی گوشت شترمرغ حتی از گوشت مرغ و بوقلمون هم پایین تر است.

کمال نیکسان در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: گوشت شترمرغ که در گروه گوشت های قرمز طبقه بندی می شود، از ارزش غذایی بسیار بالایی برخوردار است، طوری که می توان گفت یکی از کم چرب ترین و سالم ترین نمونه های گوشت قرمز در دسترس است.

وی تشریح کرد: پوست شترمرغ  کاربری ویژه و ممتازی در تولید کفش و دیگر وسایل چرمی دارد که می تواند این صنعت را به یک فعالیت اقتصادی سودآور و ارزشمند تبدیل کند.

نیکسان ادامه داد: سالانه از هر شترمرغ 40 کیلوگرم و در مجموع در استان 120 تن گوشت استحصال می‌شود.

کارشناس مسئول سایر ماکیان سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: میزان تولید گوشت شترمرغ از تولیدات 300 قطعه شترمرغ پرواری در استان استحصال می شود.

وی اظهار داشت: از دلایل عدم توسعه و ساخت واحدهای جدید پرورش شترمرغ، بی اطلاعی سرمایه گذاران و نبود صنایع تبدیلی وابسته به پرورش شترمرغ در سطح استان است.

نیکسان تاکید کرد: عدم حمایت ارگان های ذی ربط، بالا بودن قیمت گوشت، بالا بودن هزینه های تولید، نبود مراتع به منظور کاستن هزینه های خوراک و پایین بودن فرهنگ مصرف را می توان از مهم ترین مشکلات پرورش شترمرغ در استان قلمداد نمود.
 
انتهای پیام/

 


4351108
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است