علمی فناوری 20:25 - 31 تیر 1394
محققان دانشگاه پوردو موفق به کشف ششمین مزه شده‌اند که «طعم چربی» نام دارد و می‌تواند به عنوان کلیدی برای حل معضل چاقی مورد استفاده قرار بگیرد.

محققان دانشگاه پوردو موفق به کشف ششمین مزه شده‌اند که «طعم چربی» نام دارد و می‌تواند به عنوان کلیدی برای حل معضل چاقی مورد استفاده قرار بگیرد.



به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ چربی در حال حاضر مثل طعم‌های شیرین، تلخ، شور، ترش و اومامی(طعم خوشایند) است و طعم منحصر بفرد و ناخوشایندی است که «Oleogustus» نامیده شده است.



پروفسور ریچارد مت از دانشگاه پوردو اظهار کرد: چربی مزه‌ای متفاوت از دیگر مزه‌ها دارد. نتایج بررسی در بین زنان و مردان نیز نشان داده است که چربی طعمی تلخ و آزاردهنده دارد و برای افراد گاهی ناخوشایند است.



محققان گفتند: شناسایی طعم و مزه جدید در مبارزه با چاقی و افزایش وزن، مؤثر بوده و راهی برای کاهش ابتلا به بیماری‌های قلبی است.

کشف مزه ششم به نام طعم چربی باشگاه خبرنگاران

6791980
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران گفت: با توجه به بیانات رهبری معظم برنامه ما این است که در جهت توسعه کمی و کیفی هوش مصنوعی گام‌های موثر برداریم.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک کارشناس فناوری اطلاعات نکاتی را در راستای مراقبت بهتر از لپ تاپ یادآوری کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: در سال‌های ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۲ ، ۳۵ هزار کلاس درس هوشمندسازی شدند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: استعمال دخانیات و دیابت از جمله عوامل خطر بروز بیماری مزمن کلیوی هستند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» فی‌فی لی، ملقب به «مادرخوانده هوش مصنوعی» در اجلاس رهبری هوش مصنوعی مسئولانه Credo AI گفت که نمی‌داند AGI دقیقا چیست.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» آخرین آپدیت گوگل مپ با مشکلاتی برای کاربران اندروید همراه بوده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کارشناسان بر این باورند که از طریق تغییر آنچه فکر می‌کنید و آنچه انجام می‌دهید، می‌توانید ویژگی‌های شخصیتی مطلوبی را در خود پرورش دهید.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سامسونگ ضمن تایید مشکلات ایجادشده برای تعدادی از گوشی‌های قدیمی‌اش به‌دلیل انتشار آپدیتی معیوب، راهکار رفع مشکل را ارائه کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» محققان به دنبال استفاده از فناوری‌های ارزان‌تر و ساده‌تر نظیر باتری‌های یون سدیم هستند و در این بین فناوری‌نانو کمک زیادی به ساخت کاتد‌های جدید برای این نوع باتری‌ها کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تحقیقات جدید نشان داده است که مصرف مکمل‌های ویتامین «دی» به میزان قابل ملاحظه‌ای سلامت سوخت و ساز قلب را بهبود می‌بخشد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است