به گزارش سرویس علمی جام نیـوز به نقل از ایسنا، مریم اسدی افزود: توت فرنگی، منبع خوبی از فیبر، ویتامینC، پتاسیم، آنتی اکسیدانها، املاح کلسیم، آهن و فسفر است.
مجله دارو و ویتامین
او خاطر نشان کرد: آنتی اکسیدانها و پتاسیمهای بالای موجود در توت فرنگی، باعث کاهش خطر لختههای خون خطرناک در مغز میشوند.
به گفته این کارشناس تغذیه، توت فرنگی، فشار خون را کاهش میدهد.جزء 20 میوه سرشار از آنتی اکسیدان است. پاک کننده روده و مثانه و سرشار از ویتامین و فاقد چربی اشباع است و کالری کمی هم دارد.
اسدی توصیه کرد: به علت تماس میوهها با زمین، خاک و کود، توت فرنگی، ممکن است آلوده شود بنابراین، باید آن را شسته و سپس مصرف کرد.
او گفت: برخی از افراد نسبت به توت فرنگی، حساسیت دارند و ممکن است این حساسیت به صورت استفراغ یا ناراحتیهای جلدی بروز کند.
همچنین، توت فرنگی به علت داشتن اسید سالسیلسک در بعضی از اشخاص، کبد و مثانه را تحریک کرده و جوشهایی شبیه کهیر ایجاد میکند به همین دلیل، کسانی که معدهای حساس دارند یا مبتلا به بیماریهای کهیر، اگزما و آسم هستند بهتر است از خوردن توت فرنگی پرهیز کنند.
2013
7854007