گوناگون 20:49 - 26 اسفند 1393
ابتدا بالهای مرغ را با پیاز و نمک و فلفل و کمی زعفران مزه دار کنید.

ته چین بال مرغ با باقلا پلو

 امام علی علیه السلام: هر کس بد اخلاق باشد، خانواده ‏اش از او دلتنگ و خسته می ‏شوند.

 

به گزارش سرویس خانواده جام نیوز، یک وعده غذای خوشمزه که بالهای سرخ شده در کف قابلمه خیلی خیلی خوشمزه اند .

 

آماده سازی : 20 دقیقه پخت : 40 دقیقه

مواد لازم جهت تهیه ته چین بال مرغ با باقلا پلو برای 5 نفر :

برنج 3 پیمانه

بال مرغ 15 عدد

باقلا سبز تمیز کرده  275 گرم

شوید خشک  به میزان لازم

پیاز رنده شده 1 عدد

نمک و فلفل به میزان لازم

آبلیمو  به میزان لازم

آویشن به میزان لازم

روش تهیه ته چین بال مرغ با باقلا پلو :ابتدا بالهای مرغ را با پیاز و نمک و فلفل و کمی زعفران مزه دار کنید و به مدت چند ساعت یا اگر می توانید یک شبانه روز در یخچال قرار دهید.قابلمه برای برنج را آب کرده و بعد از جوشیدن برنج و باقلا را ریخته کمی که نرم شد آبکشی میکنیم سپس شوید را اضافه می کنیم و مواد را آهسته زیرو رو می کنیم .حالا قابلمه را چرب کرده و بالها را مرتب می چینیم و بعد برنج را می ریزیم و کمی فشار می دهیم اگه بخواهیم داخل فر بپزیم با فویل می پوشانیم .چند سوراخ ایجاد کرده و بعد در فر با حرارت 150 به مدت 40 دقیقه می پزیم. یا به صورت معمول روی گاز دم می کنیم.

 

آکا ایران / 2018


6064832
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است