دکتر «سهراب عاقبتی» در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه گیلان، گفت: در واحدهای تولید مواد لبنی که باسلامت مردم ارتباط مستقیم دارند باید حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده شیر و فرآوردههای لبنی رعایت شود.
وی افزود: هماکنون فعالیت واحدهای ماستبندی در گیلان رو به افزایش است و باید از فعالیت واحدهایی که فاقد پروانه هستند، جلوگیری شود.
عاقبتی از مردم و مسافرین استان گیلان خواست از مصرف شیر و مواد لبنی غیر پاستوریزه و فاقد علامت استاندارد پرهیز کنند.
وی در ادامه با اشاره به اینکه در جلسات کمیته ارتقای شیر خام در استانداری گیلان نیز و لزوم پیگیری تعطیلی واحدهای ماستبندی فاقد پروانه مورد تأکید قرار گرفته است، خاطر نشان کرد: آموزش دامداران میتواند در ارتقای تولید شیرخام موثر باشد.
انتهای پیام
7936527