گوناگون 22:08 - 11 دی 1393
در زودپز تقریبا یک ساعت و نیم زمان برای پخت لازم است چون لبو دیر پز است .

چگونه لبوی خوش طعم و رنگی بپزیم

امام علی علیه السلام فرمودند: خوش اخلاقی  روزی  ها را زیاد می کند و میان  دوستان  انس  و الفت  پدید می آورد.

 

به گزارش سرویس خانواده جام نیوز، در این بخش برایتان شیوه پخت لبو را آموزش می دهیم. چگونه لبو بپزیم تا خوش رنگ شود یعنی رنگ خود را بتواند حفظ کند.

مواد لازم:

 

 لبو :  3 کیلو



شکرک 5 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:

لبو را با یک پد یا برس خوب شسته و تمیز کنید،اما سر و ته ان را نبرید(تریم نکنید)هر بریدگی در سطح پوست باعث خارج شدن رنگ و قند ان میشود.اب را اضافه کرده و شکر را روی انها پاشیده روی حرارت ملایم بپزید. دقت کنید بعد از پخت باید کمتر از یک لیوان اب در قابلمه باشد.

اگر مقدار اب بیشتر است روی حرارت بگذارید تا اب اضافی تبخیر شود و شربت پررنگ و نسبتا غلیظی حاصل شود.من از یک قطعه (بار) , شکرقهوه ای فشرده  که حدود 80  گرم است استفاده کردم کلا شکر قهوه ای سلامت تره واثر بهتری هم دارد.

 

در زودپز تقریبا یک ساعت و نیم زمان برای پخت لازم است چون لبو دیر پز است . لبو طبع سرد دارد و اضافه کردن شکر نه تنها باعث خنثی کردن سردی ان میشود بلکه باعث لذیذ شدن و ظهور و بروز بیشتر رنگ سرخ ان میگردد.

 

بعد از پخت پوست لبو به راحتی جدا می شود.لبو را برش داده و کمی از عصاره روی ان ریخته و داغ یا سرد سرو کنید.می توانید لبو وشربت ان را در دو ظرف جدا تا دو هفته در یخچال نگه دارید.اسنک خوبی برای هر ساعت از روز است و با خیلی از سالادها هماهنگی دارد،غذای خیلی خوبی برای رژیم کنترل وزن است. و اگر چیزی از ان باقی ماند، بهترین انتخاب درست کردن ترشی لبوست ،حتی اگر لبو دوست ندارید باز هم ترشی لبو را امتحان کنید.

 

دکتر سلام / 2018


5534529
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است