اجتماعی 14:02 - 07 بهمن 1393
تابناک درمان سنتی کبدچرب
بیماری کبدچرب امروزه با تغییر در نحوه غذاخوردن و گرایش مردم به مصرف فستفود بیشتر به گوش میرسد.این بیماری که اختلال در کارکرد کبد است را میتوان به روش سنتی کنترل و درمان کرد.
به گزارش فارس، علی حسینی، متخصص طب سنتی گفت: کبد چرب به دلیل کاهش تحرک و تغذیه نادرست ایجاد میشود.در واقع به اختلال مزمن و بدون علامت در کبد گفته میشود که به دلیل تجمع چربی و التهاب در کبد است.
وی ادامه داد: شایعترین دلیل ایجاد کبد چرب آب خوردن بین غذا، داشتن استرس،مصرف الکل، مصرف دارو بیش از حد معمول و مصرف غذاهای فستفودی مثل سوسیس و کالباس و پنیر پیتزا است.
حسینی گفت: کبد به طور طبیعی مزاج گرم و تر دارد بنابراین سرد شدن آن بر اثر عوامل مختلف میتواند توانایی کبد را برای تحلیل و متابولیزه کردن چربی ها کم کند و موجب انباشته شدن چربی در بافت کبد و ایجاد کبد چرب شود.
این متخصص طب سنتی افزود: بنابراین مصرف ترشی ها به ویژه سرکه و آبغوره، خوراکی های سرد مثل ماست، دوغ ترش، خیار و کدو یا نوشیدن مایعات سرد باعث سرد شدن کبد می شود که باید محدود شوند.
وی افزود: همچنین کاهش وزن ناگهانی، تغذیه نادرست و مصرف بیش از حد چربی و کربوهیدرات به همراه گرسنگی طولانی مدت به ایجاد کبد چرب می انجامد.
حسینی افزود: بنابراین مصرف سرکه سکنجبین، مصرف سالاد سبزیجات شامل هویج، کلم و روغن زیتون توصیه می شود.همچنین مصرف سیب با پوست به هنگام صبح و شب و مصرف عرق کاسنی، عرق خارشتر، عرق بید و عرق شاهتره نیز مفید است.
این متخصص طب سنتی گفت: مصرف خاکشیر و عرق ترنجبین نیز موثر است.همچنین برای سرخ کردن غذا از روغن کنجد و زیتون بیشتر استفاده شود.
به گزارش فارس، علی حسینی، متخصص طب سنتی گفت: کبد چرب به دلیل کاهش تحرک و تغذیه نادرست ایجاد میشود.در واقع به اختلال مزمن و بدون علامت در کبد گفته میشود که به دلیل تجمع چربی و التهاب در کبد است.
وی ادامه داد: شایعترین دلیل ایجاد کبد چرب آب خوردن بین غذا، داشتن استرس،مصرف الکل، مصرف دارو بیش از حد معمول و مصرف غذاهای فستفودی مثل سوسیس و کالباس و پنیر پیتزا است.
حسینی گفت: کبد به طور طبیعی مزاج گرم و تر دارد بنابراین سرد شدن آن بر اثر عوامل مختلف میتواند توانایی کبد را برای تحلیل و متابولیزه کردن چربی ها کم کند و موجب انباشته شدن چربی در بافت کبد و ایجاد کبد چرب شود.
این متخصص طب سنتی افزود: بنابراین مصرف ترشی ها به ویژه سرکه و آبغوره، خوراکی های سرد مثل ماست، دوغ ترش، خیار و کدو یا نوشیدن مایعات سرد باعث سرد شدن کبد می شود که باید محدود شوند.
وی افزود: همچنین کاهش وزن ناگهانی، تغذیه نادرست و مصرف بیش از حد چربی و کربوهیدرات به همراه گرسنگی طولانی مدت به ایجاد کبد چرب می انجامد.
حسینی افزود: بنابراین مصرف سرکه سکنجبین، مصرف سالاد سبزیجات شامل هویج، کلم و روغن زیتون توصیه می شود.همچنین مصرف سیب با پوست به هنگام صبح و شب و مصرف عرق کاسنی، عرق خارشتر، عرق بید و عرق شاهتره نیز مفید است.
این متخصص طب سنتی گفت: مصرف خاکشیر و عرق ترنجبین نیز موثر است.همچنین برای سرخ کردن غذا از روغن کنجد و زیتون بیشتر استفاده شود.
5713911
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
مهمترین اخبار اجتماعی
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری سارق حرفهای با موتورسیکلت سرقتی در رصد و پایش بااستفاده از پابندالکترونیکی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز اطلاعات و کنترل هوشمند ترافیک پلیس راهور فراجا، محدودیتهای ترافیکی پایان هفته در محورهای شمالی کشور را اعلام کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» آخرین جلسه رسیدگی به اتهامات امیرحسین مقصودلو ملقب به «تتلو» به ریاست قاضی افشاری در شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب اسلامی برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» آخرین جلسه رسیدگی به اتهامات امیرحسین مقصودلو ملقب به «تتلو» به ریاست قاضی افشاری در شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب اسلامی برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز اجراییات پلیس راهور فراجا از جریمه ۵۰ هزار تومانی برای خودروهایی که شیشه دودی دارند، خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» اراذل و اوباشی که اقدام به درگیری در محله نازی آباد کرده بودند با تلاش ماموران سازمان پلیس اطلاعات تهران دستگیر شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» اراذل و اوباشی که اقدام به درگیری در محله نازی آباد کرده بودند با تلاش ماموران سازمان پلیس اطلاعات تهران دستگیر شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار تهران از نصب یک لرزه نگار دیگر در عمق ۱۰۰ متری در بوستان نهجالبلاغه در سال جاری خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمعیت هلال احمر کشور گفت: بخشی از اقدامات و دستاوردهای ما در یک سال گذشته برای اولین بار در تاریخ بیش از ۱۰۰ ساله هلال احمر به دست آمده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کشور گفت: ما همچنان در پیشبینی زلزله دچار ضعف هستیم، در حالی که منطق میگوید نباید در این حوزه ضعف داشته باشیم.