علمی فناوری 12:49 - 02 آذر 1393
باشگاه خبرنگاران پیشگیری از ایجاد فشار خون با مصرف پروتئین
بر اساس پژوهشی که از دههی هشتاد میلادی بر روی بیش از 5 هزار نفر انجام گرفت معلوم شد افرادی که پروتئین بیشتری مصرف میکردند فشار خون پائین تری نسبت به بقیه داشتند.
به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران؛ سالهاست توصیه پزشکان و متخصصان تغذیه به افرادی که می خواستند رژیم غذایی سالمی داشته باشند این بوده که از مواد غذایی کم چرب و سرشار از فیبر استفاده کنند و تا می توانند تخم مرغ و گوشت کم تر بخورند.
اما هم اکنون بر اساس پژوهشی که از دههی هشتاد میلادی بر روی بیش از 5 هزار نفر انجام گرفت معلوم شد افرادی که پروتئین بیشتری مصرف میکردند و مثلا تخم مرغ، گوشت و ماهی یا آجیل بیشتر میخوردند فشار خون پائین تری نسبت به بقیه داشتند.
پروفسور مور مدیر این پژوهش گفت: ما در این پژوهش تاثیر پروتئین حیوانی و گیاهی را بر میزان فشار خون افراد بررسی کردیم، اطلاعاتی که در این تحقیق از آن استفاده شده مربوط به 5 هزار نفر می باشد.
این پژوهش از اوایل دههی هشتاد میلادی یعنی حدود 30 سال پیش جزئیات اطلاعات مربوط به تغذیه را در اختیار ما گذاشتهاند.
وی افزود: بعد از بررسی این اطلاعات متوجه شدیم خطر ابتلا به فشار خون بالا در افرادی که بیشترین میزان مصرف پروتئین را در این دوره زمانی داشتهاند 40 درصد کمتر از کسانی است که پروتئین کمتری مصرف کردهاند.
پژوهشگران میگویند هم پروتئین حیوانی و گیاهی در کاهش فشار خون موثر بودند اما تاثیر پروتئین گیاهی در این مورد کمی بیشتر بود.
اما هم اکنون بر اساس پژوهشی که از دههی هشتاد میلادی بر روی بیش از 5 هزار نفر انجام گرفت معلوم شد افرادی که پروتئین بیشتری مصرف میکردند و مثلا تخم مرغ، گوشت و ماهی یا آجیل بیشتر میخوردند فشار خون پائین تری نسبت به بقیه داشتند.
پروفسور مور مدیر این پژوهش گفت: ما در این پژوهش تاثیر پروتئین حیوانی و گیاهی را بر میزان فشار خون افراد بررسی کردیم، اطلاعاتی که در این تحقیق از آن استفاده شده مربوط به 5 هزار نفر می باشد.
این پژوهش از اوایل دههی هشتاد میلادی یعنی حدود 30 سال پیش جزئیات اطلاعات مربوط به تغذیه را در اختیار ما گذاشتهاند.
وی افزود: بعد از بررسی این اطلاعات متوجه شدیم خطر ابتلا به فشار خون بالا در افرادی که بیشترین میزان مصرف پروتئین را در این دوره زمانی داشتهاند 40 درصد کمتر از کسانی است که پروتئین کمتری مصرف کردهاند.
پژوهشگران میگویند هم پروتئین حیوانی و گیاهی در کاهش فشار خون موثر بودند اما تاثیر پروتئین گیاهی در این مورد کمی بیشتر بود.
انتهای پیام/
5248299
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
مهمترین اخبار علمی فناوری
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت: متولدین ۲ مهر ۹۶ تا ۲ مهر ۹۷ میتوانند نسبت به ثبت نام در پایه اول خود اقدام کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر کل پایش، ممیزی و نظارت سازمان فناوری اطلاعات ایران، از آغاز ثبت نام اعطای وام به کسب و کارهای فعال در حوزه اقتصاد دیجیتال خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از ماموریت جدید پارکهای فناوری در ایجاد ارزش افزوده متناسب با آمایش سرزمینی خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» اخترشناسان انتظار دارند که سیارکی موسوم به ۲۰۲۴ JR ۱ به نزدیکترین فاصله خود از زمین برسد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» زمان ثبت درخواست تغییر محل آزمون دانشجویان پیام نور با موافقت معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه به مدت دو روز تمدید شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دانشگاه علوم پزشکی با اشاره به پیشرفتهای علمی این دانشگاه، تاکید کرد:مرجعیت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در منطقه دور از دسترس نیست.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دبیر ستاد ملی جمعیت از استخدام بیش از ۱۵۷۰ ماما در سراسر کشور با مجوز سازمان امور استخدامی در سال گذشته خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیئت علمی یک پژوهشگاه، مشارکت با بخش خصوصی برای تکثیر گاوهای گوشتی پربازده را راهی برای افزایش خودکفایی گوشت کشور دانست.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» فرشیدی گفت:آموزشهای غربالگری تشخیص زودرس ناباروری از جمله اقدامات ماماها در سراسر کشور است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دلیل عقبافتادن پرتاب فضاپیمای استارلاینر که قرار بود حامل فضانوردان ناسا باشد، مشکل دریچه اکسیژن در سکوی موشک اطلس V ذکر شده است.