گوناگون 07:00 - 24 فروردین 1394
ابتدا برنج را پس از شستن و خیساندن با چهارونیم پیمانه آب می‌جوشانیم.

کته تره با ماهی تیلاپیا
امام صادق علیه‏ السلام: مؤمن همواره خانواده خود را از دانش و ادب شایسته بهره مند می سازد تا همه آنان را وارد بهشت کند.

 

به گزارش سرویس خانواده جام نیوز، مواد لازم:

 

      برنج: سه پیمانه معادل 600 گرم

      تره: 500 گرم

      قرص استاک گوشت: یک عدد

      کره: 50 گرم

      ماهی تیلاپیا: یک کیلو

      کره برای سرخ کردن: به‌میزان لازم

      ادویه مخصوص مرغ و ماهی: یک قاشق غذاخوری

      آرد سفید: به میزان لازم

      خامه: 250 گرم

      پودرسیر: نصف قاشق چای‌خوری

      پودرگردو: به میزان دلخواه



روش تهیه:

1. ابتدا برنج را پس از شستن و خیساندن با چهارونیم پیمانه آب می‌جوشانیم، در اواسط جوشیدن برنج، تره را به آن اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم آب برنج کاملا کشیده شود در ظرف‌های تک‌نفره یا یک قابلمه بزرگ برنج را کشیده، فشرده کرده و دم می‌کنیم.

 

2. اگر بخواهیم داخل قالب‌های تک‌نفره درست کنیم روی برنج فویل کشیده و آن را در فر دم می‌کنیم.

 

3. ابتدا ماهی‌ها را با ادویه مرغ و ماهی طعم‌دار کرده کمی آرد روی آن می‌پاشیم و با کره آرام سرخ می‌کنیم.

 

4. درنهایت خامه، پودرسیر  و پودرگردو را روی ماهی داخل تابه می‌ریزیم وقتی دو جوش خورد و کمی غلیظ شد کته را دمر کرده و تکه‌های ماهی را روی آن سرو می‌کنیم.

 

برترین ها /2021


6185438
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است