گوناگون 12:57 - 27 آذر 1393
ماهی غذایی خوشمزه و مقوی است که توصیه شده هفته ای یک مرتبه میل شود.

پخت ماهی تیلاپیا با سیر و لیمو

امام صادق علیه السلام فرمودند: بِدان که جوانِ خوش اخلاق، کلید خوبی ها و قفل بدی هاست و جوانِ بداخلاق، قفل خوبی ها و کلید بدی هاست.



به گزارش سرویس خانواده جام نیوز، ماهی غذایی خوشمزه و مقوی است که توصیه شده هفته ای یک مرتبه میل شود اگر هر بار به یک روش آن را طبخ کنید بی شک از مزه آن خسته نخواهید شد .



آماده سازی : 30 دقیقه

پخت : 40 دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر :

فیله ماهی تیلا پیلا   4 عدد

آبلیمو تازه 3 قاشق غذا خوری

کره آب شده 1 قاشق غذا خوری

سیر خرد شده  یک حبه

جعفری خشک و خرد شده 1 قاشق چای خوری

فلفل به میزان لازم



طرز تهیه :

1- فر را در دمای 190 درجه سانتی گراد (375 درجه فارانهایت) از قبل گرم کنید . سینی پخت را با یک اسپری آشپزی نچسب اسپری کنید یا با کمی روغن چرب نمایید.

2- فیله های تیلاپیا را زیر آب سرد بشورید و با دستمال کاغذی کلفت خشک کنید.

3- فیله ها را در سینی پخت قرار بدهید. آبلیمو را روی همه ی فیله ها بریزید سپس کره را نم نم بالای آن بریزید و سیر و جعفری و فلفل را بپاشید .

4- سپس آنها را در فر از قبل گرم شده تا زمانی که ماهی سفید شود بپزید و از هم با قاشق جدا کرده و تکه کنید، به مدت 30 دقیقه.

 

آکا /2021


5443509
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است