علمی فناوری 01:43 - 27 آذر 1393
باشگاه خبرنگاران سالمترین و کم چربترین گوشت در بین سایر گوشتها
گوشتها از نظر پروئتین خواص متفاوتی دارد که معمولا بهترین نوع گوشت، گوشت شترمرغ است.
دکتر پیام فرحبخش، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، در خصوص مصرف بهترین گوشت گفت: بهترین گوشتها از نظر دارا بودن پروتئین مصرف گوشت شتر مرغ است و در مقابل گوشت گوسفندی با تفاوت اندک در بین گوشتهای دیگر کمترین پروتئین را در بردارد.
وی افزود: گوشت گاو از نظر دارا بودن چربی بیشترین مضرات را دارد.
وی در ادامه گفت: بهتر است مصرف گوشت گاو در افرادی که با مشکلات قلبی مواجه هستند کنترل شود و بهتر است مصرف آن را به 1 روز در هفته کاهش دهند.
وی در ادامه گفت: مصرف بالای گوشت گاو در افراد مسن و افرادی که مشکل قلبی دارند باعث افزایش مشکلات قلبی، گرفتگی عروق قلبی و چربی خون میشوند و توصیه میشود این افراد مصرف دو تا 3 مرتبه گوشت ماهی و مرغ را جایگزین گوشتهای گاو کنند.
وی در پایان گفت: بهتر است روزانه 2 تا 3 مرتبه مصرف پروتئینها مانند گوشت سفید و پنیر فراموش نشود. توصیه این است که افراد گیاهخوار مصرف تخم مرغ و پنیر را به دلیل پروتئین کافی نیز در برنامه غذایی خود داشته باشند.
انتهای پیام/
5440804
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
مهمترین اخبار علمی فناوری
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت: متولدین ۲ مهر ۹۶ تا ۲ مهر ۹۷ میتوانند نسبت به ثبت نام در پایه اول خود اقدام کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر کل پایش، ممیزی و نظارت سازمان فناوری اطلاعات ایران، از آغاز ثبت نام اعطای وام به کسب و کارهای فعال در حوزه اقتصاد دیجیتال خبر داد.