علمی فناوری 01:43 - 27 آذر 1393
گوشت‌ها از نظر پروئتین خواص متفاوتی دارد که معمولا بهترین نوع گوشت، گوشت شترمرغ است.

دکتر پیام فرحبخش، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، در خصوص مصرف بهترین گوشت گفت: بهترین گوشت‌ها از نظر دارا بودن پروتئین مصرف گوشت شتر مرغ است و در مقابل گوشت گوسفندی با تفاوت اندک در بین گوشت‌های دیگر کمترین پروتئین را در بردارد.


وی افزود: گوشت گاو از نظر دارا بودن چربی بیشتر‌ین مضرات را دارد.


وی در ادامه گفت: بهتر است مصرف گوشت گاو در افرادی که با مشکلات قلبی مواجه هستند کنترل شود و بهتر است مصرف آن را به 1 روز در هفته کاهش دهند.


وی در ادامه گفت: مصرف بالای گوشت گاو در افراد مسن و افرادی که مشکل قلبی دارند باعث افزایش مشکلات قلبی، گرفتگی عروق قلبی و چربی خون می‌شوند و توصیه می‌شود این افراد مصرف دو تا 3 مرتبه گوشت ماهی و مرغ را جایگزین گوشت‌های گاو کنند.


وی در پایان گفت: بهتر است روزانه 2 تا 3 مرتبه مصرف پروتئین‌ها مانند گوشت سفید و پنیر فراموش نشود. توصیه این است که افراد گیاهخوار مصرف تخم مرغ و پنیر را به دلیل پروتئین کافی نیز در برنامه غذایی خود داشته باشند.






انتهای پیام/

5440804
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت: متولدین ۲ مهر ۹۶ تا ۲ مهر ۹۷ می‌توانند نسبت به ثبت نام در پایه اول خود اقدام کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر کل پایش، ممیزی و نظارت سازمان فناوری اطلاعات ایران، از آغاز ثبت نام اعطای وام به کسب و کار‌های فعال در حوزه اقتصاد دیجیتال خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است