گوناگون 11:36 - 30 تیر 1398

کتاب زیبایی‌شناسی خورد و خوراک نقد و بررسی می شود

به گزارش خبرگزاری مهر، اولین جلسه از سلسله دورهمی‌های کتاب کرگدن دوشنبه ۳۱ تیرماه به بحث درباره کتاب زیبایی‌شناسی خورد و خوراک اختصاص دارد.

در این نشست کاوه بهبهانی پژوهشگر و مترجم این کتاب، بابک عباسی و حسین شیخ رضایی از پژوهشگران فلسفه درباره این کتاب بحث می‌کنند.

کتاب زیبایی‌شناسی خورد و خوراک، از مقدمه‌ای مفصل و گویا به قلم کاوه بهبهانی و مجموعه‌ای از مقالات با ترجمه او تشکیل شده است. بحث اصلی این کتاب در این باره است که چطور می‌توان غذا را به عنوا یک اثر هنری در نظر گرفت. به عبارت دیگر، ما معمولاً به غذا نگاهی مصرفی داریم و عمدتاً به جنبه‌های بهداشتی و سلامتی آن توجه می‌کنیم، در حالی که اگر بیشتر دقت کنیم، می‌بینیم که غیر از مزه و ارزش غذایی، جنبه‌های زیبایی‌شناختی غذا نیز برای ما اهمیت دارد. این را نه فقط در ترکیب ظاهری غذایی که سرو می‌شود، می‌توان ملاحظه نمود، بلکه فراتر از آن، می‌توان از ذائقه چشایی به عنوان یکی از حواسی که به اندازه بینایی و شنوایی و سایر حواس به زیبایی‌ توجه می‌کند، یاد کرد و آن را از جنبه‌ای زیبایی‌شناختی مورد بررسی قرار داد.

کتاب زیبایی شناسی خورد و خوراک مجموعه مقالاتی در باب غذا و هنر و ترجمه‌ی کاوه بهبهانی که انتشارات کرگدن منتشر نموده است.

این نشست دوشنبه ۳۱ تیر ساعت ۱۷ تا ۱۸:۳۰ در کافه گالری ۱۹۳۰ واقع در خیابان جمالزاده شمالی، نرسیده به چهارراه نصرت، خیابان طوسی، کوچه شیوا، پلاک ۱۳ برگزار می‌شود.


10183830
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است