به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا، دکتر «سیدحسن هاشمی» روز شنبه در نشست امضای تفاهمنامه وزارت بهداشت و وزارت آموزش و پرورش افزود: کارگروهی برای اصلاح مواد غذایی عرضه شده در بوفه های مدارس تشکیل شد که امیدواریم با تشکیل این کارگروه، وضعیت بوفه ها اصلاح شود.
وی خاطرنشان کرد: باید با صنایع غذایی مشورت شود تا بسته های غذایی ارزان و سالم برای دانش آموزان تهیه شده و در بوفه های مدارس عرضه شود.
هاشمی تصریح کرد: البته اصلاح بوفه های مدارس یک روزه میسر نخواهد شد، زیرا صاحبان بوفه بطور قطع مقاومت کرده و از سویی دیگر تغییر ذائقه دانش آموزان نیاز به گذر زمان دارد.
وزیر بهداشت گفت: بخش عمده ای از دلایل چاقی دانش آموزان مربوط به تغذیه و کم تحرکی آنان و همچنین الگوی چاقی در والدین آنها است.
وی خواستار کوتاه ترشدن فهرست مواد غذایی ممنوعه در بوفه های مدارس شد و افزود: هرچند شناسنامه سلامت برای دانش آموزان سراسر کشور تهیه شده، اما امیدواریم در رفتار تغذیه ای دانش آموزان نیز تغییرات لازم انجام شود.
وزیر بهداشت همچنین خواستار حضور در کنار وزیر آموزش و پرورش در مراکز مختلف تحصیلی شد و افزود: این دو وزارتخانه می توانند مشکلات دانش آموزان را به هیات دولت منعکس کنند.
هاشمی با اشاره به وجود 13میلیون دانش آموز گفت: متاسفانه تاکنون از ظرفیت این دانش آموزان برای ترویج سلامت در جامعه استفاده نشده است.
وی افزود: وزارت بهداشت بخشی از منابع خود را در اختیار آموزش و پرورش قرار می دهد و مشوق هایی را به مدارس اعطا می کند تا بیش از پیش به سلامت دانش آموزان توجه شود.
هاشمی گفت: باید از قالب تعارف و تفاهمنامه بیرون بیاییم و طرح های عملیاتی را برای سلامت دانش آموزان تعریف کنیم.
وی با اشاره به طرح سفیران سلامت که در آن هر دانش آموز مروج سلامت و خودمراقبتی در خانواده می شود، افزود: این طرح باید هرچه زودتر اجرایی شود.
وزیر بهداشت تصریح کرد: باید به سلامت دانش آموزان توجه شود، زیرا سلامت بقیه افراد را از دست داده ایم و آنها بیمار هستند، بنابراین فقط در حوزه کودکان می توانیم سرمایه گذاری کنیم.
وی یادآور شد: برای اصلاح مواد غذایی عرضه شده در بوفه های مدارس باید جایگزین های مناسب معرفی شود و قیمت آنها نیز مدنظر قرار گیرد.
اجتمام (3) ** 9185 ** د.الف ** 1071
5088021