علمی فناوری 16:13 - 17 خرداد 1399
چالش نوآوری در حوزه زخم و ترمیم بافت به همت مرکز نوآوری و شتابدهی سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران و با همکاری پژوهشکده زخم و ترمیم بافت یارا و سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی برگزار می‌شود.

چالش نوآورانه محصول‌محور در حوزه زخم و ترمیم بافت

به گزارش ایسنا، "پوست، طب داخلی و جراحی"، "تکنولوژی‌های نوین در تشخیص، پیشگیری و درمان"، "مهندسی بافت، طب بازساختی و نانوتکنولوژی"، "علوم پایه، سلولی و مولکولی" از جمله محورهای این چالش نوآورانه محسوب می‌شوند.

چالش نوآوری در حوزه زخم و ترمیم بافت با محوریت محصول محور بزگرار می‌شود.

ثبت طرح تحقیقاتی، حمایت مالی و سرمایه گذاری، حمایت در گرفتن گواهی‌های مختلف، ثبت برند و شرکت، استقرار در مرکز، معرفی به نهادهای مالی و حمایت در تولید و بازاریابی فروش از جمله مزایای چالش برای ایده‌های برتر هستند.

دانشجویان، تیم‌ها و شرکت‌هایی  که در زمینه‌های زخم و ترمیم بافت دارای ایده یا محصولی هستند، می‌توانند از طریق سایت چالش سلامت و یا پر کردن گوگل فرم ثبت نام کنند.

انتهای پیام

 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«خبرگزاری ایسنا» به گفته معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، برقراری امکان تماس صوتی با اپراتورهای تلفن همراه با نرخ پیشنهادی دقیقه‌ای ۲۵ تومان در دستور کار قرار گرفته است.
علمی فناوری
«خبرگزاری ایسنا» رئیس سازمان امور دانشجویان از ثبت درخواست ۸۳۰۰ دانشجو برای مهمانی در ترم تحصیلی آینده خبر داد.
علمی فناوری
سازمان سنجش آموزش کشور اعلام کرد
«خبرگزاری ایسنا» سازمان سنجش آموزش کشور در اطلاعیه‌ای از تغییر زمان برگزاری آزمون‌های دکتری و کارشناسی ارشد ناپیوسته خبر داد.
علمی فناوری
«خبرگزاری مهر» به گزارش خبرنگار مهر، عباس سیاح طاهری، پژوهشگر حکمرانی و اقتصاد دیجیتال در یادداشتی که در اختیار مهر قرار داده به بررسی موضوع ورود استارت آپ ها به بورس پرداخته است. متن این یادداشت به شرح زیر است: «دولتمردان ادعا می کنند ورود نخستین شرکت‌های استا...
علمی فناوری
با حکم وزیر بهداشت؛
«خبرگزاری ایسنا» وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حکمی دکتر علی اکبری ساری را به عنوان رئیس مؤسسه ملی تحقیقات سلامت جمهوری اسلامی ایران منصوب کرد.
علمی فناوری
«خبرگزاری ایسنا» پژوهش مروری عضو هیأت علمی گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه تربیت مدرس در زمینه پوست تازه پسته در مجله معتبر Trends in Food Science and Technology با ضریب تاثیر ۱۱/۰۸ و رتبه یک در بین ۱۳۵ مجله علوم و صنایع غذایی به چاپ رسید.
علمی فناوری
«خبرگزاری ایسنا» پژوهش مروری عضو هیأت علمی گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه تربیت مدرس در زمینه پوست تازه پسته در مجله معتبر Trends in Food Science and Technology با ضریب تاثیر ۱۱/۰۸ و رتبه یک در بین ۱۳۵ مجله علوم و صنایع غذایی به چاپ رسید.
علمی فناوری
معاون تحقیقات وزیر بهداشت تاکید کرد
«خبرگزاری ایسنا» معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نامه‌ای به معاونت‌ها و سازمان‌های تابعه اعلام کرد: با توجه به راهنماها، دستورالعمل‌ها و استانداردهای مصوب اخلاق در پژوهش، بررسی و کددهی به تمام طرح‌های تحقیقاتی توسط کمیته یا کارگرو...
علمی فناوری
معاون تحقیقات وزیر بهداشت تاکید کرد
«خبرگزاری ایسنا» معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نامه‌ای به معاونت‌ها و سازمان‌های تابعه اعلام کرد: با توجه به راهنماها، دستورالعمل‌ها و استانداردهای مصوب اخلاق در پژوهش، بررسی و کددهی به تمام طرح‌های تحقیقاتی توسط کمیته یا کارگرو...
علمی فناوری
«خبرگزاری مهر» به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری، ورود محصولات فناورانه به بازارهای بین‌المللی موضوعی مهم برای هر کشوری محسوب می‌شود. حال که بیش از ۵ هزار شرکت دانش بنیان در کشور فعالیت می‌کنند باید تلاشی تازه و جدی برای شکل گیری بازارهای جهانی ا...

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است