گوناگون 08:44 - 12 مهر 1394
قلیه کدو غذای ساده و خوشمزه مردم خرم‌آباد است. غذایی بر پایه کدو، پیاز، سیر و کمی سبزیجات. اگر دلتان یک شام ساده و خوشمزه و البته مفید می‌خواهد حتما قلیه کدوی خرم‌آبادی‌ها را امتحان کنید.

مجله آشپزی مثبت - مریم عباس زاده: قلیه کدو غذای ساده و خوشمزه مردم خرم‌آباد است. غذایی بر پایه کدو، پیاز، سیر و کمی سبزیجات. اگر دلتان یک شام ساده و خوشمزه و البته مفید می‌خواهد حتما قلیه کدوی خرم‌آبادی‌ها را امتحان کنید.



قلیه کدو



مواد لازم برای4  نفر



  • 5 عدد کدو
  • 2 عدد پیاز
  • 2 عدد هویج
  • 3 حبه سیر
  • 2  /1 پیمانه گشنیز و جعفری
  • به میزان لازم نمک ، فلفل ، زردچوبه و روغن


طرز تهیه:



1. کدو  و  هویج‌ها را به‌صورت مکعبی خرد کنید و کنار بگذارید.



2.  پیاز را نگینی خرد کرده و با سیر رنده شده در یک تابه تفت دهید.



3.  کدو و هویج های خرد شده را به پیاز و سیر اضافه کنید و روی حرارت ملایم تفت دهید.



4. نمک ، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و با نصف لیوان آب جوش بگذارید روی حرات ملایم جا بیفتد.



5.   وقتی آب کدو خشک شد، گشنیز و جعفری را هم اضافه کنید.



نکته



هویج دیرتر از کدو می‌پزد. به همین دلیل بهتر است هویج را قبل از خرد کردن بخارپز کنید.


7158239
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است