گوناگون 21:50 - 11 تیر 1394
اسفناج را بعد ازپاک کردن خرد کرده و نیم پز می کنیم ، طوری که آب نداشته باشد. سپس هویج را جدا نیم پز کرده، مکعبی خرد می کنیم.

آموزش پلوی سبزیجات

پلو سبزیجات طعم خوبی داره و تقریبا همه دوست دارند. برای مجالسی هم که می خواهید تنوع غذایی تون زیاد باشد مناسب و کم خرج است اما بسیار خوشمزه می شود. برای آموزش پخت این غذای خوشمزه با ما همراه شوید.

 

طرز تهیه پلو سبزیجات

 

مواد لازم برای ۴ نفر:

برنج: دو پیمانه

گل کلم :۲۰۰ گرم

اسفناج: ۵۰۰ گرم

هویج: یک عدد

گوجه فرنگی: سه عدد

قارچ: ۲۰۰ گرم

پیاز: دو عدد

پنیرپیتزا: ۴۰۰ گرم

ادویه مخصوص: یک قاشق چای خوری

روغن: به میزان لازم

نمک: دو قاشق چای خوری

زعفران حل شده: دو قاشق غذاخوری

 

 

طرز تهیه:

اسفناج را بعد ازپاک کردن خرد کرده و نیم پز می کنیم ، طوری که آب نداشته باشد. سپس هویج را جدا نیم پز کرده، مکعبی خرد می کنیم ، آنگاه پیاز را خلالی کرده سرخ می کنیم، گل کلم را گل گل کرده و گوجه فرنگی را به صورت پوره درمی آوریم.

مواد بالا را با هم ترکیب کرده و نمک و ادویه مخصوصی که در شماره گذشته طرز تهیه آن توضیح داده شده و زعفران را به مواد اضافه می کنیم. در مرحله بعد برنج را آبکش کرده و در ظرفی (پیرکس) به صورت لایه ای در کف ظرف می خوابانیم و روی برنج لایه ای از مایع بالا می ریزیم و کاملا مواد را روی برنج صاف می کنیم. در روی مواد پنیر رنده شده می پاشیم تا تمام سطح مواد را بپوشاند.



در آخر یک لایه برنج روی تمام مواد می ریزیم و روی آن را با فویل می پوشانیم تا خشک شود. دمای فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کرده و ظرف را به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر می گذاریم تا کاملا پخته شود.

 

آکا ایران / 2018


6683063
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است