علمی فناوری 18:16 - 09 آذر 1399
رئیس دانشگاه صنعتی شریف با اشاره به اجرای طرح زنجیره دانش و ارزش در این دانشگاه، گفت: نیازمند توسعه جشنواره‌های ایده پردازی و افزایش تعداد نهادهای موثر در مسیر توسعه ایده کارآفرینانه هستیم تا در این مسیر مردم طعم شیرین محصولات دانش‌بنیان را بچشند.

لذت چشیدن طعم شیرین محصولات دانش‌بنیان با توسعه ایده‌های کارآفرینانه

به گزارش ایسنا دکتر فتوحی امروز در اختتامیه چهارمین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان با اشاره به شیوع جهانی کرونا ویروس، اظهار کرد: در شرایطی که دنیا از شیوع این ویروس رنج می‌برد و اخبار ناگوار مرگ و میرهای ناشی از این ویروس به گوش می‌رسد،ولی اخبار امیدوار کننده‌ای را از همکاری دانشگاهیان در کنار تیم‌های پزشکی نیز مشاهده می‌کنیم.

وی با اشاره به اقدام دانشگاه آکسفورد برای تولید واکسن کرونا، اظهار کرد: این واکسن با کارایی ۷۰ درصدی واکسنی است که در شرایط عادی به زمان زیادی نیاز داشت تا به تولید برسد، ولی در مدت کوتاهی در این زمینه اقدام شد که مهمترین دلایل آن توانمندی‌های اندیشمندان در حل مشکلات است.

فتوحی، با تاکید بر ضرورت ایجاد امکانات برای رشد اندیشمندان، یادآور شد: چنین زمینه‌هایی در کشور پس از شیوع کرونا آغاز شد و بسیاری از شرکت‌های دانش بنیان به کمک کادر درمانی آمدند و در ساخت تجهیزات مورد نیاز آنها را یاری کردند.

رییس دانشگاه صنعتی شریف، تولید مواد ضد عفونی کننده و تجهیزات بیمارستانی را از جمله دستاوردهای محققان کشور نام برد و اضافه کرد: توسعه کمی و کیفی دانشگاه‌ها در سال‌های گذشته موجب شد نیروهای انسانی شایسته‌ای در کشور تربیت شود.

وی با بیان اینکه همه اندیشمندان سرشار از ایده‌های نوآورانه هستند، گفت: آنها مشتاق هستند تا ایده‌های خود را به محصول و فناوری تبدیل کنند که در این زمینه ایجاد فضایی برای پرورش ایده‌ها و ایجاد فضایی برای رشد و توانمندسازی ضروری است و ما در دانشگاه شریف با راه اندازی نهادهای مرتبط اقدام به اجرای طرح زنجیره دانش و ارزش کردیم که طی آن پژوهش‌های کاربردی و بنیادی به سمت تجاری سازی هدایت خواهد شد.

وی راه اندازی پارک فناوری، مرکز شتابدهی و مرکز رشد را در این راستا نام برد و گفت: ما نیازمند توسعه جشنواره‌های ایده پردازی و افزایش تعداد نهادهای موثر در مسیر توسعه ایده کارآفرینانه هستیم تا در این مسیر مردم طعم شیرین محصولات دانش بنیان را بچشند.

انتهای پیام


10833098
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» فوق تخصص آسم و آلرژی گفت: ویروس آنفلوآنزا می‌تواند سرفه‌های طولانی مدت ایجاد کند؛ بنابراین نباید این سرفه‌ها را با آسم اشتباه گرفت.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ارتباطات گفت: توسعه زیرساخت‌ها در کنار تقویت رویکرد‌های تبیینی، ترویجی و تولید محتوا، ارتقای حکمرانی فضای مجازی کشور را هموار می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یافته‌ها نشان می‌دهند که تغییرات در فعالیت یک پروتئین کلیدی مغز، KCC ۲، می‌تواند با تقویت سیگنال‌های دوپامین مسئول یادگیری، شکل‌گیری عادت را تسریع کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» هوش مصنوعی در حال حاضر طیف وسیعی از وظایف را در دفاتر مختلف خودکار می‌کند و در برخی بخش‌ها، این تحول با سرعتی بسیار سریع‌تر از حد انتظار در حال وقوع است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ستاره‌شناسان واضح‌ترین شواهد موجود از وجود جوی در اطراف یک سیاره سنگی در خارج از منظومه شمسی را کشف کرده‌اند که راه‌های جدیدی برای درک ماهیت و تکامل جهان‌های بسیار داغ باز می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان روسی نوع جدیدی از پلاستیک مقاوم در برابر آتش را ابداع کرده‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مطالعات جدید، یک عامل پنهان را که مانع رشد توانایی‌های شناختی در کودکان می‌شود، آشکار کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» برخی از مواد غذایی مناسب وعده صبحانه هستند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» متخصص تغذیه و رژیم‌درمانی، گفت: سرانه مصرف شکر در ایران حدود ۲۹ کیلوگرم در سال برای هر نفر است که بیش از ۵۰ درصد بالاتر از میانگین جهانی و بیش از دو برابر حد توصیه‌شده سازمان جهانی بهداشت است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با استناد به داده‌های پیمایشی، مصوبه جدید کنکور را گامی مؤثر در تحقق عدالت آموزشی و تقویت نقش مدرسه ارزیابی کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است