اجتماعی 17:56 - 17 آبان 1398
نماینده ویژه وزیر رفاه خبر داد
نماینده ویژه وزیر رفاه از برقراری بیمه بیکاری برای زلزله‌زدگان آذربایجان شرقی خبر داد.

برقراری بیمه بیکاری برای آسیب‌دیدگان زلزله آذربایجان شرقی

به گزارش ایسنا میرهادی قره سید رومیانی در بدو ورود به مناطق زلزله‌زده با اشاره به اینکه برای رسیدگی به سیل‌زدگان آذربایجان شرقی بیمه بیکاری برای نیروهای واحدهای آسیب دیده برقرار می‌شود، اظهارکرد: پس از دستور وزیر رفاه در حال رسیدگی به نحوه ارائه خدمات به زلزله‌زدگان آذربایجان شرقی هستیم.

معاون امور مجلس،حقوقی و استانهای وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی افزود: تمام توان این وزارتخانه را در کاهش آلام مردم عزیز آن منطقه به کار می‌گیریم و وزیر رفاه دستور بسیج تمامی امکانات را داده است.

وی ادامه داد: در استان آذربایجان شرقی با حضور در جلسات و بازدیدها به صورت فوری نیازهای مربوط قابل تامین در وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی را رفع خواهیم کرد.

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی قره سید رومیانی گفت: تمام ارکان وزارتخانه آماده خدمت و کمک رسانی هستند و مردم عزیز مناطق زلزله زده بدانند که با تمام توان درخدمتشان هستیم.

انتهای پیام


10287517
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران از رونمایی دو مسیر گردشگری جدید در حاشیه و محدوده اصلی خیابان فردوسی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، کیفیت هوای پایتخت هم اکنون (۶ دی ماه) در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راه راهور فراجا از بارش پراکنده برف و باران در برخی محور‌های مواصلاتی کشور و ترافیک نیمه‌سنگین در آزادراه‌ها و محور‌های ورودی به تهران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه تهران بزرگ اعلام کرد: بر اثر تصادف یک دستگاه اتوبوس در آزادراه تهران کرج، ترافیک سنگین در هر دو مسیر رفت و برگشت ایجاد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهزیستی با اشاره به سیاست این سازمان در ارائه خدمات به سالمندان با رویکرد خانواده‌محور، گفت: برهمین اساس، در سال‌های اخیر حدود ۲۰۰ مرکز مراقبت در منزل ایجاد شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» برای خرید ساختمان‌هایی که بیش از حد معمول ارزان هستند، باید احتیاط کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» آقاپور گفت: درست است که جنگ ۱۲ روزه تمام شده، اما جنگ اقتصادی همچنان ادامه دارد و باید با کمک اصناف برخی از مشکلات را برطرف کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان مدیریت بحران کشور، در پایان بازدید از مناطق سیل‌زده چهار استان فارس، بوشهر، هرمزگان و کرمان، بر تداوم نظارت و پیگیری تا بازگشت کامل شرایط عادی به مناطق سیل‌زده تأکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر تعاون در بازدید امروز خود از خانه سالمندان مریم مقدس، بر اهمیت خدمت عاشقانه به سالمندان و همبستگی میان اقوام و ادیان مختلف ایران تأکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد: فردا  شنبه ۶ دی ماه طرح زوج و فرد از ۶:۳۰ صبح تا ساعت ۲۰:۳۰ از درب منزل در شهر تهران اجرا می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است