اجتماعی 17:56 - 17 آبان 1398
نماینده ویژه وزیر رفاه خبر داد
نماینده ویژه وزیر رفاه از برقراری بیمه بیکاری برای زلزله‌زدگان آذربایجان شرقی خبر داد.

برقراری بیمه بیکاری برای آسیب‌دیدگان زلزله آذربایجان شرقی

به گزارش ایسنا میرهادی قره سید رومیانی در بدو ورود به مناطق زلزله‌زده با اشاره به اینکه برای رسیدگی به سیل‌زدگان آذربایجان شرقی بیمه بیکاری برای نیروهای واحدهای آسیب دیده برقرار می‌شود، اظهارکرد: پس از دستور وزیر رفاه در حال رسیدگی به نحوه ارائه خدمات به زلزله‌زدگان آذربایجان شرقی هستیم.

معاون امور مجلس،حقوقی و استانهای وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی افزود: تمام توان این وزارتخانه را در کاهش آلام مردم عزیز آن منطقه به کار می‌گیریم و وزیر رفاه دستور بسیج تمامی امکانات را داده است.

وی ادامه داد: در استان آذربایجان شرقی با حضور در جلسات و بازدیدها به صورت فوری نیازهای مربوط قابل تامین در وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی را رفع خواهیم کرد.

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی قره سید رومیانی گفت: تمام ارکان وزارتخانه آماده خدمت و کمک رسانی هستند و مردم عزیز مناطق زلزله زده بدانند که با تمام توان درخدمتشان هستیم.

انتهای پیام


10287517
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدارس تهران فردا دوشنبه به دلیل کاهش آلودگی هوا دایر است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس راهور کشور آخرین وضعیت ترافیکی و جوی محور‌ها را تشریح کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران گفت: حقوق پرستاران در مراکز دولتی در سال ۱۴۰۴ بین ۱۲ تا ۱۸ میلیون تومان است، در حالی که هزینه ماهانه زندگی برای یک خانوار شهری به بیش از ۳۵ میلیون تومان رسیده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده محاکمه آمران و عاملان ترور سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی در مجتمع قضایی امام خمینی (ره) برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مومنی گفت: استانداری‌ها محور توسعه اقتصادی هستند و سرمایه‌گذاری برای تولید اولویت دولت است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون هماهنگی امور اقتصادی وزارت کشور گفت: اصلاح شبکه توزیع و کاهش واسطه‌های غیرضروری، مهم‌ترین ظرفیت موجود برای کنترل قیمت‌ها و رساندن کالا با قیمت مناسب‌تر به مردم است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز امداد و فوریت‌های سایبری پلیس فتا گفت: کاربران با نصب برنامه‌های مخرب، دسترسی کامل به گوشی و اپلیکیشن‌های مالی خود را به مجرمان می‌دهند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» علوی گفت: خانه‌های تاریخی و میراثی شهر تهران نیازمند مدیریت، برنامه‌ریزی و بهره‌برداری هدفمند هستند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار پاکدشت از آغاز اجرای نخستین دوربرگردان غیرهمسطح این شهر خبر داد و گفت: این پروژه با رویکردی ملی و با هدف کاهش ترافیک خروجی شرقی پاکدشت، تسهیل تردد شهروندان و روان‌سازی عبور و مرور در مسیر ترانزیتی شرق به غرب کشور در حال اجراست و طی ۱...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» طرح فرهنگی تربیتی «شهید آرمان» با هدف پیوند عمیق میان نهاد‌های تربیتی محله، در راستای راهبرد قرارگاه تعلیم و تربیت مدیریت شهری در منطقه ۱۴ به مرحله تثبیت رسید.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است