سیاسی 14:26 - 08 اسفند 1398
معاون قضایی سازمان زندانهای کشور از کانون اصلاح و تربیت تهران بازدید کرد.

بازدید معاون قضایی سازمان زندان‌هااز کانون اصلاح‌وتربیت‌ تهران

به گزارش ایسنا، سیروس شیخ‌پور معاون قضایی، اجرای احکام و امور مجلس سازمان زندان‌های کشور، کیانی مشاور عالی رییس سازمان زندان‌ها ، حجت الاسلام فیروزجاهی معاون دادستان تهران در امور زندان‌ها، جعفری سرپرست مجتمع قضایی شهید فهمیده، نقی زاده معاون دادستان ناحیه ۲۹ نوجوانان و منصوری معاون قضایی اداره کل زندان‌های استان تهران با حضور درکانون اصلاح وتربیت تهران در خصوص ساماندهی وضعیت مددجویان و کاهش جمعیت کیفری زندان‌ها بررسی کردند.

معاون قضایی سازمان زندانهای کشور گفت: یکی از مهمترین اولویت های سازمان زندان ها که مورد تأکید رئیس معزز قوه قضائیه و رییس سازمان زندانها می باشد انجام اقدامات و پیگیری های لازم در خصوص ساماندهی مددجویان و کاهش جمعیت کیفری زندان ها می باشد.

وی افزود: بخشی از ورودی های زندان های استان را متهمان با اقامت های کمتر از ۱۰ روز تشکیل می دهند که با توجه به مدت کوتاه ماندگاری آنان، عملاً انجام هر گونه برنامه اصلاحی و تربیتی را نمی توان برای آنان درنظر گرفت و شعبات دادسرا می بایست در راستای اجرای دستورالعمل کاهش جمعیت کیفری زندان ها تمهیدات لازم در این خصوص اتخاذ نمایند تا منبعد متهمین با قرار وثیقه و کفالت که توانایی ارائه کفیل و وثیقه را دارند به زندان ها معرفی نگردند.

شیخ پور تأکید کرد: ملاقات حضوری و هدفمند قضات با مددجویان، پذیرش قرارهای کفالت و یا وثیقه و نیز اعطای مرخصی های پایان حبس و آزادی مشروط، و همچنین استفاده از دیگر ظرفیت های قانونی همچون تعلیق و تعویق مجازات و پذیرش اعسار محکومین مالی در راستای کاهش جمعیت کیفری زندانها لازم است که در دستور کار مسؤولین قضایی استان قرار گیرد.

وی همچنین خواستار رسیدگی به وضعیت متهمان تحت قرار شد و اظهار داشت: رسیدگی به وضعیت قضایی مددجویان تحت قرار و بلاتکلیف، می بایست در کمترین زمان ممکن انجام گیرد تا مددجویانی که توانایی تودیع وثیقه ندارند زودتر تعیین تکلیف گردند.

شیخ پور در پایان یادآور شد: این رویکرد مهم باعث می شود فقط مجرمین حرفه ای و سابقه دار در زندان نگهداری و باز اجتماعی شوند، کاهش جمعیت کیفری را نیز به دنبال خواهد داشت و در نتیجه فرآیند بازاجتماعی نیز با کیفیت مطلوب تری انجام می شود.

مدیرکانون اصلاح وتربیت ضمن قدردانی از بازدید کنندگان گفت: خوشبختانه تعامل مؤثر و دو سویه میان مددجویان  کانون و مراجع قضائی وجود دارد و مرتفع کردن مشکل قضایی مددجویان نیز روزانه توسط مددکاران و همکاران اجرای احکام رصد و در کمترین زمان ممکن بررسی و پیگیری می شوند و امیدواریم با اجرای بخشنامه جدید، شاهد کاهش چشمگیر جمعیت کیفری باشیم.

شمس زارع همچنین گزارشی از وضعیت موجودکانون ارائه کرد و گفت: اجرای مطلوب دستورالعمل کاهش جمعیت کیفری زندان ها در راستای منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و مورد تأکید ریاست محترم قوه قضائیه می‌باشد که خوشبختانه در استان، قضات و مسئولین قضایی تعامل خوبی با کانون اصلاح وتربیت در این زمینه دارند.

انتهای پیام


10416762
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور در پیام‌هایی جداگانه خطاب به پادشاه و ولیعهد عربستان فرا رسیدن روز ملی این کشور را تبریک گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی خطاب به دانش‌آموزان گفت: ما چشم انتظار این هستیم که دست‌های توانمند شما دهه نودی‌ها و هشتادی‌ها، آینده ایران را تضمین کرده و با دل‌های بزرگ و خالص و خلاقیت خود آن را بسازید.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرت وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح در آیین نواختن شدن زنگ آغاز سال تحصیلی گفت: تجربه جنگ به ما یادآوری کرد که باید همیشه یاد بگیریم، نوآوری کنیم، خودمان را ارتقا دهیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» در پی درگذشت آیت‌الله شبیری زنجانی مرجع تقلید، دولت امروز را عزای عمومی اعلام کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید دولت به‌دنبال پرداخت مستقیم یارانه کود به کشاورزان است و این یارانه باید به آخرین زنجیره که کشاورزان هستند، داده شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس از طرح سوال از وزیر نفت درباره دلایل لغو قراردادهای بلندمدت فروش نفت ایران به چین خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سید عباس عراقچی در حاشیه اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل با وزیر امور خارجه فرانسه دیدار و گفت‌وگو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» ریاض بار دیگر بخش قابل توجهی از نفت خود را از مسیر خلیج فارس و تنگه هرمز به بازار‌های جهانی منتقل می‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سید عباس عراقچی گفت: کشورهای اروپایی نمی‌توانند از یکسو مدعی حمایت از حاکمیت قانون و حقوق بشر باشند و از سوی دیگر در برابر تجاوز نظامی آشکار آمریکا و اسرائیل علیه ایران بی‌تفاوت بوده و حتی از آن حمایت کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت خارجه در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل درباره خبر مذاکره ایران و آمریکا در نیویورک گفت: تعامل صورت گرفته با طرف آمریکایی از طریق میانجی قطری صورت گرفت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است