اجتماعی 14:07 - 01 مهر 1400

بارش پراکنده در ۶ استان/ کاهش دما تا ۱۰ درجه در شمال کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، صادق ضیاییان با اشاره به بارش پراکنده در شش استان خاطرنشان کرد: امروز و فردا (۱ و ۲ مهرماه) در جنوب استان سیستان و بلوچستان و برخی نقاط استان‌های اردبیل، گیلان، مازندران، شرق هرمزگان و جنوب شرق و ارتفاعات کرمان در ساعات بعد از ظهر و اوایل شب ابرناکی و بارش پراکنده گاهی همراه با وقوع رعد و برق و وزش باد شدید موقت پیش‌بینی می‌شود همچنین از بعد از ظهر فردا (۲ مهرماه) و طی روز شنبه (۳ مهرماه) در سواحل دریای خزر، اردبیل، شمال استان‌های آذربایجان غربی و شرقی وقوع رگبار و رعد وبرق و وزش باد شدید موقت محتمل است.

وی افزود: طی روز شنبه (۳ مهرماه) در جنوب استان سیستان و بلوچستان و شرق هرمزگان رگبار پراکنده، رعد و برق و وزش باد موقت قابل انتظار است. یکشنبه (۴ مهر ماه) نیز در مازندران، گلستان و برخی نقاط خراسان شمالی رگبار باران و رعد و برق و وزش باد شدید رخ خواهد داد.

مدیر کل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی همچنین با اشاره به کاهش کیفیت هوا به علت افزایش سرعت وزش باد گفت: پنجشنبه (اول مهرماه) و در ادامه با شدت بیشتر طی روز جمعه (۲ مهرماه) در شمال غرب، یکشنبه (۴ مهرماه) در شمال شرق، جنوب غرب و بخش‌هایی از مرکز کشور و دوشنبه (۵ مهرماه) در نوار شرقی کشور در برخی از ساعات سرعت وزش باد افزایش خواهد یافت. به سبب این موضوع خیزش گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا در مناطق مستعد قابل انتظار است.

ضیاییان ادامه داد: جمعه (۲ مهرماه) به سبب وزش باد گرم جنوبی در اردبیل و غرب گیلان دمای بیشینه ۳ تا ۶ درجه سانتیگراد افزایش پیدا می‌کند و شنبه (۳ مهرماه) در اردبیل و استان‌های ساحلی دریای خزر و یکشنبه (۴ مهرماه) در در شمال شرق کشور دمای بیشینه بین ۵ تا ۱۰ درجه سانتیگراد کاهش می یابد.

وی افزود: امروز (اول مهرماه) خلیج فارس و دریای عمان مواج خواهد بود و این وضعیت در سواحل دریای خزر نیز از بعد از ظهر جمعه تا یکشنبه (۲ تا ۴ مهرماه) قابل مشاهده خواهد بود. از اواخر وقت شنبه تا دوشنبه (۳ تا ۵ مهرماه) نیز می‌توان انتظار مواج بودن خلیج فارس را داشت.

مدیر کل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی درباره وضعیت جوی پایتخت طی دو روز آینده گفت: آسمان استان تهران فردا (۲ مهرماه) صاف گاهی همراه با وزش باد با بیشترین و کمترین دمای ۳۴ و ۲۳ درجه سانتیگراد خواهد بود. آسمان پایتخت پس فردا (۳ مهرماه) صاف همراه با وزش باد پیش‌بینی می‌شود و دمای هوا در بیشترین و کم‌ترین زمان به ۳۲ و ۲۳ درجه سانتیگراد می‌رسد.

ضیاییان در پایان اظهارکرد: امروز و فردا (۱ و ۲ مهرماه) اهواز با بیشینه دمای ۴۱ و۴۲ درجه گرم ترین مرکز استان کشور خواهد بود و امروز (۱ مهرماه) اردبیل با دمای ۲۵ درجه سانتیگراد و فردا (۲ مهرماه) ارومیه با دمای ۲۸ درجه سانتیگراد خنک‌ترین مراکز استان کشور لقب خواهند گرفت.


11241226
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پهپاد‌های هلال‌احمر با پایش هوایی جنگل‌های الیت، روند هماهنگی میان تیم‌های امدادی و نیرو‌های محلی را سرعت می‌دهند و دقت مدیریت عملیات را افزایش می‌دهند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» چهارمین اجتماع امت فاطمی شرق تهران؛ ظهر شهادت حضرت زهرا (س) در میدان نبوت با شعار
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دومین کنفرانس بین المللی حقوقی و قضایی ریاض به میزبانی وزارت دادگستری عربستان سعودی در شهر ریاض برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جمعیت هلال‌احمر با توان ۱۸ تیم عملیاتی، ۳ فروند بالگرد، ۲ پهپاد و ۱۵ خودروی نجات و آمبولانس، از ابتدای حادثه آتش‌سوزی جنگل‌های الیت مازندران به صورت شبانه‌روزی، خدمات‌رسانی کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رییس شورای اسلامی شهر تهران گفت: راه شهدا همیشه نورانی است و این ما هستیم که باید به این نور وصل شویم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راه فراجا از ترافیک بسیار سنگین و پرحجم در بخش قابل‌توجهی از محور‌های مواصلاتی کشور خبر داد و گفت: از ساعات ابتدایی صبح امروز، اغلب استان‌های کشور به‌ویژه خروجی‌های تهران به سمت محور‌های شمالی و مقاصد زیارتی با ازدحام ترافیکی قا...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» تهران معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی غرب استان تهران از شناسائی کارگاه تولید داروی غیرمجاز در اندیشه شهریار خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز مطالعات و اطلاعات رفاهی ایرانیان، آخرین وضعیت اجرای مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی را تشریح کرد و گفت: اجرای کالابرگ در دولت چهاردهم؛ چهار مرحله تا کنون اجرا شده و مرحله پنجم طی هفته جاری اجرا خواهد شد که جزئیات آن تا پایان همین هف...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی از آمادگی این سازمان برای جایگزینی قانون الزام با بیمه تکمیلی بازنشستگان خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بازرسی کل کشور در پی وقوع آتش‌سوزی در بخش‌هایی از جنگل‌های هیرکانی در منطقه «الیت»، با صدور دستور بر ضرورت صیانت از این سرمایه ملی و برخورد با هرگونه قصور یا تقصیر احتمالی تأکید کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است