بین‌الملل 14:19 - 04 تیر 1401

تولید انبوه «سرمت» آغاز شده است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ریانووستی، «دیمیتری روگوزین» رئیس سازمان هوافضای روسیه (روسکاسموس) اعلام کرد که این سازمان تولید زنجیره ای و متوالی جدیدترین موشک بالستیک هسته ای قاره پیمای این کشور موسوم به «سرمت» (Sarmat) را آغاز کرده است و اولین هنگ از این موشک ها تا پایان سال جاری میلادی در محدوده «کراسنویارسک» در اختیار ارتش قرار گرفته و عملیاتی می شود.

روگوزین در این باره گفت: ما از قبل شروع به تولید انبوه موشک ها کرده ایم. ما بر اساس این واقعیت که تا پایان سال باید اولین هنگ را در محدوده کراسنویارسک برای عملیات رزمی آماده کنیم، به پیش می رویم.

وی همچنین گفت که این سازمان در حال آماده شدن برای دومین آزمایش پرتاب این موشک است. رئیس سازمان هوا و فضای روسیه تصریح کرد که الزامات و نیازمندی های این موشک در برخی جنبه ها مطابق با توافق مشتری یعنی وزارت دفاع روسیه، افزایش خواهد یافت.

پیشتر و در همین رابطه «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه اعلام کرد که موشک سرمت تا اواخر سال ۲۰۲۲ در ارتش این کشور به خدمت گرفته خواهد شد.

پوتین در این باره در نشستی با فارغ التحصیلان موسسات آموزشی عالی نظامی گفت: آزمایش موفقیت آمیز موشک بالستیک قاره پیمای سنگین سرمت انجام شد. برنامه ریزی شده است که تا پایان سال اولین سری از این موشک به خدمت گرفته شود.

روسکاسموس قصد دارد در مجموع ۴۶ موشک سرمت جهت رفع نیازهای ارتش روسیه بسازد.

طبق اعلام وزارت دفاع روسیه، موشک مذکور قادر است اهدافی را در فواصل طولانی با استفاده از مسیرهای پروازی مختلف هدف قرار دهد و می تواند از هر گونه سیستم دفاع موشکی فعلی و آینده بگریزد.

روگوزین قبل تر نیز اعلام کرده بود که آزمایش های موشک سرمت در سال جاری میلادی ادامه خواهد داشت.

وزارت دفاع روسیه حدود دو ماه پیش در بیانیه ای اعلام کرده بود که موشک قاره پیمای بالستیک سرمت از مرکز زیرزمینی پایگاه فضایی «پلِسِتسک» با موفقیت پرتاب شده است.

به دنبال اعلام این خبر از سوی وزارت دفاع روسیه، ولادیمیر پوتین رییس جمهور این کشور اعلام کرد که این سلاح مشابهی در دنیا ندارد، امنیت روسیه را تامین و تهدیدکنندگان روسیه را مجبور به تجدید نظر می کند.


11604350
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه کانادا از تهیه طرح کمک برای کوبا خبر داد؛ کشوری که پس از مسدود شدن محموله‌های نفتی از سوی آمریکا و متحدش ونزوئلا، با کمبود شدید سوخت و بحران انرژی دست و پنجه نرم می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که ویتکاف، کوشنر و فرماندهان نظامی آمریکا خواستار توقف طرح حمله و تمرکز بر دیپلماسی هستند، ترامپ با تهدید می‌گوید تصمیم نهایی با اوست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیرو‌های امنیتی مکزیک با کمک اطلاعاتی آمریکا، مخفیگاه نیمسیو اوسگورا، رهبر قدرتمندترین کارتل مواد مخدر این کشور را در ایالت خالیسکو شناسایی و منهدم کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک خبرنگار معروف پاکستانی در مطلبی به ترامپ و ویتکاف درباره علت تسلیم نشدن ایرانی‌ها پاسخ داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه تلگراف در گزارشی فاش کرد که جفری اپستین، مجرم جنسی محکوم‌شده، شبکه‌ای از انبارهای مخفی در آمریکا داشته که حاوی رایانه‌ها و مدارک بازرسی‌نشده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت خارجه روسیه اعلام کرد صلح پایدار در اوکراین تنها با بازگشت این کشور به وضعیت بی‌طرف و رفع نگرانی‌های امنیتی مسکو محقق خواهد شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت جنگ آمریکا در اقدامی تازه، با شرکت هوش مصنوعی ایلان ماسک برای استفاده از چت‌بات «گروک» در سامانه‌های نظامی محرمانه قرارداد امضا کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر اسلوواکی در پاسخ به قطع جریان نفت روسیه از خاک اوکراین به این کشور، صادرات برق اضطراری به اوکراین را متوقف کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بوداپست همچنین با بسته بیستم تحریم‌های پیشنهادی اتحادیه اروپا علیه روسیه در میان اختلاف نفتی با کی‌یف مخالفت کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نظامیان آمریکایی در باتلاق مأموریت‌های بی‌پایان خاورمیانه، با فروپاشی روحی و خرابی زیرساخت‌های حیاتی ناو دست‌وپنجه نرم می‌کنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است