بین‌الملل 09:19 - 14 خرداد 1399
پس از گذشت بیش از دو سال انتظار برای موافقت کابینه رژیم صهیونیستی با انتصاب امیره اورون به عنوان سفیر این رژیم در مصر، در نهایت او به عنوان سفیر جدید اسرائیل در مصر انتخاب شد.

پس از ۲ سال سفیر رژیم صهیونیستی در مصر تعیین شد

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت عبری زبان "ماکو"، گابی اشکنازی، وزیر خارجه رژیم صهیونیستی و بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر این رژیم عصر سه‌شنبه توافق انتصاب امیره اورون به عنوان سفیر جدید اسرائیل در مصر را امضا کردند و این توافق جهت موافقت یکشنبه آتی به کابینه ارائه خواهد شد.

امیره اورون تجربه زیادی در فعالیت‌های دیپلماتیک دارد، او در وزارت خارجه رژیم صهیونیستی پست‌های مختلفی را بر عهده داشته است و اولین زنی است که به عنوان سفیر این رژیم در مصر مشغول فعالیت می‌شود. همچنین انتصاب اورون اولین ماموریتی است که اشکنازی، به عنوان وزیر خارجه جدید اسرائیل انجام داد.

اورون پیش از این نیز در مصر فعالیت داشته است، او سرپرست موقت سفارت رژیم صهیونیستی در آنکارا بوده و همینطور در گذشته سخنگوی وزارت خارجه این رژیم در جمع رسانه‌های عربی بوده است.

انتهای پیام


10558975
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رژیم اسرائیل برای حمله به ایران از یک نظریه‌ی پنج مرحله‌ای برای فروپاشی استفاده کرد، اما این نظریه در خصوص ایران و ایرانیان نتیجه عکس داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیرو‌های امنیتی روسیه اعلام کردند یک شهروند روسی-اوکراینی را بازداشت کرده‌اند که قصد داشت با مواد منفجره یک فرمانده روس در کریمه را ترور کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زلزله‌ای به بزرگی ۵.۲ ریشتر روز دوشنبه در نزدیکی خط ساحلی جنوبی اسپانیا رخ داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارتش اوکراین سه پهپاد را به سمت مرکز آموزش نیروگاه هسته‌ای زاپوروژیا فرستاد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» برای نخستین‌بار در استان نورستان افغانستان سنگ یک کیلویی یاقوت کشف شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک سناتور آمریکایی با اشاره به چالش‌های آمریکا خواستار تمرکز بر داخل شده و کنایه زد که واشنگتن به زودی از چین برای کمک به اوکراین باید قرض بگیرید.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون سابق وزیر خارجه انگلیس با اشاره به عملیات نظامی یمن در دریای سرخ علیه اسرائیل و حامیان آن اعلام کرد استراتژی این کشور باید تغییر کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت کشور سوریه اعلام کرد که در جدیدترین دور از درگیری‌ها، بیش از ۳۰ نفر در درگیری‌های مسلحانه در شهر سویدا کشته و ۱۰۰ نفر زخمی شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک سناتور آمریکایی ادعا کرد که ترامپ به شدت از همتای روس خود عصبانی است و به زودی بسته‌ای تهاجمی برای اوکراین اعلام خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پلیس آمریکا از کشته و زخمی شماری از افراد در پی وقوع تیراندازی در یک کلیسا در شرق این کشور خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است