اقتصادی 14:01 - 03 آبان 1399

مشکل تمام کارخانجات روغن بدلیل عدم تامین مواد اولیه

امیرهوشنگ بیرشک، دبیر انجمن صنفی صنایع روغن در گفتگو با خبرنگار مهر در واکنش به توقف تولید روغن بهشهر به دلیل عدم تأمین ارز توسط بانک مرکزی جهت واردات روغن خام و عدم عرضه روغن خام به میزان مورد نیاز توسط شرکت بازرگانی دولتی ایران اظهار داشت: وزارت صمت واردکنندگان را به بانک مرکزی معرفی کرده اما مشکل، تخصیص ارزِ قابل انتقال است. در واقع مهم این است که ارز تخصیص داده شده قابلیت انتقال داشته باشد در غیر این صورت فایده‌ای ندارد.

وی با بیان اینکه هم اکنون ۶۰ هزار تن روغن خام در گمرکات دپو شده است، افزود: حدود دو ماه است که این روغن‌ها در گمرکات مانده اند و مشکل همان بحث تخصیص ارز قابل انتقال است و مرتب در حال رایزنی و پیگیری هستیم که این مشکل رفع شود.

دبیر انجمن صنایع روغن با اشاره به اینکه ذخایر روغن خام کارخانجات باید به حدود مشخصی برسد که کارخانه بتواند تولید را آغاز کند، افزود: به دلیل کمبودهایی که وجود دارد کارخانه بهشهر برای مدت ۹ روز اعلام تعطیلی کرده است.

بیرشک با بیان اینکه تمام صنعت روغن کشور با مشکل مواجه شده است، گفت: از نظر وزنی واردات روغن خام ۵۰ درصد کاهش داشته است و ارزهای تخصیص داده شده یا به سختی قابل انتقال هستند یا اصلاً این قابلیت را ندارند.

وی درباره مشکل شرکت صنعتی بهشهر که براساس اطلاعیه منتشره در سایت بورس، تولید خود را برای ۹ روز متوقف کرده است‌، تصریح کرد: در واقع تمام کارخانجات روغن مشکل دارند و در شرایط نزدیک به بحران قرار گرفته اند اما بهشهر چون در بورس حضور دارد، توقف تولید آن علنی شده است ضمن اینکه بهشهر بزرگترین شرکت روغن نباتی کشور است.

بیرشک اظهار امیدواری کرد: مسئولان مربوطه تدابیری برای این مساله بیندیشند تا صنعت روغن دچار بحران نشود.


10778154
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دوره نقاهت بعد از کاشت ابرو یکی از مهم‌ترین مراحل این فرایند زیبایی است و کیفیت نتیجه نهایی تا حد زیادی به آن وابسته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نائب رئیس سابق اتاق بازرگانی مشترک ایران و امارات، اجرای قانون مالیات بر سوداگری را گامی ضروری برای مقابله با فعالیت‌های سوداگرانه و مخرب در اقتصاد دانست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز سه‌شنبه ۲۵ آذر ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: ۸۰۰۰ دستگاه اتوبوس برای ناوگان کم داریم و تعداد ۲۰۰۰ دستگاه اتوبوس تا یک سال آینده وارد کشور می‌کنیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس انرژی گفت:دولت ایران سالانه حدود ۱۲۷ میلیارد دلار یارانه انرژی به صورت غیررسمی پرداخت می‌کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز دیسپچینگ شرکت ملی گاز ایران گفت: از ابتدای هفته جاری و هم‌زمان با آغاز موج سرمای فراگیر، مصرف گاز در بخش‌های خانگی، تجاری و صنایع جزء در کشور روندی افزایشی داشته و از مرز ۶۰۰ میلیون مترمکعب عبور کرده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی بانک مرکزی اعلام کرد:حساب ۲۵۱ نفر از مظنونین به پولشویی و اخلال در بازار ارز که بیش از ۶ هزار حساب و تراکنش۲۱۰ همتی در چند روز اخیر در بازار ارز داشتند شناسایی و مسدود شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» اینکه در منطقه مسیری جایگزین برای کریدور زنگزور ایجاد شود چیز عجیب و غریبی نیست، اما امن ارزان و روان بودن همه آن چیزی است که مزیت یک مسیر را حفظ می‌کند که ایران تمامی این مزایا را دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست بخش هوایی مرکز تحقیقات راه مسکن و شهرسازی گفت: در دوره آقای پورفرزانه در سازمان هواپیمایی کشوری موفق شدیم ظرفیت ناوگان هوایی کشور را از حدود ۱۲۰ فروند هواپیمای سرخط به تقریبا ۲۰۰ فروند ارتقا دهیم و تعمیرات لازم انجام شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس، از مالیات بر سوداگری به عنوان ابزاری مؤثر برای جلوگیری از سوداگری در بازار و حمایت از بخش تولید یاد کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است