اجتماعی 20:54 - 18 فروردین 1399

در ایام تعطیلی مدارس، اقدامات خوبی در آموزش و پرورش انجام شده است

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد مهدی زاهدی در نشست وزیر آموزش و پرورش با اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی که امروز در دفتر وزیر برگزار شد، اظهار کرد: از تلاش و زحمات وزیر آموزش و پرورش و همکاران وی قدردانی می‌کنم که در ایام تعطیلی مدارس برای اینکه آموزش تعطیل نشود، اقداماتی خوبی انجام دادند هرچند که انتظار نداریم به طور صد درصدی انجام شده باشد.

وی افزود: باید تلاش کنیم تا در یک همکاری دوجانبه با وزارت آموزش و پرورش خواسته‌های مردم را پیگیری کنیم چرا که مردم دسترسی راحت‌تری به نمایندگان مجلس شورای اسلامی دارند و درخواست‌های خود را به ما منتقل می‌کنند.

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: کاری که آموزش و پرورش آغاز کرده است بسیار خوب است اما باید برای بهترشدن آن اقدامات دیگری هم صورت بگیرد.

وی اذعان کرد: پیشنهاد می‌کنم برای این اقدام یک افق بلند مدت داشته باشید تا به سمت آموزش بر بستر فضای مجازی گام برداریم و برای چنین شرایطی از آن استفاده کنیم.

زاهدی با اشاره به شرایط پساکرونا اظهار کرد: در هفته آینده با برگزاری جلسات لازم با نهادهای مربوطه، برای دانش آموزانی که امسال کنکور دارند تصمیماتی اتخاذ خواهد شد.

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: نظرات تخصصی وزارت بهداشت ملاک ما در بازگشایی مدارس است چرا که سلامت دانش آموزان برای ما بسیار مهم است.

وی در ادامه تاکید کرد: تقویم آموزشی باید انعطاف پذیری داشته باشد تا بتوانیم با توجه به شرایط بومی این تقویم را برنامه ریزی کنیم البته تقویم آموزشی از اختیارات مجلس شورای اسلامی نیست.

زاهدی خاطرنشان کرد: پوشش همگانی در کشور برای استفاده از فضای مجازی نداریم چرا که در برخی از خانواده‌ها امکان تهیه وسایل ارتباطی نیست و یا حتی برخی از مناطق پوشش اینترنتی ندارند.

وی با بیان اینکه حدود ٨٠ درصد سرفصل دروس به پایان رسیده است، گفت: در مناطق عشایری و روستایی بررسی شود که کجا کرونا وارد نشده است و اگر در آنجا فضای مجازی پوشش ندارد و لازم است معلمان حضوری برای تدریس بروند.

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی افزود: پیشنهاد می‌شود که امکان برگزاری امتحانات دانش آموزان به صورت آنلاین را با سیستمی که در آموزش و پرورش برای آموزش در فضای مجازی طراحی شده بررسی کنید.

وی در ادامه اضافه کرد: ضروری است که برای برگزاری امتحانات نهایی دانش آموزان چاره اندیشی شود و همچنین برای آموزش ضمن خدمت فرهنگیان برنامه ریزی شود و یکی از دوره‌ها استفاده از فضای مجازی در آموزش دانش آموزان باشد.

در این جلسه تعدادی از اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس به بیان نظرات و پیشنهادات خود پرداختند که در ادامه به آن اشاره خواهد شد.

محمد بیرانوند، نماینده مردم لرستان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مسئله ویروس کرونا دغدغه‌ای است که کل جامعه درگیر آن شده است، گفت: ما باید بتوانیم تهدید را به فرصت تبدیل کنیم و وزارت آموزش و پرورش با همکاری معلمان پرتلاش توانست این مهم را به تحقق برساند.

بیرانوند تاکید کرد: اگر بودجه پیشنهادی به آموزش و پرورش پرداخت شود می‌توان تا حد زیادی مسئله ۸ درصد از دانش آموزانی که به فضای مجازی دسترسی ندارند را حل کرد.

در ادامه سید حمایت میرزاده نماینده مردم اردبیل با اشاره به ادامه آموزش از طریق فضای مجازی اظهار کرد: جامعه باید نظام آموزشی غیرحضوری را به رسمیت بشناسد و برای این منظور لازم است برنامه‌ای مدون برای آن نوشته شود.

میرزاده افزود: شرایط موجود در کشور بهترین شرایط برای تمرکز زدایی و تفویض اختیار تفویض اختیار به استان و به ویژه به مدرسه است و پیشنهاد می‌کنم در مدارس انجمن اولیا و مربیان را تشکیل دهیم و اجازه تصمیم‌گیری نهایی در مورد امورات مربوط به مدارس را به مدیر و معلم واگذار کنیم تا استان‌ها، شهرستان‌ها و مناطق بتوانند بر اساس شرایط خود تصمیم‌گیری کنند.

وی تاکید کرد: اگر می‌خواهیم طرح آموزش مجازی با موفقیت انجام شود لازم است ضمن رعایت حریم خصوصی معلم به او آموزش دهیم که چگونه در فضای مجازی کار کند.

غلامعلی جعفر زاده ایمن آبادی نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: حضور همزمان ۱۳ میلیون دانش آموز در فضای مجازی مسئله بسیار پر اهمیتی است و پوشش آنها مخصوصاً در شهرستان‌های محروم بسیار اهمیت دارد.


10472725
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت صنایع شیر ایران از عرضه محصولات لبنی با کالابرگ با قیمتی حداقل ۱۰ درصد پایین‌تر از نرخ مصوب خبرداد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت اعلام کرد که آمار بانوان اعزامی در حج پیش‌رو برای سال ۱۴۰۵ از مردان بیشتر شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران از آحاد مردم برای حضور در مراسم چهلم شهدا و جان‌باختگان حوادث دی‌ماه که روز سه‌شنبه ۲۸ بهمن‌ماه در مصلای تهران برگزار می‌شود؛ دعوت کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شهرداری تهران گفت: با این استدلال که به زمان انتخابات نزدیک هستیم، نمی‌توان و نباید پروژه‌های شهری را متوقف کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» گاهی اوقات زوجین خواسته یا ناخواسته دچار اشتباهاتی نسبت به یکدیگر می‌شوند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان مدیریت حمل‌ونقل و پایانه‌های مسافربری شهرداری تهران، از اجرای مجموعه‌ای از پروژه‌های عمرانی و بازآفرینی فضا‌های عمومی در پایانه مسافربری بیهقی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیریت خودکنترلی توسط رانندگان امری ضروری است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: بیش از ۶۲ درصد مردم ایران حداقل یک بار در سال کار خیر می‌کنند، اما کمتر از ۱۱ درصد آنها این کار را در قالب تشکل‌های خیریه انجام می‌دهند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده کل انتظامی کشور با اشاره به برنامه تاسیس هفت دبیرستان پلیس در سطح کشور، فعالیت نخستین دبیرستان پلیس همزمان با سال تحصیلی آینده (مهر ۱۴۰۵) در شهر تهران آغاز می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز توسعه منابع انسانی و پشتیبانی سازمان حفاظت محیط‌زیست با اشاره به انجام مصاحبه ۳۸۱ نفر از قبول شدگان آزمون استخدامی این سازمان، گفت: بعد از انجام مصاحبه، ۲۰۰ نفر که سهمیه استخدامی سازمان هستند، پذیرش شده‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است