اقتصادی 00:09 - 30 شهریور 1400
هر زمانی این حس در بازار ایجاد شود که روزهای سختی در پیش است، بیتکوین از اولین قربانیان هدایت سرمایه به سمت دارایی های امن تر است.

بیتکوین بیشتر از طلای دیجیتالی، یک دارایی پرریسک بوده است

به گزارش ایسنا، خبرگزاری بلومبرگ در گزارشی با بررسی تغییرات قیمتی ارزهای دیجیتالی در ماه های اخیر نوشت: یکی از استدلال های موافقان سرمایه گذاری روی بیتکوین، تنوع بخشی به سبد سرمایه گذاری و ارتباط کم قیمت بیتکوین با بازار سهام سنتی بود. بررسی ها اما نشان می دهد که همسویی قیمت بیتکوین با بازار سهام به بالاترین سطح خود در یک سال اخیر رسیده است.  

چرا قیمت بیتکوین هنوز نوسان قیمتی بالایی دارد؟ یک توضیح ساده آن است که بیتکوین هنوز یک سرمایه گذاری پرنوسان محسوب می شود. هر وقت سرمایه گذاران بخواهند از ریسک سرمایه گذاری خود کم کنند، برای بیتکوین گران تمام می شود چرا که ریسک سرمایه گذاری در آن از دید معامله گران بسیار بالا است و هر زمانی این حس در بازار ایجاد شود که روزهای سختی در پیش است، بیتکوین از اولین قربانیان هدایت سرمایه به سمت دارایی های امن تر است.

از دلایلی که تحلیلگران برای نوسانات غیر طبیعی بیتکوین عنوان می کنند، امکان استفاده از اهرم های معاملات آتی بسیار بالا در صرافی های ارزهای دیجیتالی است. به عقیده برخی دیگر از کارشناسان، بازار ارزهای دیجیتالی یک بازار کاملا نوپا است و تا زمانی که نهادهای بزرگ و تاثیرگذار در نظام مالی جهانی شروع به پذیرش آن ها نکنند، قیمت آن ها نخواهد توانست تا به ثباتی قابل قبول برسد.  

بیتکوین که به گفته برخی طرفدارانش طلای دیجیتالی است دست کم تاکنون چیزی کاملا متضاد با این ادعا را نشان داده است. ارزهای دیجیتالی این روزها بیش از هر زمان دیگری از طرف مقامات کشورها و نهادهای مختلف از جمله در چین، اتحادیه اروپا، کره جنوبی، هند، منطقه یورو و انگلیس،  به برهم زدن ثبات مالی بین المللی متهم شده اند و شماری از افراد ثروتمند نیز به معامله گران اخطارداده اند روی چیزی که هیچ ارزش ذاتی ندارد سرمایه گذاری نکنند.  

انتهای پیام


11237150
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت توانیر از گفت‌و‌گو‌های فشرده با مقام‌های انرژی روسیه و شرکت‌های فعال در حوزه برق و فناوری خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس گفت: بانک مرکزی و وزارت نیرو در خصوص همکاری در زمینه تکمیل اطلاعات سامانه املاک و اسکان کم کاری کرده‌اند و باید در این زمینه پاسخگو باشند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتحادیه کسب وکار‌های فضای مجازی گفت: بیشترین میزان خالی فروشی در طلا رخ میدهد و در این حوزه ضوابط جدید نظارتی در هیئت دولت تصویب شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» افزایش سقف فردی تسهیلات قرض‌الحسنه «اشتغال و مشاغل خانگی» و «رسته‌های شغلی مصوب کمیسیون عملیات پولی و اعتباری بانک مرکزی» و نیز «سقف تسهیلات کارفرمایی» به منظور اجرا به ۲۳ بانک عامل ابلاغ شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیات مدیره سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها گفت: تا پایان شهریورماه سال جاری ۹۵ درصد مطالبات گندم‌کاران، به‌ویژه گندم‌کاران استان خوزستان، پرداخت شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروز چهارشنبه ۲۴ مهرماه ۱۴۰۴ هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران با قیمت ۱۱۵ میلیون و ۴۴۵ هزار تومان به فروش می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور گفت: تا سال ۲۰۲۷ حدود ۸۳ میلیون شغل از بین می‌رود و تنها ۶۳ میلیون شغل جدید ایجاد خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در دیدار رئیس سازمان هواپیمایی کشور و سفیر قطر در ایران موضوع بازگشت درآمد‌های قطر ایرویز به کشورش و مشکلات مربوط به مالیات بر ارزش افزوده در سال‌های ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲ مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در دیدار رئیس سازمان هواپیمایی کشور و سفیر قطر در ایران موضوع بازگشت درآمد‌های قطر ایرویز به کشورش و مشکلات مربوط به مالیات بر ارزش افزوده در سال‌های ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲ مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس گفت:سیاست‌های وزارت اقتصاد در راستای افزایش تعاملات با کشور‌های منطقه و همسایگان مثبت و حضور وزیر اقتصاد در مجمع بین‌المللی سرمایه‌گذاری تاجیکستان نقش موثری در این بین داشته است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است