سیاسی 12:03 - 20 مرداد 1399
سردار جلالی:
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور گفت: پدافند غیرعامل و بسیج در «صیانت از زیرساخت ها» و «حفاظت از مردم» همکاری راهبردی خود را تقویت خواهند کرد.

همکاری پدافند غیرعامل و بسیج بر اساس «صیانت از زیرساخت‌ها» و «حفاظت از مردم» است

به گزارش ایسنا، سردار غلامرضا جلالی در مراسم امضای تفاهم‌نامه همکاری مشترک سازمان پدافند غیرعامل کشور و سازمان بسیج مستضعفین  با بیان اینکه ماموریت‌های سازمان پدافند غیرعامل کشور با توجه به مطالبات و توصیه‌های رهبری در راستای ارتقای تاب‌آوری کشور و پایداری ملی ترسیم شده است، تصریح کرد: در اساسنامه سازمان پدافند غیرعامل کشور که به تصویب رهبری رسیده است وظایف سازمان‌های مختلف و بخش‌های دولتی و نظامی در ارتباط با پدافند غیرعامل تعیین تکلیف شده است.

وی افزود: از همین رو سازمان پدافند غیرعامل کشور مطالبات رهبری را در قالب اجرای برنامه‌های مشترک با سازمان‌ها و نهادها مورد پیگیری قرار داده است.

رییس سازمان پدافند غیرعامل اظهار کرد: بسیاری از فعالیت‌های سازمان پدافند غیرعامل کشور و سازمان بسیج مستضعفین مشترک بوده و با یکدیگر همپوشانی دارد. از همین رو بسیاری از این ماموریت‌ها در قالب برنامه‌های مشترک همکاری قابل تعریف است.

جلالی یادآور شد: باید همسو و هم افزا در راستای ماموریت‌های محوله رهبری تلاش کنیم تا از حداکثر ظرفیت ها بهره ببریم و ناهماهنگی‌ها را به حداقل برسانیم.

جلالی گفت: بسیج ظرفیتی بی‌بدیل و سازمان یافته در کشور است که در تمام شرایط حساس و بحرانی کشور نقش‌آفرینی می‌کنند و می‌توان این ظرفیت را در راستای نهادینه کردن رویکردهای پدافند غیرعامل کشور در ارکان و بخش‌های مختلف کشور به‌کار گرفت.

وی با اشاره به ساختار کمیته دائمی پدافند غیرعامل کشور به ریاست ستاد کل نیروهای مسلح تصریح کرد: در این کمیته غیر از رئیس ستاد کل نیروهای مسلح و رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور، سه تن از وزرای دولت و رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس و یکی از معاونان ستاد کل نیروی مسلح عضویت دارند. البته در اساسنامه جدید شورای عالی پدافند غیرعامل پیشنهاد عضویت رئیس سازمان بسیج مستضعفین را مطرح کردیم.

جلالی با اشاره به اینکه سازمان پدافند غیرعامل کشور سالانه بیش از ۴۰۰ مانور تخصصی در حوزه‌های زیرساختی کشور برگزار می‌کند، افزود: عمده افراد مشارکت کننده در این مانور از اعضای بسیج هستند و این نشانه بصیرت، شجاعت و روحیه انقلابی نیروهای بسیجی برای توسعه و پیشرفت کشور است.

رییس سازمان پدافند غیرعامل با اشاره به تفاهم نامه راهبردی همکاری بین سازمان پدافند غیرعامل و سازمان بسیج گفت: خروجی هر تفاهم‌نامه باید راهبردهای اجرایی باشد که تبدیل به برنامه شده و در سطوح و لایه‌های مختلف شکل اجرا به خود بگیرد.

وی با اشاره به زمینه‌های مشترک همکاری بین سازمان پدافند غیرعامل کشور و سازمان بسیج همچون حوزه‌های پدافند شهری و پدافند مردم محور اشاره کرد و گفت: یک کمیته راهبردی مشترک و دائمی بین سازمان پدافند غیرعامل کشور و سازمان بسیج مستضعفین تشکیل شود تا براساس تعریف ماموریت‌های مشترک به فعالیت پرداخت و طرح‌های اقدام مشترک را تدوین کند.

انتهای پیام


10659976
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» گفتگوی ویژه خبری شنبه شب به موضوع تحولات کشور سودان اختصاص داشت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس نوشت: اگر قصد افزایش حقوق اساتید جوان دانشگاه را دارید به اندازه کافی دیر شده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی با محکوم کردن کشتار بی‌رحمانه مردم سودان، گفت: از دست رفتن یکپارچگی سرزمینی به ضرر مردم و همسایگان سودان است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با اشاره به تصویب دستورالعمل پدافند شهری، تأکید کرد: این دستورالعمل برای تمامی دستگاه‌های اجرایی کشوری لازم‌الاجراست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبری انقلاب به انتشار اخبار جعلی از سوی یک رسانه وابسته به منافقین واکنش نشان داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه در واکنش به کشتار بی‌گناهان در سودان تأکید کرد: تروریسم و خشونت علیه افراد بی‌گناه، به هر شکل و در هر نقطه از جهان، باید همواره محکوم شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس‌جمهور خبر برخی رسانه‌ها درباره تصمیم به برکناری یکی از وزرای دولت در جلسه محرمانه را خلاف واقع دانست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در پیامی، فرارسیدن هفتاد و یکمین سالروز آغاز انقلاب آزادی‌بخش و روز ملی الجزایر را به وزیر امور خارجه این کشور تبریک گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه در گفت‌و‌گو با الجزیره تأکید کرد: برای هر احتمالی آماده‌ایم و انتظار هرگونه رفتار خصمانه از رژیم صهیونیستی را داریم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رسایی گفت: شبکه شریان با هدف پیوند میان اندیشه و عمل انقلابی، در انتخابات مجلس دوازدهم موفق به معرفی نمایندگانی از بدنه دغدغه‌مند جامعه شد و اکنون با همان رویکرد، برای انتخابات شورای شهر تهران و دیگر نقاط کشور برنامه‌ریزی می‌کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است