بین‌الملل 18:25 - 07 تیر 1401

دادگاه مصر ۱۰ عضو اخوان المسلمین را به اعدام محکوم کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری آناتولی، دادگاه جنایی مصر به ریاست «محمد شیرین فهمی» به اتفاق آرا حکم اعدام ۱۰ نفر از اعضای جماعت اخوان المسلمین را صادر کرد.

بر اساس این گزارش، این افراد به قتل شماری از افسران و نیروهای پلیس و تخریب اموال عمومی و استفاده از قوه قهریه متهم شده بودند.

گفتنی است، در جریان اعتراضات پس از کودتای ۲۰۱۳ علیه «محمد مرسی» که به اعتراض گسترده اخوان المسلمین مصر و تحصن آن‌ها در مسجد «رابعه عدویه» در قاهره و چندین نقطه دیگر در مصر انجامید، رهبر جماعت اخوان المسلمین و به دنبال او، هزاران نفر از اعضای این گروه بازداشت شدند و دادگاه‌های مصر هر از چند گاهی تعدادی از آن‌ها را در ارتباط با پرونده‌های مختلفی که برایشان باز شده، به اعدام و حبس‌های طولانی مدت محکوم می‌کنند.

طبق قانون مصر احکام صادر شده از سوی دادگاه عالی جنایی نهایی و قابل اجرا است.


11608267
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا علی‌بابا و چند شرکت چینی دیگر را در فهرستی قرار داد که آنها را از نظر تجاری محدود می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دو مقام آمریکایی تأیید کردند که ترامپ به پنتاگون دستور داده است تا ناو هواپیمابر جدیدی را به غرب آسیا اعزام کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رهبر انصارالله یمن با تجمید از ایستادگی ایران، هشدار داد که صهیونسم شیطانی با تحمیل معادله «مباح‌سازی خون مسلمانان»، به دنبال اشغال کامل منطقه است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» چین در واکنش به ویدئوی جذب جاسوس توسط سیا، از گردآوری تمامی امکانات برای درهم‌شکستن شبکه‌های نفوذ و بی‌ثبات‌سازی خارجی خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا می‌گوید هیئت صلح ایجاد شده برای غزه به ریاست ترامپ با قطعنامه سازمان ملل متحد هم‌خوان نیست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که احزاب کُرد به توافق سرنوشت‌ساز رسیده‌اند، ترس از پذیرش مسئولیت نامزدی المالکی اعلام توافق این ائتلاف را به پس از عید فطر موکول کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آژانس پناهندگان سازمان ملل می‌گوید بازگشت شمار زیادی از اتباع افغاستان به این کشور، ظرفیت‌های امدادی را دچار چالش کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع آگاه می‌گویند تقریبا تمامی زندانیان داعشی از زندان‌های سوریه به عراق انتقال پیدا کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اگر تنگه هرمز مسدود شود، انفجار قیمت‌ها از مرز‌های جغرافیایی عبور کرده و هیچکس در دورترین نقاط جهان از ترکش‌های این صدمه اقتصادی در امان نخواهد ماند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دیپلمات ارشد آلمان تائید کرد که به دلیل اظهارات آمریکا در ائتلاف نظامی ناتو تنش‌هایی در گرفته است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است