سیاسی 07:45 - 06 مهر 1399
یک کارشناس مسائل غرب آسیا مطرح کرد
یک کارشناس مسائل غرب آسیا، اظهار کرد: یکی از عوامل عدم موفقیت "مصطفی ادیب "در تشکیل کابینه دخالت های "سعد حریری "و "سمیر جعجع "در این روند بوده است.

نقش حریری و جعجع در شکست مصطفی ادیب

 حسن هانی زاده، در مصاحبه با ایسنا با بیان اینکه آقای مصطفی ادیب حدود یک ماه پیش از سوی آقای" میشل عون "ماموریت یافت تا به عنوان نخست وزیر، کابینه خود را تشکیل دهد و وزرا را معرفی کند، گفت: در این یک ماه شاهد برخی از دخالت های منطقه ای و فرامنطقه ای در روند تشکیل کابینه بوده ایم و آنها تلاش کردند که نقش جریان 14 مارس در کابینه پررنگ تر شود.

وی همچنین به دخالت های سعد حریری نخست وزیر پیشین لبنان و سمیر جعجع برای افزایش سهم خواهی در کابینه اشاره کرد و افزود: از طرف دیگر آمریکا و عربستان نیز به دنبال این بودند که کابینه ای در لبنان تشکل شود که مخالف با حزب الله باشد. این در حالی بود که آقایان مصطفی ادیب و میشل عون و همچنین گروه 8 مارس تلاش داشتند که کابینه غیر سیاسی و تکنوکرات در لبنان تشکیل شود ولی به خاطر این دخالت ها چنین امری محقق نشد.

این کارشناس مسائل غرب آسیا با اشاره به دو سفر رئیس جمهور فرانسه به لبنان پس از انفجار بیروت اظهار کرد: آقای مکرون در این دو سفر تاکید کرد که باید اصلاحات در ساختار قدرت لبنان ایجاد شود، او تلاش داشت که کابینه ای تشکیل شود که در تقابل با جریان های سیاسی در لبنان نباشد ولی دخالت افرادی چون سمیر جعجع و سعد حریری و همچنین برخی از دخالت های منطقه ای و فرامنطقه ای کار را برای مصطفی ادیب سخت کرد و او در همین راستا تصمیم به استعفا گرفت.

وی با اشاره به احتمال به قدرت رسیدن مجدد سعد حریری در لبنان به عنوان نخست وزیر این کشور گفت: هدف سعد حریری کنار زدن حزب الله از ساختار قدرت در لبنان و خلع سلاح این گروه است.

هانی زاده با بیان اینکه این استعفا روند کار در لبنان را با سختی ها و مشکلات زیادی روبرو می کند گفت: این احتمال وجود دارد که آقای میشل عون  یک بار دیگر آقای مصطفی ادیب را مامور تشکیل کابینه کند و یا این که شخصیت دیگری معرفی شود که این خود امری زمان بر است.

انتهای پیام


10735316
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید برای اینکه به دنیا اعلام کنیم فعالیت هسته‌ای ما صلح‌آمیز است، شعام با بازدید آژانس از مراکز هسته‌ای موافقت کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» چهارمین روز بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۵ در مجلس آغاز شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مداخله خارجی به اقدام مستقیم یا غیرمستقیم یک دولت، ائتلافی از دولت‌ها یا سازمان‌های بین‌المللی در امور داخلی یا خارجی یک کشور دیگر گفته می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید شاید تورم بیشتر از پیش‌بینی دولت افزایش پیدا کند لذا دولت می‌تواند تمهیداتی برای جبران حقوق کارکنان بیندیشد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر اشراف ۲۴ ساعته نیروی دریایی سپاه بر تنگه هرمز و چهلم شهدای حوادث اخیر کشور پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران با تاکید بر اینکه اشراف اطلاعاتی نیروی دریایی سپاه در تنگه هرمز ۲۴ ساعته است، تصریح کرد: این اشراف در همه سطوح است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» ستادکل نیرو‌های مسلح در اطلاعیه‌ای از آحاد مردم برای حضور در مراسم چهلم شهدای فتنه آمریکایی - صهیونی دعوت کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» جلالی گفت: توسعه مبادلات دوجانبه در حوزه‌های حمل‌ونقل و بانکی و سرمایه‌گذاری در حوزه‌های انرژی و فناوری در دستور کار نوزدهمین اجلاس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی دو کشور است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مناسبت اربعین شهدای فتنه تروریستی امریکایی صهیونی دی ماه ۱۴۰۴ بیانیه‌ای منتشر کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور نوشت: رئیس‌جمهور امروز شنوای دغدغه‌ها و نقطه‌نظرات ماشاالله شمس‌الوعظین، بیژن عبدالکریمی و محمدرضا جلائی‌پور بود و به سئوالات آنها پاسخ داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است