سیاسی 07:50 - 06 مهر 1399
یک عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی تاکید کرد که عدم وجود تعادل بین عرضه و تقاضا در بازار مسکن منجر به افزایش قیمت‌ها و رکود در خرید و فروش شده است.

فیروزی‌: طرح جهش تولید و تامین مسکن در کوتاه مدت بازار مسکن را تکان می‌دهد

رحمت‌الله فیروزی پوربادی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره نقاط قوت طرح جهش تولید و ساماندهی بازار مسکن بیان کرد: در این طرح به سه موضوع مهم توجه حساس شده است. بحث تامین زمین ارزان‌قیمت، ارائه تسهیلات مناسب و تامین مصالح ارزان‌قیمت سه مولفه اصلی است که در این طرح دیده شده و توجه به آنها می‌تواند بستر مناسب ساخت مسکن و افزایش عرضه به بازار را فراهم کند.

وی در ادامه اظهار کرد: با توجه به وضعیت کنونی بازار مسکن، مجلس شورای اسلامی نباید از هیچ تلاشی برای اثرگذاری در این بازار کوتاهی کند. تصویب و اجرایی شدن این طرح می‌تواند در بازه زمانی یکساله اثر مطلوبی را در ساماندهی بازار مسکن داشته باشد.

نماینده مردم نطنز در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه یکی از مشکلات امروز کشور عدم تناسب بین عرضه و تقاضا در بازار مسکن است، تصریح کرد: یکی از مهم‌ترین دلایل نابسامانی بازار مسکن نیز وجود خانه‌های خالی و همچنین عقب‌ماندگی در ساخت مسکن می‌باشد که باعث شده تعادل بین عرضه و تقاضا برهم خورد و تقاضا نسبت به عرضه بالاتر بوده و به دنبال آن قیمت‌ها نیز افزایش یابد. از سوی دیگر ما شاهد رکود در بازار مسکن نیز می‌باشیم چرا که با بالارفتن قیمت‌ها مردم توانایی خرید خود را از دست می‌دهند.

فیروزی‌ در پایان تاکید کرد: با فراهم کردن بستر مناسب برای ساخت مسکن و همچنین عرضه واحدهای خالی به بازار می‌توان در کوتاه مدت تعادل را بین عرضه و تقاضا برقرار کرد و به نحوی قیمت‌ها را مدیریت نمود. در این طرح نیز سعی شده با در نظر گرفتن مولفه‌های اساسی تعادل عرضه مسکن در بازار باز گردد.

انتهای پیام


10735317
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور حقوقی و بین‌المللی وزارت خارجه، در حاشیه یازدهمین نشست ائتلاف تمدن‌های ملل متحد در ریاض با معاون امور سازمان‌های بین‌المللی وزارت خارجه ازبکستان، دیدار کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: منابع حاصل از اصلاحات ساختاری از جمله اصلاح قیمت بنزین یا آزادسازی قیمت برنج در کالابرگ مردم هزینه می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در حکمرانی اجتماعی سرمایه‌ای برتر از اعتماد وجود ندارد، گفت: تمام اشکالات جامعه ناشی از بی‌اعتمادی است. اعتماد باید به مشارکت معنادار منجر شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» پزشکیان با اشاره به اقدامات گسترده دولت در زمینه توسعه تولید انرژی‌های تجدیدپذیر گفت: تا زمان تحقق کامل اهداف در حوزه انرژی‌های نو، مدیریت ناترازی انرژی یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» پزشکیان گفت: درآمد ناشی از اجرای طرح اصلاح قیمت سوخت، به طور تمام و کمال و ۱۰۰ درصدی در راستای بهبود وضع معیشت مردم هزینه خواهد شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور در پیامی درگذشت عالم پارسا، حضرت آیت‌الله سید محمد شاهچراغی، نماینده پیشین ولی فقیه و امام جمعه سمنان و عضو سابق مجلس خبرگان رهبری، تسلیت گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رهبر انقلاب اسلامی در پیامی، درگذشت عالم مجاهد و خدوم حجت‌الاسلام سیدمحمد شاهچراغی را تسلیت گفتند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور رهبر معظم انقلاب گفت: جمهوری اسلامی ایران، تحت رهبری مقام معظم رهبری، با قاطعیت به حمایت از حزب الله ادامه خواهد داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه، تأکید کرد: ثبات و امنیت افغانستان تنها در چارچوب یک راه‌حل منطقه‌ای و بدون دخالت کشور‌های فرامنطقه‌ای امکان‌پذیر است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه حمله خشونت‌آمیز در سیدنی استرالیا را محکوم کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است