سیاسی 07:50 - 06 مهر 1399
یک عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی تاکید کرد که عدم وجود تعادل بین عرضه و تقاضا در بازار مسکن منجر به افزایش قیمت‌ها و رکود در خرید و فروش شده است.

فیروزی‌: طرح جهش تولید و تامین مسکن در کوتاه مدت بازار مسکن را تکان می‌دهد

رحمت‌الله فیروزی پوربادی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره نقاط قوت طرح جهش تولید و ساماندهی بازار مسکن بیان کرد: در این طرح به سه موضوع مهم توجه حساس شده است. بحث تامین زمین ارزان‌قیمت، ارائه تسهیلات مناسب و تامین مصالح ارزان‌قیمت سه مولفه اصلی است که در این طرح دیده شده و توجه به آنها می‌تواند بستر مناسب ساخت مسکن و افزایش عرضه به بازار را فراهم کند.

وی در ادامه اظهار کرد: با توجه به وضعیت کنونی بازار مسکن، مجلس شورای اسلامی نباید از هیچ تلاشی برای اثرگذاری در این بازار کوتاهی کند. تصویب و اجرایی شدن این طرح می‌تواند در بازه زمانی یکساله اثر مطلوبی را در ساماندهی بازار مسکن داشته باشد.

نماینده مردم نطنز در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه یکی از مشکلات امروز کشور عدم تناسب بین عرضه و تقاضا در بازار مسکن است، تصریح کرد: یکی از مهم‌ترین دلایل نابسامانی بازار مسکن نیز وجود خانه‌های خالی و همچنین عقب‌ماندگی در ساخت مسکن می‌باشد که باعث شده تعادل بین عرضه و تقاضا برهم خورد و تقاضا نسبت به عرضه بالاتر بوده و به دنبال آن قیمت‌ها نیز افزایش یابد. از سوی دیگر ما شاهد رکود در بازار مسکن نیز می‌باشیم چرا که با بالارفتن قیمت‌ها مردم توانایی خرید خود را از دست می‌دهند.

فیروزی‌ در پایان تاکید کرد: با فراهم کردن بستر مناسب برای ساخت مسکن و همچنین عرضه واحدهای خالی به بازار می‌توان در کوتاه مدت تعادل را بین عرضه و تقاضا برقرار کرد و به نحوی قیمت‌ها را مدیریت نمود. در این طرح نیز سعی شده با در نظر گرفتن مولفه‌های اساسی تعادل عرضه مسکن در بازار باز گردد.

انتهای پیام


10735317
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» پزشکیان تصریح کرد: در شعر شهریار می‌توان ایران اسلامی را به نظاره نشست؛ ایرانی با همه سلایق و گونه‌گونی‌ها. شعر شهریار آکنده از خلاقیت، ذوق و تفکر است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده دائم ایران نزد سازمان‌های بین‌المللی در وین به تشریح آخرین وضعیت قطعنامه مطرح شده از سوی ایران و چند کشور دیگر به نشست کنفرانس عمومی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی پرداخت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» پزشکیان با تاکید بر پشتیبانی دولت از فعالیت‌های فعالان اقتصادی در خارج از کشور اضافه کرد: تلاش ما این است که اسنپ‌بک فعال نشود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزرای امور خارجه ایران و عربستان سعودی با یکدیگر به صورت تلفنی گفت‌و‌گو کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» جلسه فوق‌العاده دولت به ریاست معاون اول رئیس جمهور تشکیل و تعدادی از آیین‌نامه‌های باقی‌مانده برنامه هفتم توسعه پیشرفت به تصویب اعضا رسید.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح ایران با تأکید بر اینکه ایران به دنیا ثابت کرد هیچ‌وقت آغازگر جنگ نبوده، گفت: ایران راه دیپلماسی و مذاکره را بهترین روش برای حل مشکلات می‌داند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح ایران با تأکید بر اینکه ایران به دنیا ثابت کرد هیچ‌وقت آغازگر جنگ نبوده، گفت: ایران راه دیپلماسی و مذاکره را بهترین روش برای حل مشکلات می‌داند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده نیروی زمینی سپاه، جوانان را سرشار از فکر، خلاقیت و نوآوری دانست و بر نقش محوری تلاش مستمر و کسب علم در شکوفایی استعداد‌های آنان تأکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید مودیان قبل از دریافت پول فروش نسیه باید مالیات پرداخت می‌کردند، اما با اصلاحات جدید، پرداخت مالیات این معاملات به زمان تسویه موکول شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به اینکه گزارش کمیسیون تحقیق سازمان ملل هیچ تردیدی در اینکه جنایات اسرائیل در غزه «نسل‌کشی» است باقی نمی‌گذارد، تاکید کرد: حامیان رژیم نسل‌کش باید مشارکت و همدستی در نسل‌کشی فلسطینیان را متوقف کنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است