علمی فناوری 19:46 - 26 فروردین 1398
مدیرکل نظارت بر طرح های عمرانی وزارت علوم اعلام کرد
مدیرکل نظارت بر طرح های عمرانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، مدیریت سبز را از جمله مطالبات جدی جامعه از دانشگاه اعلام کرد و گفت: سال ۹۷، رقم ۲۴ میلیارد تومان برای پروژه‌های عمرانی در این حوزه اختصاص داده شده است.

اختصاص ۲۴ میلیارد تومان به طرح‌های عمرانی دانشگاه سبز

به گزارش ایسنا، جمشید اسماعیلی بعد از ظهر امروز (دوشنبه ۲۶ فروردین) در نشست خبری "دومین همایش بین المللی دانشگاه سبز"، اظهار کرد: مدیریت سبز از مطالبات جدی جامعه از دانشگاه است، به همین دلیل مدیریت سبز جز اولویت‌های نخست وزارت علوم و سازمان مدیریت کشور قرار داده شده است.

وی با بیان اینکه اقدامات اساسی در حوزه مدیریت سبز در کشور از سال ۹۲ آغاز شد، تصریح کرد: از سال ۹۵ فضای ارائه این اقدامات در کشور مهیا و از سال ۹۶ ردیف بودجه در اختیار این حوزه قرار داده شد.

اسماعیلی با بیان اینکه این همایش در ادامه رسالت تعریف شده وزارت علوم در دستیابی به مدیریت سبز است، خاطرنشان کرد: انتظار داریم دانشگاه به عنوان الگوی جامعه بتواند به درستی حرکت کند. در همایش‌های این چنینی به دنبال این هستیم که تازه‌ترین دستاوردهای علمی این حوزه را به جامعه معرفی کنیم.

به گفته مدیرکل نظارت بر طرح‌های عمرانی وزارت علوم مدیریت سبز به دلایل بسیار روشنی ضرورت امروز جامعه است.

وی افزود: از یک سو محیط زیست با تهدیدهای بسیاری مواجه است، منابع انرژی محدودیت دارند و آلودگی‌های زیست محیطی رو به افزایش است و از سوی دیگر، تحریم‌ها در سال‌های اخیر باعث شده مدیریت سبز در کشور جایگاه ویژه ای داشته باشد.

حمایت مالی وزارت علوم از ۵۷ پروژه مدیریت سبز در سال گذشته

مدیرکل نظارت بر طرح‌های عمرانی وزارت علوم از ارجاع ۶۰۰ پروژه مدیریت سبز از دانشگاه‌های مختلف کشور به وزارت علوم در سال گذشته خبر داد و گفت: در کمیته ارزیابی این پروژه‌ها بررسی می‌شوند و به مواردی که از نظر اقتصادی و محیط زیستی توجیه دارند، کمک هزینه داده می‌شود. در سال ۹۶ از ۶۰ پروژه‌ای که توسط مدیریت وزارت علوم کارشناسی و حمایت مالی شد، شش پروژه در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر، ممیزی، پایش هوشمند و کنترل مصرف انرژی، ۱۳ پروژه مربوط به ارتقای کیفی موتورخانه‌ها و بهینه سازی تأسیسات، ۴۰ پروژه در بخش مدیریت آب و پساب و یک پروژه در حوزه مدیریت پسماند و حمل و نقل تحت حمایت مالی وزارت علوم قرار گرفتند.

وی در خصوص آمار پروژه‌های تحت حمایت وزارت علوم در سال ۹۷ گفت: پنج پروژه در بخش انرژی‌های تجدیدپذیر، ممیزی، پایش هوشمند و کنترل مصرف انرژی، هفت پروژه مربوط به ارتقای کیفی موتورخانه‌ها و بهینه سازی تأسیسات، ۴۱ پروژه در بخش مدیریت آب و پساب و یک پروژه در حوزه مدیریت پسماند و حمل و نقل حمایت مالی شدند.

وی رقم هزینه برای پروژه‌های عمرانی در حوزه مدیریت سبز را در سال ۹۶ حدود ۳۰ میلیارد تومان اعتبار از سوی وزارت علوم و ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار دانشگاه اعلام کرد.

به گزارش ایسنا، "دومین همایش بین المللی دانشگاه سبز" با حضور دانشمندان و دانشجویان ملی و بین المللی این حوزه، ۱۰ و ۱۱ اردیبهشت در دانشگاه اصفهان برگزار می‌شود. نخستین دوره همایش دانشگاه سبز به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد در سال ۹۶ برگزار شد.



انتهای پیام


10104137
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ‌رئیس پژوهشگاه مطالعات آموزش‌وپرورش از تدوین و ارائه بسته‌ای سیاستی برای مقابله با آلودگی هوا به نهاد‌های دولتی و قانون‌گذاری خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون بهداشت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با اشاره به همزمانی شیوع آنفلوآنزا و آلودگی هوا، بر لزوم مراقبت از گروه‌های آسیب‌پذیر تاکید کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک متخصص تغذیه گفت: تغذیه صحیح و برنامه‌ریزی‌شده نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی، کاهش عوارض و ارتقای کیفیت زندگی افراد مبتلا به ویروس اچ آی وی HIV -ایدز- دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور گفت: ۳۹ کلاس درس و ۲ سالن ورزشی مخصوص دانش‌آموزان با نیاز‌های ویژه احداث و تحویل داده شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کارت امید مادر از ابتدای فروردین ماه سال ۱۴۰۵، به همه مادران در سراسر کشور که فرزند به دنیا می‌آورند- از فرزند اول تا فرزند آخر- ارائه می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پژوهشگاه فضایی ایران در دیدار با کاردار عراق در تهران بر آمادگی کشورمان برای انتقال دانش فنی ساخت ماهواره، اجرای پروژه‌های مشترک کاربردی و توسعه همکاری‌های آموزشی و فناورانه تأکید کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان اورژانس کشور گفت: در ۱۰ روز اول آذرماه امسال، تعداد مراجعات این بیماران به اورژانس ۱۱۵ به بیش از ۲۱۰ هزار نفر رسیده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ترکیبی از سه مکمل نتایج قابل توجهی در معکوس کردن علائم اوتیسم نشان داده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کارشناسان نسبت به خطرات ۷ بازی‌ ویدیویی هشدار داده‌اند که باید از آن‌ها دوری کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک اخترفیزیکدان آمریکایی پیشنهاد استفاده از گانیمد، بزرگترین قمر مشتری را به عنوان بستری برای مطالعه اثرات ماده تاریک در فضا ارائه کرده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است